Uyku sorunu

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
saat sabahın 5'i hala uyuyamadım..:)
eşim de ben de işsiziz,çalışmıyoruz ve sabaha kadar bilgisayar başında vakit geçiriyoruz.sonrada saat 15:00-16:00 'a kadar uyuyoruz.bütün gün boşa geçiyor hiçbir şey anlamadan..
bir ara ne güzel düzene girmişti.sabah 08:30 da uyanıp erken yatıyorduk ama uzun sürmüyor yine düzensiz moda geçiyoruz

issizken oyle olur hep takma kafana bende gece kusu oldum.bende dolasiyorum gece gece kkda kocisim yurtdisinda is gezisinde bende pc basinda pinekliyorumakannehiruykum geldi artik yatacammirmirmirmir

bence uykusuzluktan önce işsizligi dert etseniz.......
bu saatlere kadar uyuyacagınıza.......kalkıp silkinip kendinize gelip işsizlik sorununu halletseniz daha iyi olur....
hem işiniz olur böylelikle uykunuzda düzene girer......
o saatlere kadar uyursanız gecede uyuyamazsınız.....dogal olarak..

canım bende evdeyim , başta bende pin ucunu kaçıdım. sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyordum. düzen falan kalmıyor böyle. bir iki gün sabret ben bir gün hiç uyumamıştım.daha sonra saati kurarak uyan. inan bu şekilde bir düzenin olursa hem kendini daha iyi hissedersin hem de gündüzü kaçırmamış olursun .

sabaha kadar bilgisayar başında ikiniz ne yapıyorsnuz?

film falan mı izliyorsunuz :lepi:

iyi keyif yapmalar, ne denir ki:hulya:

bazı arkadaşlar esas yardım istediğim konuyla ilgili değil de bizim için sorun olmayan bir konuyu ele alıp o konuda tavsiyede bulunmuşlar teşekkür ederim yine de.eşim yıllarca yurtdışı projelerde çalıştı.proje süresi dolduğu için şu an çalışmıyor.fakat hatrı sayılır bir birikimimiz var bu nedenle işsizlik konusu bizim için bir sıkıntı değil..merak edenlere duyurulur
bilgisayar başında ne yaptığımızı merak edenler içinse; online bir oyun var world of warcraft onu oynuyoruz:)
hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bir kaç gece erken yatmayı deneyin. Yatamıyorsanız da erken kalkmayı deneyin. Bir süre sonra düzene girer uykunuz.

düzensiz hayatınıza çözüm mü bulacaktık pardon anlamamışımm

zor olsa da erken yatıp erken kalkmaya alıştıracaksınız kendinizi... bilgisayarla mümkün mertebe ilgilenmeyin. uykunuz olmasa da yatağınıza gidin, saat kurun erken kalkın, işe gidecek gibi.

ne denir ki, alışkanlık değiştirmek zordur

sevgili navb neden agresifleştiğine bir anlam veremiyorum.
bilgisayar başında ne yaptığımızı merak etmişsin ben de yazdım oyun oynuyoruz.
yorum yapmak zorunda değilsin ayrıca. seni buna zorlayan kimse yok.
yaptığın çok ayıp..
neyse polemiğe girmek istemiyorum..dedim ya herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Canim uzun bir donem bizde oyleydik. Esim ve ben ogleden sonra calisiyorduk, ve calisma saatine yakin uyaniyorduk.

Geceleri ya film, tv seyrederdik ya da beraber oyun oynardik...

Tabii oyle guzel vakit geciyor beraber, ama inan hic degmiyor gunlerin oyle gecmesine..

Simdi staj, okul geregi erkenden kalkiyorum, erken yatiyorum. Uyku duzenim oturdu..

Gunler, saatler ne kadar degerliymis cok iyi anladim..

Insanlar ogleye kadar dunyanin isini yapiyorlar..

Sabahlarin tadi gecelerin tadindan daha guzel inan.

Bence esinizle erkenden yuruyuse cikin, ya da kasden erken saate randevu alin ki erken kalkin ve erken yatin. Yorucu uzun bir gunu, arada hic uyumadan gecirirseniz yavas yavas duzelir uyku duzeniniz.. vereliniortak

:1shok:

agresifleşmemiştim ama şimdi agresifleşebilirim

en iyisi susmak:dilcikar:

:lepi:kaydirigubbakcemile5vereliniortaksırnaşık şeyhihoyyyt:teytey::dance::sm_cool:

ınsanların bir sürü maddi manevi ağır problemleri varken bir psikolog kadar olgun yaklaşmaları beklenemez tembelliğe kızacaksınız ama kusura bakmayın.. Bence bir meşgale edinmenizde fayda var insanlar bir işe yaramazlarsa psikolojileri bozulur.. Her insanın bir varoluş amacı vardır..

madem sorun için çözüm istediniz alın size çözüm o zaman

arkadaşım sizin sorununuz uykusuzluk degil çok uyku günün yarısını uykuda geçiriyorsunuz...

erken yatın erken kalkın...pc başında sabahlıyacagınıza sabah oynayın oyun kaçmıyor ya ....:lepi:

yada boşverin nasılsa hatırı deger bir paranız var....yen için yatın uyuyun...aman boşverrr:hulya:

arkadaşım sanırım dikkatli okumuyorsun yada okuduğunu anlamıyorsun..
uykusuzluk sorunum var diyen olmadı zaten onu sen düşünmüşsün nerden çıkardıysan artık..
başlığı okuman yeterli uyku sorunu...
maddi konuya gelince de merak eden sensin..ben sadece soruna cevap yazdım.bunu kompleks yapman tuhaf..istersen daha fazla yorum yapıp canını sıkma

semoşum iş aramıyorlarmış birikmiş paraları varmış....
iş problemleri yokmuş arkadaşım...yerimsenibenŞeniz

sevgili duyguçıkmazı neden maddi durum konusuna bu kadar taktın acaba?
ben işsizlik gibi bir sorunun şu an için bize zarar vermediğini söylüyorum.yeni proje için beklemede olduğumuzu söylüyorum.kaldı ki bunları sen sorduğun için anlatıyorum.ama sen sanki bu durumumuzdan rahatsızmışsın gibi ikide bir bunu dile getiriyorsun.yine söylüyorum sen sorduğun ve üstelik sorarken de ukalaca eleştirdiğin için kibarca cevapladım ama uzatma istersen zira insanların maddi durumları konusunda yorumlar yapmak pek de uygun bir davranış değil,ayıp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…