- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Kıyaslamıyorum da ortalama uyku süresiymiş bu bu aydaki bebekler için. Devamlı kucakta asla uyumuyor gazını çıkarıyorum altı kuru karnı tok bi sorunu olduğunu sanmıyorım ağrısı olsa gece de uyumaz. Masal anlatsam asla uyumaz çok uykusu olduğunda bile biraz sallamama ihtiyaç duyuyor ya da emerek uyuyor.Bebeginiz uykuya ihtiyac duydugu kadarini mutlaka uyuyordur aksi olmasi icin bir neden olmali karni yeterince doyuyor ve gazini cikarttiginizdan altinin kuru oldugundan emin olun bazi bebekler ses ve isik istemeyebilir buna uygun sartlari saglayin ve son olarak surekli uyutmaya calismayin o sureclerde dinleniyor uykusu kaciyor olabilir sohbet edin masajlar yapin hergun yikayin onu ayina uygun sekilde yorun ayakta sallamak yerine masal anlatarak yaninda yatip uyutun o sirada hareket edip yorgun duser
Son olarak bir anne tavsiyesi bebrginizi kimsenin cocuguyla kiyaslamayin hepsi farkli seyler yer farkli zamanlarda uyur farkli sekillerde ogrenir
Her insan ayni olmadigi gibi her bebek de ayni degil. Ille de 15 saat uyumasi gerekli falan diye sartlamayin ne kendinizi ne de bebeginizi. Bir de sunu soyliyim, geçiyo bu gunler
Bebeğinizin uykuya ihtiyacı varsa uyur zaten ayakta sallayarak uyumaya neden zorluyorsunuz ki?
Sizinki geceleri uyuyormuş bir de. Kimi bebek gündüzleri dahi uyumuyor. Bence bu 9 saat, 15 saat olayına falan takılmayın.
İşte devamlı uyanık bebekle ilgilenmek çok zor kendi kendine dursa tamam da benim de ihtiyaçlarım var enerjiye ihtiyacım var çok değil bi saat uyusa ben de yemek yerimUyutmak için çok vakit harcamayın bence. Uyutmaya çalışın uyumuyorsa oyalayın, duş aldırın veyahut oyun oynayın.. Bebek sahibi değilim ama uyutmak için saatler harcamayın bence
Uykusu olduğuna eminim uykusunu almadığı için huzursuz ağlak.. Biraz uyusa dinlensem enerjimi alsam.. Böyle devamlı sinir harbi aç sususuzBebeğinizin uykuya ihtiyacı varsa uyur zaten ayakta sallayarak uyumaya neden zorluyorsunuz ki?
Sizinki geceleri uyuyormuş bir de. Kimi bebek gündüzleri dahi uyumuyor. Bence bu 9 saat, 15 saat olayına falan takılmayın.
Uyudugunda yanina giydiginiz altetinizi birakin sizin kokunuzu ariyor olabilirKıyaslamıyorum da ortalama uyku süresiymiş bu bu aydaki bebekler için. Devamlı kucakta asla uyumuyor gazını çıkarıyorum altı kuru karnı tok bi sorunu olduğunu sanmıyorım ağrısı olsa gece de uyumaz. Masal anlatsam asla uyumaz çok uykusu olduğunda bile biraz sallamama ihtiyaç duyuyor ya da emerek uyuyor.
Gazlı bi bebek ama gazını çıkarıyor bazen yani kıvranmıyor demekki gazı yok diyorum ama devamlı kıpırdanıyor dalamıyor bir türlüGazı olabilir mi?
Uykusu gelince daha kolay uyur . .
Duş iyi gelebilir. .
Alışır inşallah zamanla . .
Gazlı bi bebek ama gazını çıkarıyor bazen yani kıvranmıyor demekki gazı yok diyorum ama devamlı kıpırdanıyor dalamıyor bir türlü
Canım ya kıyamam. Çevrende yakın birileri yok mu günde bikaç saat yardım etseler sana bebekle oyanırlar sende biraz dinlenirsin olmaz mı ?İşte devamlı uyanık bebekle ilgilenmek çok zor kendi kendine dursa tamam da benim de ihtiyaçlarım var enerjiye ihtiyacım var çok değil bi saat uyusa ben de yemek yerim
Haklısınız, çok zor..İşte devamlı uyanık bebekle ilgilenmek çok zor kendi kendine dursa tamam da benim de ihtiyaçlarım var enerjiye ihtiyacım var çok değil bi saat uyusa ben de yemek yerim
Aynen öyle on dk uyusa cin gibi uyanıyor açıyor gözlerini nerdeyse aynı sürelerde uyuyoruz ben daha bitkinim ondan çok yormuyorum anakucağına koyuyorum bazen onda duruyor masaj olayını deneyeyim teşekkürlerbizimkiin uyumakta zorlandıgı zman yzüüstü yatırınca yoruluyor . bacak kol hareket ettirebilirsiniz. bazende bebek arabasıyla gezmeye cıkınca uyuyakalıyor . evde de mutfakta iş yaparken pusetine koyunca izliyor yoruluyor tabiki bunların sonunda dalmıyor ben ya emziriyorum yada besikte sallıyorum ozman rahat uyuyor. birde sunu fatkettim 10 dakika bile uyusa sanki 1 saat uyumus gibi dinç olabiliyor oyuzden aralarda olan uyuklamaları belki yetiyordur
Annem var çok yakın değil ama haftada bi iki gelebiliyor. Ama bu hep böyle sürmez ki uyusun dinlensin istiyorum ben. Uyumayınca gelşemeyecek sanki uyku da bi gıda değil midir sonuçta.. Bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neCanım ya kıyamam. Çevrende yakın birileri yok mu günde bikaç saat yardım etseler sana bebekle oyanırlar sende biraz dinlenirsin olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?