• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku ilacı aldığım halde uyuyamıyorum, dayanamıyorum 😔

O iyidi bu iyidi de sana atlatamadığın travmaları kim yaşattı ben onu anlamadım🤔 bazı insanlar psikolojim bozuk benim diyip etrafındakilere illahlah dedirtecek kadar şımarıklık yapıyorlar bazen. Sonra karşıdaki ee yeter be deyip gidince ama ben seni çok seviyordum deyip basıyorlar yaygarayı🤷‍♀️ Benim de senin gibi bi kız kardeşim var yıllardır bi baltaya sap olamadı. Sürekli psikolog psikiyatrist geziyor. Sevgisiz büyümüş de travması varmış. Abi aynı evdeydik. Sen sevgisizken bizi sevgi hortumlarıyla sulamadılar. Ama yok çalışmamak hayatı için çaba harcamamak için bahaneye ihtiyacı var🤷‍♀️
Evet ailem de aynısını diyor, biz seni sevdik ne sevgisizliği diyor. Ben de psikoloğa aynı şekilde diyorum ama ben sevildim diyorum. Ama içeriği irdeledikçe sorunları bulduk.
Her bünye aynı olmaz. Ben insanları seven bi insanım, insanların da beni sevmesini bekliyorum. Belki yanlış belki doğru.

Tamamiyle haklısınız.
Asla olmaz diyen hocalar kaç kişinin aralarını ayırmışlar, bunun vebaliyle ne yapıcaklar bilmiyorum. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
Onlar hoca değil ki şeytan tövbe yarabim...deki kocana mademki diyanettekiler mason nabalı günahı onların boynuna o zaman ölünce diğer tarafda böyle deriz bir ülkenin seçilmiş din adamları bize böyle dedi deriz deyin ya da bence bu kuş akıllı kocayı bırakın ya bırakında kurtulun ..

Onlar hoca değil ki şeytan tövbe yarabim...deki kocana mademki diyanettekiler mason nabalı günahı onların boynuna o zaman ölünce diğer tarafda böyle deriz bir ülkenin seçilmiş din adamları bize böyle dedi deriz deyin ya da bence bu kuş akıllı kocayı bırakın ya bırakında kurtulun ..
Aynen öyle söyledim. Dedi ki bize demicekler mi ki diğer hocalara inanmadınız da niye buna inandınız. Öyle şey olur mu. Ve diyanete o cemaatten bi hocanın fetvasını demiş. Diyanet demiş ki o hocaya saygımız var bişey diyemeyiz fetvası yalan diyemeyiz. Ordan sonra bunun kafası iyice karıştı.

Evet ailem de aynısını diyor, biz seni sevdik ne sevgisizliği diyor. Ben de psikoloğa aynı şekilde diyorum ama ben sevildim diyorum. Ama içeriği irdeledikçe sorunları bulduk.
Her bünye aynı olmaz. Ben insanları seven bi insanım, insanların da beni sevmesini bekliyorum. Belki yanlış belki doğru.
Hakkında hayırlısı olsun inş ne diyim

Hem psikoloğa hem psikiyatriste başladım. Uyku ilacı da alıyorum. Ama uyuyamıyorum. Çok kötüyüm. Bi önceki konumda bana kızdınız. Haklısınız. Ben de kendime kızıyorum ama yok mudur bi çaresi, çok özlüyorum eşimi 😔
Kuzum laroxly diye bihap vardi uyku ilaci bn 2 tane yutmustum hem uyusturuyo hemde uyutuyo

Kuzum laroxly diye bihap vardi uyku ilaci bn 2 tane yutmustum hem uyusturuyo hemde uyutuyo
Bikaç ay önce gittiğimde onu vermişti, o uyutmuştu. Şimdi başka doktora gittim bunu verdi, o bağımlılık yapıyormuş şimdi verdiği yapmıyormuş. Ama uyuyamıyorum bakalım belki biraz kullandıktan sonra işe yarar.

