- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Resmi olarak boşanmadım.Neden bosandin hatan neydi
Psikolojim bozuktu eşimin çok üstüne gittim boşanalım diye. Aslında isteğim bu değildi.Malesef sonuç böyle oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi olarak boşanmadım.Neden bosandin hatan neydi
3 ten 9 a demedi 3 kere söyledi sadece. Diyaneti aradık boşanmadınız dedi ama diyanete inanmıyor dediğim gibi.3 ten dokuza demisse onu bilmiyorum benimki birkerede 5 kez söyledi Kapalıçarşı'da diyanet fetva var oraya gittik bize o birkez sayiliyor dediler Cübbeli hocanın tarikatinda bir abimiz var oda sormuş cubbeliye 3 ten dokaza dememisse sorun yok ama yinede nikah tazelesi ler demiş siz yinede alo fetva hattını arayın
Babamı kaybettim zaten düğünüme 1 hafta kala. Acısını çok iyi bilirim.Birde birşey daha demek istiyorum sana yanlış anlamazsan çok üstüne gitme onu biraz sal bırak bakalım dava mi açıyor ne yapacak arama sorma zaten birşey olacaksa iki dudağını birlestirsen olur olmayacaksa kırk dağ assan yine olmaz sana teyzemden bahsetmek istiyorum biraz iki yıl oldu kaybedeli 48 yaşındaydı kanserdi 10 sene kanser tedavisi gördü ilk evlendiginde üç ay sonra eşi ile ayrılıyorlar anne annemin evine geliyor hamile birde birkez de mahkemesi oluyor bosamiyor hakim tam dört sene baba evinde kalıyor çocuğu doğuruyor sonra barisiyorlar kızı dört yaşındayken sonra hiç ayrilmadilar hatta tuvalete bile birlikte girerlerdi üstüne iki çocuğu daha oldu ama o çektiği dört sene içine atması hayatina mal oldu sonra kansere yakalandı yani diyeceğim suki hiç kimse için degemz anneni düşün babanı kardeslerini kaybedecek daha önemli insanların var onları düşün ya onlarda olmazsa dimi neler var hayatta hamdolsun ki çok şeye sahibiz
Çok teşekkür ederim.Seni anliyorum canm yazdiklarini okurken cok uzuldum.Hic bir kadin bosanmak istemez,heleki hersey tolundayken demekli bunlari sana soyletecek sebepler varmis,dogru yada yanlis sesini duyurmaya calismissin.
Bir sure sessiz kal bakalim ne yapacak
Zor ama yapabilirsin. Mevlam yuregine ferahlik versin insAllah
Evet, tedavimi oluyorum zaten. Ama evliliğim için artık çok geç sanırımZaten o psikolojide evlenme hataydı. Birde adama sürekli sürekli beni boşa deyip üstüne gittin. Şimdide ağlıyorsun. Ciddi ciddi tedavine odaklanman lazım, büyük bir problemin var senin.