• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku ilacı aldığım halde uyuyamıyorum, dayanamıyorum 😔

Hayır. 1 yılın dolmasını bekliyorlarmış. Anlaşmalı boşanma için.
Benim anlaşmalı boşanacağımı düşünüyorlar kendilerince.
Tabiki kolay degil ama herşey sende bitiyor inan ben kardeşimi kaybettim normal hayata başlamam 2 yıl sürdü, Allah öncelikle o sabri veriyor babanızın acısı herşey üst üste gelmiş her son bir başlangıç demişler Rabbim bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir eğer bu evlilikte hayır olsaydi inan sen istemesende sekil devam ederdi demekki hayırlı olan bu. Bir iş bulun işe başlayın bilmiyorum çalışıyor musunuzda yeterki kendimizi odalara kapamayın oyalanacak birşey bulun.

Tabiki kolay degil ama herşey sende bitiyor inan ben kardeşimi kaybettim normal hayata başlamam 2 yıl sürdü, Allah öncelikle o sabri veriyor babanızın acısı herşey üst üste gelmiş her son bir başlangıç demişler Rabbim bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir eğer bu evlilikte hayır olsaydi inan sen istemesende sekil devam ederdi demekki hayırlı olan bu. Bir iş bulun işe başlayın bilmiyorum çalışıyor musunuzda yeterki kendimizi odalara kapamayın oyalanacak birşey bulun.
Önlisans mezunuyum. İş bulamadım. Çok yerlere başvurdum ama yok.
Acının üstüne acı yaşamak öyle zor ki.

Önlisans mezunuyum. İş bulamadım. Çok yerlere başvurdum ama yok.
Acının üstüne acı yaşamak öyle zor ki.
Bende önlisans mezunuyum 3 yıl çağrı merkezinde çalıştım, şimdi bi şirkette işletme şefiyim öyle demeyin bir yerden baslamalisiniz gerekirse market olsun kasiyerlik olsun yani bu meslekleri hor gördüğüm için değil çalışan herkese saygim var yeterki bir yerden baslayin devamı gelecek

Bende önlisans mezunuyum 3 yıl çağrı merkezinde çalıştım, şimdi bi şirkette işletme şefiyim öyle demeyin bir yerden baslamalisiniz gerekirse market olsun kasiyerlik olsun yani bu meslekleri hor gördüğüm için değil çalışan herkese saygim var yeterki bir yerden baslayin devamı gelecek
Markete girmiştim 20 gün anca dayanabildim. Berbat bi deneyimdi. Başka da bi yere giremiyorum. Avmde çanta mağazasına başvurmuştum tesettürlüyüm diye almadılar.

Bizimde böyle bir durumumuz oldu diyanete gittik diyanet fetva veriyor zaten bütün sirunlulukta diyanette oluyor ben ne dedi bilmiyorum ama şöyle bir durum var sizin büyüklerimiz yok mu anne kaynana Fila. Araya giren bizde annem le birlikte hepimiz diyanete gitmiştik yani ve benim eşim bayağı pişman olmuştu diiynate bide o kadar güzel telkinler veriyor ki tabi ablayana

Bizimde böyle bir durumumuz oldu diyanete gittik diyanet fetva veriyor zaten bütün sirunlulukta diyanette oluyor ben ne dedi bilmiyorum ama şöyle bir durum var sizin büyüklerimiz yok mu anne kaynana Fila. Araya giren bizde annem le birlikte hepimiz diyanete gitmiştik yani ve benim eşim bayağı pişman olmuştu diiynate bide o kadar güzel telkinler veriyor ki tabi ablayana
Diyaneti arattırdım ben ona. Olumlu da cevap aldık. Ama inanmıyor diyaneti masonlar kurmuş diyor. Müftülüğe gidelim diyorum ona da aynı şekilde diyor. Sadece bi cemaate inanıyor.
Onun annesi asla istemiyor. Zaten o olmasa çoktan geri dönmüştü diye düşünüyorum. Yani onun ailesi istemiyor. Benim ailem yine adım atıyor çözüm için ama işte 🙄

Acil psikologa gidip düzenli devam etmelisin bu tarz travmalar bipolar borderline vs gibi hastaliklari tetikliyor sonra ne oldugunu anlayip tedaviye gecene kadar ömrün biter

Canim bisey sorcam seninki bir defami bosol kelimesini kullanmisti ? Benim ablamin da basina gelmisti esi mesaj olarak 3 ten 9 a bossun artk benden demis sonra geri barisma olunca diyaneti arayip sordular onlarda 3 kere hakki war dediler yani boyle diyerek 1 hakkini kullanmis olmus 2 hakki kalmis bide 1 kere soylenen bu sozden sonra aradan 3 ay gecmeden tekrar birlesme olursa tekrardan dini nikaha bile gerek kalmada dewam ediliyoms oyle demisti diyanet ama bazi hocalarda cok farkli seyler soyluyor hangisi dogrudur bilmiyoruz

