- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Evet o yüzden cemaatin ismini bile vermedim. Biliyorum yasak olduğunuDin konuşmak yasak o yüzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o yüzden cemaatin ismini bile vermedim. Biliyorum yasak olduğunuDin konuşmak yasak o yüzden
Ben bütün haklarımı bitirdim..O adamdan sana daha hayır gelmez . Kendini suçlayıp hayatını mahvetme . Gerçekten isteseydi ne olursa olsun seni böyle sebeplerden bırakmazdı
Bak hala kendini suçluyosun yapma böyle . Tamam sürekli ayrılalım demiş olabilirsin ama sen de normal kafayla dememişsin ki destek olup yanında olması gerekiyodu . Ne sorununuz varsa birlikte çözmek yerine seni bırakmayı tercih etmiş . Sonrasında da dini alet etmiş resmen.Ben bütün haklarımı bitirdim..![]()
Ama bu bir defa olmadı ki. Her defasında bırakmadı. Yanımda oldu. Ama her şeyin sonu varBak hala kendini suçluyosun yapma böyle . Tamam sürekli ayrılalım demiş olabilirsin ama sen de normal kafayla dememişsin ki destek olup yanında olması gerekiyodu . Ne sorununuz varsa birlikte çözmek yerine seni bırakmayı tercih etmiş . Sonrasında da dini alet etmiş resmen.
Çok kez destek oldu. Öyle hemen bırakıp gitmedi. Defalarca denedi. Ama ben hata yapmaktan vazgeçmedim. Sabrın sonuna getirdim.Başın sağ olsun, babanı kaybetmişsin.
Tamam suçlusun belki hata yaptın ama eşin de sana destek olmak yerine boşanmaya kalkmış, yok kurban keseceğim falan demiş. Böyle bir adamın neyini özlüyorsun? Babanın acısı bile geçmemiştir hala üzgünsün normal olarak. Anneni de üzme iyice kendini salıp. Seven adam hocayı falan dinlemez, karısına evliliğine sahip çıkar.
Kendini suçlama artık, huzurlu hissetmek istiyorsan baban için dua edebilirsin. Kendine güzel bir kitap al yatakta oku uykunu getirir. Hafif bir müzik aç, mümkünse enstrümantal olsun , uykunu getirebilir .
Hayatı kendine zindan etme , nefes aldığına şükret tedavine devam et. Kendini motive et, kötüyüm ben iyi hissetmiyorum dersen zaten iyi hissedemezsin. Önce kendini affet, hastaydım istemeyerek öyle davrandım ama eşim de bana destek olmak yerine kolay yolu seçti ayrılıyor bu tamamen benim suçum değil de kendi kendine. Kendine öfken geçmedikçe iyi hissedemezsin çünkü.
yanında oldu derken nasıl yanında oldu mesela tedavi için destek oldu mu . Şu an ilaç kullanıyorum demişsin eşinle birlikteyken de doktordan Destek aldın mı birlikte tedavi yolları aradınız mıAma bu bir defa olmadı ki. Her defasında bırakmadı. Yanımda oldu. Ama her şeyin sonu var![]()
Ben psikiyatriste gittim. 1 buçuk 2 ay kadar ilaç kullandım. Daha sonra kistler imden dolayı şiddetli bi kanamam oldu ve doktorlar ısrarla çocuk denememi söylediler. Çok doktora gittim farklı cevap alamadım. İlaçları o yüzden bıraktım. Hata ettim.yanında oldu derken nasıl yanında oldu mesela tedavi için destek oldu mu . Şu an ilaç kullanıyorum demişsin eşinle birlikteyken de doktordan Destek aldın mı birlikte tedavi yolları aradınız mı
Olabilir belki de eşinin sabrı da o kadardı. O kadar dayanabildi fazlasını yapamadı. Onu da suçlayamayız. Ama seni de suçlamıyorum, sen de isteyerek yapmamışsın.Çok kez destek oldu. Öyle hemen bırakıp gitmedi. Defalarca denedi. Ama ben hata yapmaktan vazgeçmedim. Sabrın sonuna getirdim.![]()
Çabalıyorum. Ama inanın çok ama çok zor..Olabilir belki de eşinin sabrı da o kadardı. O kadar dayanabildi fazlasını yapamadı. Onu da suçlayamayız. Ama seni de suçlamıyorum, sen de isteyerek yapmamışsın.
Bak sana samimiyetle bir şey diyeyim mi bence bu hayattaki en zor şeylerden biri hatta kimine göre en zoru ölümü kabullenmek. Hele sevdiğin birinin ölümünü kabullenmek ne kadar zordur. Sen bu aşamayı bile geçmişsin, belki de geçemedin o yüzden psikolojik olarak da zorluk yaşıyorsun hala.Bunların yanında eşinin artık seni istemediğini kabullenmen çok daha kolay olmalı. Seni engellemiş her yerden,evliliğinizin bitmesini isteyen bir adam var karşında. Sen önce kendini düşünmelisin, tedavini ol kendini mutlu hissetmen için ne gerekiyorsa onu yap. Eşini zorla yanında tutamazsın, bundan sonraki hayatında neler yapabileceğini düşün ileriye bak.
Canım yazdıklarından belli zaten çabaladığın ama inan ki başka çaren yok. Kendin ayağa kalkmak zorundasın, eşin yine yanında durur sanmışsın ama durmamış. Artık bu olayları kafanda evirip çevirip kendini bunaltma, dediğim gibi kitap ve müzik iyi gelebilir dene mutlaka.Çabalıyorum. Ama inanın çok ama çok zor..
Ne zamandır ayrısınız peki. Biraz zamana bırak belki düzelir her şeyBen psikiyatriste gittim. 1 buçuk 2 ay kadar ilaç kullandım. Daha sonra kistler imden dolayı şiddetli bi kanamam oldu ve doktorlar ısrarla çocuk denememi söylediler. Çok doktora gittim farklı cevap alamadım. İlaçları o yüzden bıraktım. Hata ettim.
Eşimle gitmedik. Onun da cinsellikle alakalı sorunu vardı. Üroloğa gitti. Bir şey çıkmadı cinsellikle terapisi e gidin eşinle dedi doktor. Randevu aldık 3 ay sonraya verdiler. 3 ay bekledik o gün yine kavga ettik ve gitmedik.![]()
1 buçuk ayNe zamandır ayrısınız peki. Biraz zamana bırak belki düzelir her şey
Resmî olarak boşandınız mı1 buçuk ay![]()
Hayır. 1 yılın dolmasını bekliyorlarmış. Anlaşmalı boşanma için.Resmî olarak boşandınız mı
Yaşadığın çok zor bişey ama kendini toplamaya çalış. Bekle ne olacağını bilemezsin belki her şey düzelir . Düzelmezse bile vardır bunda da bi hayır yaşayarak göreceksin . Ama kendini toplamaya çalış hayatını karartma . Şu an üzülüyosun belki ama ileride iyi ki de böyle olmuş dieceksin . Her şeyde vardır bi hayır .Hayır. 1 yılın dolmasını bekliyorlarmış. Anlaşmalı boşanma için.
Benim anlaşmalı boşanacağımı düşünüyorlar kendilerince.