Uyku tutmuyor düşünmekten helak oluyorum

Tabiki değiller bekar kaynım var 22 yaşında oda onada ev alınca diyor çalıştığı kendine yiyor kp 3 bucuk tan asagı maaş almıyo biz vermicez demiyoruz ki kaynım borcu bitince niye kira vermedi onu niye sıkıştıramıyolar onlara bişey diyen yok biraz göxü açık büyük kaynımın ben ortancı ile evliyim büyük benden sonra evledi kimse bişey diyemiyo ona düğünleri olucak kp gelip yanıma altınlarımı istedi borcum olsun dışarı borcumuz olmasın dedi verdim sonra yukardakilerde altınlarla araba aldılar üzerini ödüyolar para isteyen yok ben de Altınlarımla araba alabilirdim ama kötü hep ben hep ben şimdi Altınlarım nerde diye sorduğumda evimde oturuyosunuz ya diyo ilk çocugunuza sayın diyo oğlum da da aynı böyle psikolojik baskı yaptılar çocuğumu 5 bucuk aylık dogurdum bir saat yaşadı bir kere mezarına gitmediler.. Bunlar unutulmuyor şimdi yavrumu onlara göstermek bile istemiyorum

Şu an eşinin ailesi ile beraber mi yaşıyordu ?
Yeni ayrıldık 7 ay önce bende çalışıyorum maasımı vermiyorum diye cocuk sahibi olalım dedik eşim 31 yaşında yası geçmeden olsun istedik oda çok istiyordu bende 5 yılın sonunda evinde ayırınca yaptık tüp bebek ocakta dogum iznine çıkıcam allahın izmiyle

Siz akraba olduğunuz için sizi de yollarlar doye düşünmüşler belli ki. Benim anlamadığım her aile kendi delisini bilir. Sizin aileniz sizi bu evliliğe zorladi anladığım kadarıyla. Hic mi bilmiyorlardi bunların ne tür insan olduğunu? Bu arada başınız sag olsun. Bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm. Dediğiniz gibi onlar da sebep olduysa bundan sonra uzak tutun kendinizden

Daha kötü bir şey var ki; eşinizin ailesinin yanında olup laf ettirmemesi.
Eşinizi bunaltmadan onunla konuşun.

22 yaşındasın 5 yıllık evlisin. Ne diyim yaşıtların üniversite okurken, erasmus vs yurtdışına çıkarken, arkadaşlarıyla tatillere giderken.....

Kusura bakma da tum yorumlari tek tek okuyamayacagim icin, sadece actigin konuyu okuyup yazdim. Bir zahmet, kimin calisip calismadigini vs daha detayli yazarsan, saglikli yorum yapilir. Ben sizin kafanizin icinde degilim, hayatinizi actiginiz konuda yazdiklarinizla degerlendiriri.. bir baskasi konu acip da "tek bir asgari ucretle geciniyoruz, uzerine hamileyim, yok uzerine para isteniyor" diye okusaniz, siz de "bos" yaparsiniz.

Canını sıkma, ben ciddi okudum ve ciddiyetle cevap vericem. Hamilesin stres iyi birşey değil, bebeğine tutun ki o da sana tutunsun. Günah sen üzüldükçe o da üzülüyordur. Uykusuz bırakma kendini bebeğin gelişimi için uyumanda lazım, kendinle alâkadar ol ve bu gibi olumsuz şeyleri düşünme gün ola hayrola demişler. Bebeği veren Allah, rızkı da veren Allah. Elbet bakılır üzülme sen, bebek gelsin onlar kira bile istemez anne baba belki çünkü torun tatlı olur ve görürler masraflar ne kadar hatta onlar bile destek olmaya çalışır. Üzme kendini Allah zor durumda bırakmaz anne olmak istemişsin bu senin en doğal hakkın. Durumun yok doğurma diye birşey var mı olabilir mi, bebek bu yani sadece aşırı zenginler doğuracak olsaydı parayla alınırdı annelik duygusu. Dediğim gibi üzme kendini bebek rızkıyla gelir elbet durumunuz da düzelir böyle kalacak değil ❤

Evlatlarından kira almasalar iyi tabi ama sonuçta kendi evleri, diyecek şey yok. Başka bir evde değil de onların evinde oturmanızın sorumlusu onlar değil, eşiniz yalnız. İşinize gelmiyorsa başka eve çıkabilirsiniz.

