- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
buna benzer konu acmistimMerhaba kızlar..
Benimde bir derdim var çözemediğim.
O yüzden sürekli takıldığım bu forumda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben 2 senelik evliyim çocuğum yok çalışmıyorum. Bütün gün evdeyim anlayacağınız.
Ve son zamanlarda o kadar abarttığımı bildiğim halde bir şey yapamadığım bir sorun var.
Kızlar hergün akşama kadar uyuyorum! Eşim gelmeden bi iki saat önce yada geldiğinde uyanmış oluyorum o da 6,30 en geç 7 gibi gelir.
Hergün diyorum kendime bugün şunu şunu yapiyim evde, temizlik yani bir arada markete gidiyim alınacakları aliyim ama öyle kalıyor. Yataktan kalkamıyorum resmen!
Gün içinde uyanıyorum, o da alarmla. Akşama kadar bir alarm trafiğim var kuruyorum ama kalkmıyorum bir saat sonrasına falan kurup tekrar uyuyorum. O kadar rahatsız olduğum halde genede kalkamıyorum yataktan. Bu saat oldu yeni uyandım sayılır evde de birsürü işim var bir şey yapmıyorum çok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Gece de uyuyamıyorum haliyle sonra telefonda kk da takılıyorum ya da oyun oynuyorum. Bi gram uyku olsa denicem ama tık yok.
Bir ara düzeltmeye çalıştım ama o da bi kaç gün sürdü sonra yine devam..
Siz çalışmayan evde oturan hanımlar ne yapıyorsunuz nasıl kalkıyorsunuz ve ben ne yapmalıyım çok sıkıldım bu durumdan? Belki sizden gaza gelip düzelirim son çaremsiniz
Güzelim gündüzlerimi çöpe atıyormuşum gibi hissediyorum. Bende gündüzleri evimle ilgilenip sonrada işim bitince dizimi açıp kahve içmek istiyorum.
Merhaba kızlar..
Benimde bir derdim var çözemediğim.
O yüzden sürekli takıldığım bu forumda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben 2 senelik evliyim çocuğum yok çalışmıyorum. Bütün gün evdeyim anlayacağınız.
Ve son zamanlarda o kadar abarttığımı bildiğim halde bir şey yapamadığım bir sorun var.
Kızlar hergün akşama kadar uyuyorum! Eşim gelmeden bi iki saat önce yada geldiğinde uyanmış oluyorum o da 6,30 en geç 7 gibi gelir.
Hergün diyorum kendime bugün şunu şunu yapiyim evde, temizlik yani bir arada markete gidiyim alınacakları aliyim ama öyle kalıyor. Yataktan kalkamıyorum resmen!
Gün içinde uyanıyorum, o da alarmla. Akşama kadar bir alarm trafiğim var kuruyorum ama kalkmıyorum bir saat sonrasına falan kurup tekrar uyuyorum. O kadar rahatsız olduğum halde genede kalkamıyorum yataktan. Bu saat oldu yeni uyandım sayılır evde de birsürü işim var bir şey yapmıyorum çok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Gece de uyuyamıyorum haliyle sonra telefonda kk da takılıyorum ya da oyun oynuyorum. Bi gram uyku olsa denicem ama tık yok.
Bir ara düzeltmeye çalıştım ama o da bi kaç gün sürdü sonra yine devam..
Siz çalışmayan evde oturan hanımlar ne yapıyorsunuz nasıl kalkıyorsunuz ve ben ne yapmalıyım çok sıkıldım bu durumdan? Belki sizden gaza gelip düzelirim son çaremsiniz
Güzelim gündüzlerimi çöpe atıyormuşum gibi hissediyorum. Bende gündüzleri evimle ilgilenip sonrada işim bitince dizimi açıp kahve içmek istiyorum.
Merhabailk havalardan diyecektim ama sizin uyku saatleriniz şaşmış.
Bence yeni uğraşlar hobiler edinmelisiniz.Sanki sıkılmışlıktan kaynaklı depresyon modundasınız gibi geldi bana.
Halk eğitim merkezi kurslarına katılın bence eğer çalışmak gibi düşünceniz yoksa. Tüm gün evde aynı monotonluk sizi bezdirdi bence.
buna benzer konu acmistim
ben anladim ki surekli ayni seyleri yapmaktan sıkıntı basiyo hicbirsey yapmak istemiyosun
amA ben senin gibi aksama kadar yatmiyom
en gec 2de kAlkiyorum.
bende calismiyorum evdeyim tum gun..merak ediyorum ev hanimlari evde vakitlerini nasil degerlendiriyorlar????