Dini nikah eski den kadınları korunmak için yapılmış bir yoldur basite indirilmesin boşol kelimesi kolay kullanılmasın diye şartları ağırdır..geldik 2020 ye resmi nikaha sahibiz yani Allahın da istediği gibi kadın haklarının olduğu evlilik birleşmesine yani eski sürüm iptal yenisi çıktı özeti bu ve yeni sürüme göre hakim boşamadan boşanamazsınıx Allah aşkına dini zora koşmayın yine isteyen ayrıca dini nikah yaptırabilir ama evlilik ilan etmektir ve koruyucu taslaktır şuanki resmi nikah taslağı şayet o zaman kanun ve hakların resmi olduğu bir zamana denk gelseydi Allah ta bize resmi nikah i emreder di

Canim bisey sorcam seninki bir defami bosol kelimesini kullanmisti ? Benim ablamin da basina gelmisti esi mesaj olarak 3 ten 9 a bossun artk benden demis sonra geri barisma olunca diyaneti arayip sordular onlarda 3 kere hakki war dediler yani boyle diyerek 1 hakkini kullanmis olmus 2 hakki kalmis bide 1 kere soylenen bu sozden sonra aradan 3 ay gecmeden tekrar birlesme olursa tekrardan dini nikaha bile gerek kalmada dewam ediliyoms oyle demisti diyanet ama bazi hocalarda cok farkli seyler soyluyor hangisi dogrudur bilmiyoruz
Aynı anda 3 kere dedi. Diyaneti aradık. Bunu 1 saydı. Nikaha gerek yok dedi. Dediğiniz gibi.
Ama diyanete inanmıyor masonlar kurmuş diyor sadece bi cemaate inanıyor dediğim gibi o cemaat de asla kabul etmiyor.

Dini nikah eski den kadınları korunmak için yapılmış bir yoldur basite indirilmesin boşol kelimesi kolay kullanılmasın diye şartları ağırdır..geldik 2020 ye resmi nikaha sahibiz yani Allahın da istediği gibi kadın haklarının olduğu evlilik birleşmesine yani eski sürüm iptal yenisi çıktı özeti bu ve yeni sürüme göre hakim boşamadan boşanamazsınıx Allah aşkına dini zora koşmayın yine isteyen ayrıca dini nikah yaptırabilir ama evlilik ilan etmektir ve koruyucu taslaktır şuanki resmi nikah taslağı şayet o zaman kanun ve hakların resmi olduğu bir zamana denk gelseydi Allah ta bize resmi nikah i emreder di
Tamamiyle haklısınız.
Asla olmaz diyen hocalar kaç kişinin aralarını ayırmışlar, bunun vebaliyle ne yapıcaklar bilmiyorum. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

Ağlama sebebim hatanın tamamen bende olması. Ama yaptığı bu cahillik beni de soğutuyor tabiki.
Hata yaptim diye bakmayin iste olaya
Adam bu konuda boyle cahilse geri kalan konularda nasil bi insan Allah bilir
Belli ki normal degil ve sizi delirtmis siz de oyle davranmissiniz
Boyle bi adamdan kurtuldugunuza sevinin, ne idugu belirsiz cemaatlerin sozunden cikmayan adamdan bir de cocuk yapip onu mu buyutecektiniz bu adamin yaninda
Korku filmi gibi

Babam çok iyiydi. Ondan yana hiç eksikliğim olmadı. Onun o iyiliğini özlüyorum. Ama eşim de bir o kadar iyiydi. Yerini tabiki tam olmasa da dolduruyodu. Ben çok hata yaptım 😣
O iyidi bu iyidi de sana atlatamadığın travmaları kim yaşattı ben onu anlamadım🤔 bazı insanlar psikolojim bozuk benim diyip etrafındakilere illahlah dedirtecek kadar şımarıklık yapıyorlar bazen. Sonra karşıdaki ee yeter be deyip gidince ama ben seni çok seviyordum deyip basıyorlar yaygarayı🤷‍♀️ Benim de senin gibi bi kız kardeşim var yıllardır bi baltaya sap olamadı. Sürekli psikolog psikiyatrist geziyor. Sevgisiz büyümüş de travması varmış. Abi aynı evdeydik. Sen sevgisizken bizi sevgi hortumlarıyla sulamadılar. Ama yok çalışmamak hayatı için çaba harcamamak için bahaneye ihtiyacı var🤷‍♀️

Aynı anda 3 kere dedi. Diyaneti aradık. Bunu 1 saydı. Nikaha gerek yok dedi. Dediğiniz gibi.
Ama diyanete inanmıyor masonlar kurmuş diyor sadece bi cemaate inanıyor dediğim gibi o cemaat de asla kabul etmiyor.
Bizim dini nikahımız yok. Resmî yapınca dini nikaha gerek duymadık sonra unuttuk gitti. zaten nikah etrafa ilan için yok mu? Bizim durum noluyor şimdi🤔

Hata yaptim diye bakmayin iste olaya
Adam bu konuda boyle cahilse geri kalan konularda nasil bi insan Allah bilir
Belli ki normal degil ve sizi delirtmis siz de oyle davranmissiniz
Boyle bi adamdan kurtuldugunuza sevinin, ne idugu belirsiz cemaatlerin sozunden cikmayan adamdan bir de cocuk yapip onu mu buyutecektiniz bu adamin yaninda
Korku filmi gibi
Geri kalan kısımda çok ilgili ve iyi biriydi. Bu yüzden şaşırıyorum. Benim delirmem kendi psikolojik sorunum malesef. Kötü bi insan olsaydı keşke, ben de bu kadar üzülmüyo olurdum şu an.

Back
X