- Konu Sahibi huzurperver
-
Sıkılıp uyuyamazsam derken, stresten uykunun kaçmasından bahsediyorum 7 saat kadar uyuyan bir insanım. erkenden işe gidecek biriyim ona rağmen uyuyamadım bu gece.
Senin neden uyuyamadığın belli diğer konu başlığında okudum biraz bir sıkıntın var kolay bir şey değil Allah yardım etsin ama atlatman lazım tabi ki ama ben niye kendime sorun çıkarıyorum çok üzülüyorum buna.. durduk yere insan kendini niye sıkar
Sıkılıp uyuyamazsam derken, stresten uykunun kaçmasından bahsediyorum 7 saat kadar uyuyan bir insanım. erkenden işe gidecek biriyim ona rağmen uyuyamadım bu gece.
Senin neden uyuyamadığın belli diğer konu başlığında okudum biraz bir sıkıntın var kolay bir şey değil Allah yardım etsin ama atlatman lazım tabi ki ama ben niye kendime sorun çıkarıyorum çok üzülüyorum buna.. durduk yere insan kendini niye sıkar
pff durduk yere uyuyamamak sıkılmak üzülmek isterdm, durduk yere..cnmm burda okuyosun işte bi dolu problem var bende dahil hepimizn..bi problemn yoksa sıkma hiç kendini..haa bide ben uyuyamadığmda tesbh cekerim yatağmda ,işe yarıyor yani en azından düşünmemi engelliyor birazcıkk
O konuda bir gelişme yok mu hala? Ne bileyim özür dileseydin şans isteseydin :/
pff durduk yere uyuyamamak sıkılmak üzülmek isterdm, durduk yere..cnmm burda okuyosun işte bi dolu problem var bende dahil hepimizn..bi problemn yoksa sıkma hiç kendini..haa bide ben uyuyamadığmda tesbh cekerim yatağmda ,işe yarıyor yani en azından düşünmemi engelliyor birazcıkk
Doğru biliyorum aslında uyumaya zorlamanın işi daha da zorlaştırdığını ama napıyım. yok her zaman olmuyor çok şükür huzurumun kaçtığı zamanlar da oluyor ama çok gereksiz şeylere kaçabiliyor huzurum sorun orada. 55 niye uyuyamadın ? ben de öyle büyük bir rekor yok doğrusu.
maleseff...bisürü arkadasımız araya girdi uğrastı ama nafile.kestirip attı.
bi adaçayı bi rezene iç. bir kase yoğurt ye. uyku da sebepsiz değil ya uyuyamazsam diye takıntı yaptığından gibi duruyor. niye öyle bir endişen oluyor?
O zamanlar üniversite sınavına hazırlanıyodum ondan stres yapmıştımöyle senin gibi panikliyodum sürekli ya uyuyamazsam diye hayır uyuyamazsan nolur ki elbet yorgun düşer sızarsın bir yerde değil mi insanın doğası böyle düşün vücudu dinç tutan bişeyler var şu an demek ki onu bulup çözdüğünde rahatlarsın diye düşünüyorum
Doğru söylüyorsun.. da mesele çözmekte
Bize anlatmak zorunda değilsin tabi de merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?