Bikaç ay önce gittiğimde onu vermişti, o uyutmuştu. Şimdi başka doktora gittim bunu verdi, o bağımlılık yapıyormuş şimdi verdiği yapmıyormuş. Ama uyuyamıyorum bakalım belki biraz kullandıktan sonra işe yarar.
Kuzu uyuma sorunun ne bilmiyom ama gez dolas makyaj yap

Canim bisey sorcam seninki bir defami bosol kelimesini kullanmisti ? Benim ablamin da basina gelmisti esi mesaj olarak 3 ten 9 a bossun artk benden demis sonra geri barisma olunca diyaneti arayip sordular onlarda 3 kere hakki war dediler yani boyle diyerek 1 hakkini kullanmis olmus 2 hakki kalmis bide 1 kere soylenen bu sozden sonra aradan 3 ay gecmeden tekrar birlesme olursa tekrardan dini nikaha bile gerek kalmada dewam ediliyoms oyle demisti diyanet ama bazi hocalarda cok farkli seyler soyluyor hangisi dogrudur bilmiyoruz
3 ten dokuza demisse onu bilmiyorum benimki birkerede 5 kez söyledi Kapalıçarşı'da diyanet fetva var oraya gittik bize o birkez sayiliyor dediler Cübbeli hocanın tarikatinda bir abimiz var oda sormuş cubbeliye 3 ten dokaza dememisse sorun yok ama yinede nikah tazelesi ler demiş siz yinede alo fetva hattını arayın

Diyaneti arattırdım ben ona. Olumlu da cevap aldık. Ama inanmıyor diyaneti masonlar kurmuş diyor. Müftülüğe gidelim diyorum ona da aynı şekilde diyor. Sadece bi cemaate inanıyor.
Onun annesi asla istemiyor. Zaten o olmasa çoktan geri dönmüştü diye düşünüyorum. Yani onun ailesi istemiyor. Benim ailem yine adım atıyor çözüm için ama işte 🙄
Hee tamam anladım kaynanadan ama iş yine eşinde bitiyor benim kaynanada ilk başta hülle filan dedi yok evle mem gerekirmiş filan eşim diyanete inanadi günah diyanetin boynuna diye tabi biz çok yere sorduk

Hee tamam anladım kaynanadan ama iş yine eşinde bitiyor benim kaynanada ilk başta hülle filan dedi yok evle mem gerekirmiş filan eşim diyanete inanadi günah diyanetin boynuna diye tabi biz çok yere sorduk
Canim tek sefer de 3 ten dokuza dersede 1 kere sayiliyomus ablaminda basina gelmisti diyanete sordular tek sefer olarak ne kadar dese de yani ne soylerse soylesin o 1 kez olarak kabul ediliyormus

Diyaneti arattırdım ben ona. Olumlu da cevap aldık. Ama inanmıyor diyaneti masonlar kurmuş diyor. Müftülüğe gidelim diyorum ona da aynı şekilde diyor. Sadece bi cemaate inanıyor.
Onun annesi asla istemiyor. Zaten o olmasa çoktan geri dönmüştü diye düşünüyorum. Yani onun ailesi istemiyor. Benim ailem yine adım atıyor çözüm için ama işte 🙄
Birde birşey daha demek istiyorum sana yanlış anlamazsan çok üstüne gitme onu biraz sal bırak bakalım dava mi açıyor ne yapacak arama sorma zaten birşey olacaksa iki dudağını birlestirsen olur olmayacaksa kırk dağ assan yine olmaz sana teyzemden bahsetmek istiyorum biraz iki yıl oldu kaybedeli 48 yaşındaydı kanserdi 10 sene kanser tedavisi gördü ilk evlendiginde üç ay sonra eşi ile ayrılıyorlar anne annemin evine geliyor hamile birde birkez de mahkemesi oluyor bosamiyor hakim tam dört sene baba evinde kalıyor çocuğu doğuruyor sonra barisiyorlar kızı dört yaşındayken sonra hiç ayrilmadilar hatta tuvalete bile birlikte girerlerdi üstüne iki çocuğu daha oldu ama o çektiği dört sene içine atması hayatina mal oldu sonra kansere yakalandı yani diyeceğim suki hiç kimse için degemz anneni düşün babanı kardeslerini kaybedecek daha önemli insanların var onları düşün ya onlarda olmazsa dimi neler var hayatta hamdolsun ki çok şeye sahibiz

Canim tek sefer de 3 ten dokuza dersede 1 kere sayiliyomus ablaminda basina gelmisti diyanete sordular tek sefer olarak ne kadar dese de yani ne soylerse soylesin o 1 kez olarak kabul ediliyormus
Tamam işte diyanet fetva verdiyse biz birşey diyemeyiz yani günahı varsada diyanetin boynuna sonuçta fetva yi onlar cikartiyor

Back
X