Uyku Sorunu

huzurperver

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
267
57
53
İstanbul
Ya sıkılıp uyuyamazsam diye diye stres yapıp uykuya dalamıyorum bazen var mı benim gibi olanlar çok canımı sıkıyor bu artık sorunlu gibi hissediyorum kendimi.. Herkese de anlatamıyorum dertleşmek istedim.. Nasıl bir çözüm izlemeliyim

Sıkılıp uyuyamazsam derken? Kaç saat uyuyabiliyorsun günde?

yaklaşık 1 aydır nerdeyse hiçç uyumuyorum diyebilirim abartmıyorum..geneldede böyleym zaten kolay uyuyamam.hatta suan antidepresan almama rağmen uyuyamıyorum doktr bile hayret etti..melisa çayı önerdiler onu deniycem sende dene.

Sıkılıp uyuyamazsam derken, stresten uykunun kaçmasından bahsediyorum 7 saat kadar uyuyan bir insanım. erkenden işe gidecek biriyim ona rağmen uyuyamadım bu gece.

Senin neden uyuyamadığın belli diğer konu başlığında okudum biraz bir sıkıntın var kolay bir şey değil Allah yardım etsin ama atlatman lazım tabi ki ama ben niye kendime sorun çıkarıyorum çok üzülüyorum buna.. durduk yere insan kendini niye sıkar

Gündelik bi şeyse çok takılma derim dönemsel de olabilir ama uzun süredir devam ediyorsa bi psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim arkadaşım misal ben 55 saat uyuyamayınca baya paniklemiş doktora gitmiştim Yoksa zaman zaman sıkıntılarımız olabilir kendini uyumak zorunda gibi hissetme, bu daha da zorlaştırır durumu

pff durduk yere uyuyamamak sıkılmak üzülmek isterdm, durduk yere..cnmm burda okuyosun işte bi dolu problem var bende dahil hepimizn..bi problemn yoksa sıkma hiç kendini..haa bide ben uyuyamadığmda tesbh cekerim yatağmda ,işe yarıyor yani en azından düşünmemi engelliyor birazcıkk

O konuda bir gelişme yok mu hala? Ne bileyim özür dileseydin şans isteseydin :/

bi adaçayı bi rezene iç. bir kase yoğurt ye. uyku da sebepsiz değil ya uyuyamazsam diye takıntı yaptığından gibi duruyor. niye öyle bir endişen oluyor?

Doğru biliyorum aslında uyumaya zorlamanın işi daha da zorlaştırdığını ama napıyım. yok her zaman olmuyor çok şükür huzurumun kaçtığı zamanlar da oluyor ama çok gereksiz şeylere kaçabiliyor huzurum sorun orada. 55 niye uyuyamadın ? ben de öyle büyük bir rekor yok doğrusu.

Kafamı meşgul edecek şeyler olunca daha iyi oluyorum ben boşluk da iyi bir şey değil.

O zamanlar üniversite sınavına hazırlanıyodum ondan stres yapmıştım öyle senin gibi panikliyodum sürekli ya uyuyamazsam diye hayır uyuyamazsan nolur ki elbet yorgun düşer sızarsın bir yerde değil mi insanın doğası böyle düşün vücudu dinç tutan bişeyler var şu an demek ki onu bulup çözdüğünde rahatlarsın diye düşünüyorum

bi adaçayı bi rezene iç. bir kase yoğurt ye. uyku da sebepsiz değil ya uyuyamazsam diye takıntı yaptığından gibi duruyor. niye öyle bir endişen oluyor?

Biraz komik ama çocuk gibi korkularım var benim. korkudan sıkılıp evham yapıp uyuyamıyorum desek çok da yanlış olmaz hani

Doğru söylüyorsun.. da mesele çözmekte

bn de bazen korku filmi falan denk gelince ya gece beni uyutmazsa diye endişeleniyorum. seninki nasıl korkular?

Keşke konuyu gündüz açsaydın, çünkü şuan bu saate burda olan her kadın aynı sorunu yaşıyordur eminim bende dahil gündüz daha iyi tavsiyeler edinebilirdin. Ben şunu merak ettim. Uyuyunca geçte olsa, ertesi gün kaçta kalkıyorsun mesela? dinç oluyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…