uyku sorunu

seyyahhk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
873
599
123
40
11 aylik bebegimi bir turlu uyutamiyoruz her yolu deniyirum olmuyor gecede gunduzde zorla uyuyor ve kisa surede uyaniyor
Cok hareketli ve galiba uykuya dalamama sorunu var cunku cok yorgun olsada en az yarim saat zorlamadan uyumuyor
Deneyimli arkadaslar lutfen yardim edin

Canim aynu sekilde5 ayinin icinde kizim var uykusundan gozleri gidiyo ama uyumamak icin direniyo zar zor uyutuyorum 15 bilemesin 20dk. Artik yorgunluktan uykusuzluktan oluyorum resmen ne yapacagm bnde bilmiyorum

Onceden oyle degilse belkide dis cikartiyordur dikkatli bir bak istersen dis donemide sikintili olabiliyor

Genel olarak bizimki biraz huysuz ya disari cikiyoruz millte gulucuk atiyo ewe geliyoruz bagiriyo cagiriyo butun testlerini yaptirdim herseyi normal anladimki sorun bnde xok ilgilenmeme ragmen hala ilfi istiyo kusuyo bana falan daha neler neler kucucuk cocugum.dedigi oluyo ewde valaa sinirlendigini telas yaptigini korkutugunu cs. Heerseyden anliyilarmis bnde cok evhamli.biri oldum ciktim cok rahattim ama annelik sanirim..

boyle buyuyecekler sanirim.. Rabbim sana da kolaylik versin

Amin hepimize kolaylik ve sabir versin
Sanki benim oglumu anlatiyorsun disarda gorenler ne uslu ne sevimli cocuk diyor ama evde bas edilmiyor. Yeni nesil mi boyle acaba :KK66:

Vallaya bunu sewene hemn yilisiyo:-) durmuyo dedugimde kimse inanmiyor tabi:-)

11 aylik bebegimi bir turlu uyutamiyoruz her yolu deniyirum olmuyor gecede gunduzde zorla uyuyor ve kisa surede uyaniyor
Cok hareketli ve galiba uykuya dalamama sorunu var cunku cok yorgun olsada en az yarim saat zorlamadan uyumuyor
Deneyimli arkadaslar lutfen yardim edin
Bebeğiniz uyku düzensizliği denen durumu yaşıyor olabilir. Uyuması için her türlü uygun ortam ( ses, ışık, tokluk, temiz alt...) varken uykuya geçemiyor ve uyurken sebepsiz yere sık sık uyanıyorsa probleminiz bu maalesef. Ben de yaşadım. 3 yıldan fazla devam etti. Bu bir hastalık değil . O nedenle tedavisi de yok. Yani doktorlar bir şey yapamıyorlar. Annesin, fedakarlık falan filan deyip yolluyorlar. Doktor tavsiye ederse bitkisel ilaçlar var. Ben 2 yıl direndim vermek istemedim. Ama sonra pilim bitti. Bu sefer yalvardım yazmadılar. Sizin anlayacağınız durum kendiliğinden düzelene kadar bu şekilde yaşamak zorunda kaldım.
Çok zor bir durum. Mümkünse aile desteği ya da durumunuz müsaitse yardımcı alın. Gündüz siz uyuyun ,bebeğinizle birisi ilgilensin. Ben ailemden uzaktım. Ancak yanıma geldiklerinde annem gece gündüz destek oldu. Yalnızken dayandım kahveye, kafeine. Ama benim oğlum anne sütü almadı ne yazık ki. Siz emziriyorsanız kafein de almamalısınız fazla. Bol vitamin takviyesi o zaman. İlaç ve taze meyva. Zencefil direnç verir. Taze sıkılmış karışık meyva suları enerji verir.
Allah yardımcınız olsun. Umarım bebeğiniz en kısa zamanda düzenli uykuya geçer. Bu da kendiliğinden oluyor. Şok geçiriyorsunuz uyumaya başlayınca. Her şey normale dönüyor. Oh be!! diyorsunuz. Veeee yaşanan zor günlerin hepsi unutuluyor. Biraz sabır....

Boyle yasanilanlari duyup bir gun duzelme umudu bile olmasi insana dayanma gucu veriyor insana
Cok hareketli oglum calisiyordum ama maalesef 4 yardimci kacirdik uyumadigi ve yaramaz oldugu icin zor diye birakti insanlar bende ayrildim annemlerin yanindayim simdi en azindan biraz buyuyene kadar yardimci olacak bana
Cok emiyor oglum anne sutu alsin diye iyi olur diye kesmekte istemiyorum bide uykusuzluk yaramazlik derken gercekten tukeniyor insan :(
Allah boyle sorun yasayan tum annelere yardim etsin ve sabir versin maalesef ben kendi cocuguma bile sabredemiyorum zaman zaman :( vardiye yapiyoruz artik
En azindan ben ailemden destek aliyorum :)
Buradaki samimi paylasimlar ve sicak arkadasliklar icin uye olmustum kkya cok tesekkur ederim sizede bu arada bayraminiz kutlu olsun En Büyük KK

Kan tahlili yaptırın derim kansızlık ve demir eksikligi uyku ve yeme sorunları oluşturuyor bizde asırı kansızlık vr neredeyse 10 lara yakın demir eksikliği çıktı kan surubu kullanıyoruz ve inan duzene girdi çok sukur maşallah diyimde ogunler çok zordu çunku

Back
X