Ayrıca belli süre sonra ne kadar uyusanız da uykunuzu alamamış hisseder,uyudukça uyumak istersiniz.
ah yalnız değilmişim...eşmi gönderiyorum kahvaltı masasını bırakıp küt..rahat ikiye kadar aralıksız..ben namaz kıldığım için öğlen geçmesin diye zar zor kalkıyorum yoksa aksamı bulurum..birde annem ve ablam saolsun rahat bırakmıyor sürekli tel çalıyor:)dediğin gibi bir kaç gün düzene sokuyorum sonra yine aynı..ben panik atak tedavisi görüyorum doktoruma dedim cok uyuyorum diye..sabah eşinle cık bir yürüyüş yap gel demişti vücut uyanıklık hormonu salgılarmış..tabiki yapmıyorum:)
artık çocuk yap!..(annemin cok uyumama bulduğu çözüm:)
bence bir gün dişini sıkıp eşinle beraber kalktığında bir daha yatmarsan bu işi yavaş yavaş düzene sokarsın.
mesela yarın eşin gidince masayı topla ve işlerine başla. bütün camları aç hem temiz hava girsin hemde sen soğuğun etkisiyle uyanırsın. bir yandan da süpürpeye başla eğer o saatte süpürge açamazsan banyoyu ve tuvaleti yıkarsın sonrada odalara girersin.
öğlen olmadan bütün işin biter e haliyle yorulmuşda olursun alırsın bi kahveni bi çikolatanı tv ye yada bilgisayara geçersin. dolayısıyla uykun açılmış olur.
öğleden sonra ya avm ye gider gezersin yada arkadaşlarına dolayısıyla tüm gün uyumamış olursun akşamda eşin gelmeden sofrayı kurar güzel bi akşam geçirirsin dolayısıyla geceye uykusuzlukla ulaşırsın tüm gece uyuyuncada sabak erken kalkarsın. yani 1 günle olayı halledersin:9
Çok uyumak eğer yorgunluktan falansa bir doktora gitmekte fayda var. Sarılık vb hastalıklar yatabiliyor altında...
Ah keşke bende evde olsaydım 😩 canim arkadaşlara katiliyom senin uyku şaşırmış sabah akşamı. Bence sen bu akşam yatağa gir ve uyumaya çalış ama muhtemelen uyuyamican yine sabaha karşı dalacan uykuya. Sabah saat 8 de uyan ama uyan. Uyku cokk ağır ve tatli gelicek , bir sürü bahane aklına gelicek uyumak için ama uyan ve kalk terk et yatağı. Eşin işe gidiyorsa kahvaltı hazırla yada en güzel çözüm dışarı çık hava al. Bu soğukta dışarda işim ne diyecen, biz kadınların çok sevdiği birşey var alışveriş. Çarşı açıksa git gez biraz eve gel ama sakin uyuma. Akşama kadar oyalan.
Ha birde uykusuzluk ve yorgunluk cokk ağır gelirse ki gelecektir! Sana tavsiyem bol kahve iç ve enerji gibi içecekler iç.
Bende eskiden senin gibiydim ama şimdi çalışıyorum ilk başta zor olmuştu ama şimdi alisiyo insan.
Ben de ev hanimiyim uyumaya vaktm yok.sabh 7 de uyanr kahvlti hazrlarm esime.yolcularm onu kizm uyanr ona da kahvlti bi saat sohbet edrz kahvltida.sonra en bastaki odadan baslarm once havalndr topla temizle supur.yemek yap oyun oynarmkikizimla.komsuya giderm kahveye bazen.alisverse cikarm ev gezmelerine gidrrm. kitap okup tv izlerm gerci gundz hic bisey yok.hop aksm oldu esim gelir yemk saati.sonra dizi ve cay keyfi yaparz kizimi hikayele yatrirm.yine topla evi sonra hop kanepe gec saate kadar da otururm 2 de filn uyurm ama sabh 7 yi gecmz uyanmam.bazen 5 te kalkarm namaz icn sonra uyumam.uyku uykuyu getirir kizlar erkn kalkan yol alir evin bereketi olur yattikca hem siz hem hayatiniz agirlasr.vakit oldurmktr fazla uyku.sabah hemn kalkn once bi muzik acin bi kahve.evi havalndrin o uyku agirligi da gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?