22 yaşında daha düzeni oturtmadan çocuk sahibi olmak için tedavi olmayı ben de anlayamıyorum kusura bakmayın. Madem doğum sebebiyle çalışmazsanız asgari ücretle geçinmek zoruna kalacaktınız, önce ev sorununu çözüp, biraz birikim yapabilirdiniz.

Öfff sacmalamasin kocan yaa...
He öldürsün,insan gibi konusmaya ne oldu?
Sinir oluyorum boyle zayif karakterli insanlara.
Tanidigim biri de boyle bisey beceremeyince kendimi mi öldüreyim derdi,beceriksizligini kapatmak için.

Benim esim bu durumlarda cikti tak tak konustu,yaptigimi gormediyseniz daha da gormeyeceksiniz,eviniz de sizin olsun dedi,arkasini döndü gitti.
Hani konusmak var,kelimeler,meram anlatmak filan...

Ayrı yasıyorsan o zaman hiç görüşme. madem eşinde sana hak veriyor. Muhattap olmamaya çalış.
Evine işine huzuruna bak.
Doğumdan sonra da Kendi anneni çağır.

Tabiki hamileliğin verdiği bir pisikoloji bu.Zaten çocuk olunca ne kimse senle uğraşır ne sen kimseyle çocuk çok yorucu oluyor.Sen bunları düşünme düşündüğün gibi olmayacaktır inan bana çocuk insanı çok değiştiriyor .Eğer böyle şeyler yaşadıysan da ben de kendimi biliyorum unutamam yeri geldiğinde hatırlatır lafımı sokarım. Sende öyle yap bir nebze için rahat eder merak etme.

Niye,hanlari hamamlari mi var da kaybetmekten korkuyor?
Onlar ölmeyegörsün,miras istemeseler de kalacak...

Ayrı yasıyorsan o zaman hiç görüşme. madem eşinde sana hak veriyor. Muhattap olmamaya çalış.
Evine işine huzuruna bak.
Doğumdan sonra da Kendi anneni çağır.
Öyle olucak mecbur lohusa halimle tek başıma olmaz zaten 40 ım çıkana kadar en azından duracak annem sonra kendi basımın çaresine bakarım çocuk bakmakta bişi yok ben iyileşiyim de kaynanamlar bakarız ederiz diyolar ama istemiyorum görmek bile istemiyorum bana gıcıklıgına diyorlar

Bu yönlerini bilmiyorlardı annem le bababası ve annesi amca çocukları biz eşimle torunuz

Ah öyle konuşmaktan anlasalar illa büyük kaynım gibi bağırıp çağıracak dediğini yaptıracak ama eşimdede o yok git diyorum düzgünce anlat durumumuzu diyorum anlatıyor ama anlayan yok

Ah öyle konuşmaktan anlasalar illa büyük kaynım gibi bağırıp çağıracak dediğini yaptıracak ama eşimdede o yok git diyorum düzgünce anlat durumumuzu diyorum anlatıyor ama anlayan yok
Anlamiyorlarsa diyeceginizi deyip yolunuza gideceksiniz.Ah şu erkekler,bazisinin 40ını bir cocuk güder vallahi...

İnşallah düşündüğüm gibi olmaz inşallah işin kötü tarafı arsaları var kocaman. mütahite verseler 4 5 tane daire verir ben bazen şakayla karuşık pedere diyorum arsa varya ne evi mezaramı götürcen diyorum diyor ki simdi ona mı kaldınız diyor kaynanamın babasından olan arsa olduğu için lafınıda ettirmiyolar insan oğullarını düşünür bu saatten sonra ben olsam öyle yapardım napıcam ki o kadar parayı evi çocuğum sıkıntıdayken bolluk niye cekeyim ki onlar için varsa yoksa küçük ogulları daha 22 yaşında çocuk evlendirinde evlendirin napalım kızı kaçırıp koynuna mı atalım zamanı gelince oda olur yani niye insanın canını sıkmaya uğraşırlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…