- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
kendinize bi uğraş bulun... ibadetlerinize dikka etmeye çalışın ... en azından namazlar geçecek diye kalkmış olur abdestin verdiği rahatlıklada uyanık kalırsınz... birde kan değerlerinize baktırın kansızlıkda çooookk uyku yapar....Merhaba kızlar..
Benimde bir derdim var çözemediğim.
O yüzden sürekli takıldığım bu forumda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben 2 senelik evliyim çocuğum yok çalışmıyorum. Bütün gün evdeyim anlayacağınız.
Ve son zamanlarda o kadar abarttığımı bildiğim halde bir şey yapamadığım bir sorun var.
Kızlar hergün akşama kadar uyuyorum! Eşim gelmeden bi iki saat önce yada geldiğinde uyanmış oluyorum o da 6,30 en geç 7 gibi gelir.
Hergün diyorum kendime bugün şunu şunu yapiyim evde, temizlik yani bir arada markete gidiyim alınacakları aliyim ama öyle kalıyor. Yataktan kalkamıyorum resmen!
Gün içinde uyanıyorum, o da alarmla. Akşama kadar bir alarm trafiğim var kuruyorum ama kalkmıyorum bir saat sonrasına falan kurup tekrar uyuyorum. O kadar rahatsız olduğum halde genede kalkamıyorum yataktan. Bu saat oldu yeni uyandım sayılır evde de birsürü işim var bir şey yapmıyorum çok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Gece de uyuyamıyorum haliyle sonra telefonda kk da takılıyorum ya da oyun oynuyorum. Bi gram uyku olsa denicem ama tık yok.
Bir ara düzeltmeye çalıştım ama o da bi kaç gün sürdü sonra yine devam..
Siz çalışmayan evde oturan hanımlar ne yapıyorsunuz nasıl kalkıyorsunuz ve ben ne yapmalıyım çok sıkıldım bu durumdan? Belki sizden gaza gelip düzelirim son çaremsiniz
Güzelim gündüzlerimi çöpe atıyormuşum gibi hissediyorum. Bende gündüzleri evimle ilgilenip sonrada işim bitince dizimi açıp kahve içmek istiyorum.
Canım genelde boşluktan oluyor böyle. Bir ugraş olmayinca rahatlik geliyor insana. Uyku öyle birşey ki uyudukca daha çok uyuyasi geliyor insanin. Çalışmayi düşünüyor musun o zaman daha düzenli oluyor ister istemez erken kalkmaya alışıyosun. Yada bebek düşünebilirsin :) BIrde eşim geldiginde yeni uyanmis oluyorum dedin Peki yemeği nasil yapiyorsun zor oluyordur muhtemelen.
yeni dogan bebeklerde boyle olur gunduz uyurlar gecede sabaha kadar gozler fal ta$i gibi beklerler :)
onlar dunyayi bilmediig için çozemiyoalr , bide bebek i$te uyanip napacak :)))
ama sen oyle deilsin,evli barkli bi kadinsin
evde yapacak o kadar çok sey varki benim zamanim yetmiyor valla , 24 saat az geliypr, 8 saatden fazla da uyumam, uyurumda yumurcaklar uyutmuyor :)
ev i$i , çocuklari yedir uyut, okula git gel gunde 6 4 posta :)
sahibi oldugumuz dukkan için ali$veri$ yap,internete takil, dizileri takip et
valla yetmiyor zsaman
haaa bide konu kom$u ev gezmeleri var
kom$ularinla tani$ip kahvaltiya falan çagirabilirsin uyutmaz onlar seni :))
degi$ik pasta borek deneyebilirsin
ve en onemliisi bence, e$inle anla$iyorsan engelin yoksa çocuk yapabilirsin
istesende uyyamazsin boylece
çocuguda kendine benzetirsen o ba$ka tabi :))))
heheh bak aklima ne geldi
evde yapacak i$ bulamazsan gel bana birikmi$ utuye yardum et biraz :)))
Gece geç yatıyormuşsun da ondan
Bu gece yine geç yat, sabah 8de kalk hazırlan annene yada arkadaşına kahvaltıya git, bütün gün dolaş evin eksiklerini falan al, akşamüstü eve gel yemek hazırla, eşinle otur tv izle, sonra bak bakalım gece uyuyor musun, uyumuyor musun
gün içinde oyalanacak uğraşlar edinin veya uyku düzenszliğine iyi gelecek bitkisel ilaç vs kullanablrsnz.
Bende iki tane çocuk olduğu halde öyleyiiim.kahvaltılarını ettiriyorum sonra cup yatağa.yanımda hopluyolar zıplıyolar bağırıyolar çağırıyolar ama ben kafamı kaldıramıyorum.sonra tekrar acıkıyolar.anne biz acıktıık diye beni mutfağa sürüklüyolar.onlara bişeyler hazırlarken uykum açılıyo.
Bende çok kafaya takıyorum bu durumu.bunu değiştirmek için uykumu düzene sokmak için uğraştım bayaa ama olmadı.kendimi bildim bileli böyleydim ama okulda bile uyur kalırdım.erken yatmayı deniyorum ama 3de kalkıyorum cin gibi yine sabahliyorum
Her zaman cok uyurdum, uyku problemim vardı. Genc kizligimda ana babami, evlenince esimi cildirttim. Simdi iki tatlı oglum var, ikiside uykusuz.. Yıllarca uyumaktan senin gibi huzursuz ve sevdiklerimi uzuyorum diye pişman oldum. Simdiiii diyorum ki, keske daha fazla uyusaymisim :) uykuya hasret kaldım..
bi tek ben böyleyim sanırdım değilmişim =)
bende de aynı durum ama ben gece de uyuyorum.
gündüz 12 de / 1 de kalkıyorum ama dayak yemiş gibi bıraksalar uyurum bütün gün
eşim izindeydi onun da rahatlıgı vardı ama o izne ayrılmadan önce şartladım kendimi tam 1 hafta boyunca
eşimi yolculadıktan sonra yemeğimi ve ev işlerimi yaptım tabi adam izne ayrılınca yine uykuya döndüm
çok zor neden olduğunu anlamıyorum
evde yapılacakk bir sürüüüü iş var ama uyumaktan hiçbirşey yapamıyorum
bi program hazırladım kendime
eşimi işe yolculamaya başlayınca bende tekrar kendimi bi düzene sokmayı planlıyorum
bakalım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?