- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
ikiniz de çalışmıyorsanız nasıl geçiniyorsunuz?
saat sabahın 5'i hala uyuyamadım..:)
eşim de ben de işsiziz,çalışmıyoruz ve sabaha kadar bilgisayar başında vakit geçiriyoruz.sonrada saat 15:00-16:00 'a kadar uyuyoruz.bütün gün boşa geçiyor hiçbir şey anlamadan..
bir ara ne güzel düzene girmişti.sabah 08:30 da uyanıp erken yatıyorduk ama uzun sürmüyor yine düzensiz moda geçiyoruz
bazı arkadaşlar esas yardım istediğim konuyla ilgili değil de bizim için sorun olmayan bir konuyu ele alıp o konuda tavsiyede bulunmuşlar teşekkür ederim yine de.eşim yıllarca yurtdışı projelerde çalıştı.proje süresi dolduğu için şu an çalışmıyor.fakat hatrı sayılır bir birikimimiz var bu nedenle işsizlik konusu bizim için bir sıkıntı değil..merak edenlere duyurulur
bilgisayar başında ne yaptığımızı merak edenler içinse; online bir oyun var world of warcraft onu oynuyoruz:)
hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
:1shok:sevgili navb neden agresifleştiğine bir anlam veremiyorum.
bilgisayar başında ne yaptığımızı merak etmişsin ben de yazdım oyun oynuyoruz.
yorum yapmak zorunda değilsin ayrıca. seni buna zorlayan kimse yok.
yaptığın çok ayıp..
neyse polemiğe girmek istemiyorum..dedim ya herkese teşekkürler
bazı arkadaşlar esas yardım istediğim konuyla ilgili değil de bizim için sorun olmayan bir konuyu ele alıp o konuda tavsiyede bulunmuşlar teşekkür ederim yine de.eşim yıllarca yurtdışı projelerde çalıştı.proje süresi dolduğu için şu an çalışmıyor.fakat hatrı sayılır bir birikimimiz var bu nedenle işsizlik konusu bizim için bir sıkıntı değil..merak edenlere duyurulur
bilgisayar başında ne yaptığımızı merak edenler içinse; online bir oyun var world of warcraft onu oynuyoruz:)
hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
peki siz ne zaman iş arıyorsunuz kuzum bilmiyorumkismile
madem sorun için çözüm istediniz alın size çözüm o zaman
arkadaşım sizin sorununuz uykusuzluk degil çok uyku günün yarısını uykuda geçiriyorsunuz...
erken yatın erken kalkın...pc başında sabahlıyacagınıza sabah oynayın oyun kaçmıyor ya ....:lepi:
yada boşverin nasılsa hatırı deger bir paranız var....yen için yatın uyuyun...aman boşverrr:hulya:
semoşum iş aramıyorlarmış birikmiş paraları varmış....
iş problemleri yokmuş arkadaşım...yerimsenibenŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?