Uyku Uyku Uyku!

Ayrica durumun cok surerse troidlerine baktr.troiflerde sorun olnca uyku hali uyusukluk usume sac dokulmesi vs.olur...

Ben küçüklüğümden beri uykuma düşkünümdür. Arkadaşlarım sabah 7-8 gibi uyanırlardı. Oyun oynarlardı. Ben öğlen 1de uyanırdım.
Hala da öyleyim. Sabahçı olduğum zamanlar okuldan gelir gelmez uyurum akşam 7,8 gibi uyanırım. Gününü şaşmaz. Her gün ama!
Kendimi çok yorgun, bitkin hissediyorum. Film izliyorum, oyalanmaya çalışıyorum uyumamak için ama olmuyor.
Bir arkadaş saç dökülmesi, üşüme varsa troidlere baktır demiş. Ben de baktırabilirim aslında.
Hep kendim hakkında konuştum diyeceğim o ki, kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi.

canım biran önce kendını duzenlemeye calıs bence. cocuk olunca ciddi boyutlarda uykusuz kalıyorsun. mesela suan sadece 4 5 saalk uykuyla ayaktaym ve bebegm cok yaraamaz aksama kdr kollarımda. yemegi bile onunla yapar oldum. o yzden alıstır kendını smdıden uykusuzluga hemen.

Saat 7 de kalkıp okula giden akşamda gelince gece yarılarına kadar proje yapan biri olarak size okadar özendimki:) Sizin gündüzünüz geceniz şaşmış bence bu kadar kaptırmayın dışarı çıkın gezin dolaşın eve kapanmayın. Bu durum düzgün bir psikolojini göstergesi değil bence.

Canım genelde boşluktan oluyor böyle. Bir ugraş olmayinca rahatlik geliyor insana. Uyku öyle birşey ki uyudukca daha çok uyuyasi geliyor insanin. Çalışmayi düşünüyor musun o zaman daha düzenli oluyor ister istemez erken kalkmaya alışıyosun. Yada bebek düşünebilirsin :) BIrde eşim geldiginde yeni uyanmis oluyorum dedin Peki yemeği nasil yapiyorsun zor oluyordur muhtemelen.

Konunu okuyunca kendim okuyorum sandım senin gibi olmasada saat 4 kadar uyuyamıyorum ama en gec 1 2 gibi kalkıyorum işimi gücümü yapıyorum ama yatsam yatarım akşama kadar bende insülin direncine baktır bende var uyku yapıyor fena özellikle yemeklerden sonra

kendinize bi uğraş bulun... ibadetlerinize dikka etmeye çalışın ... en azından namazlar geçecek diye kalkmış olur abdestin verdiği rahatlıklada uyanık kalırsınz... birde kan değerlerinize baktırın kansızlıkda çooookk uyku yapar....

Ya bende boyleyimmm.cok igrenc.kendimden nefret ettim.hicbiseye yetisemiyorum.hicbisey yapmak gelmiyo icimden.ama ben 1de kalkiyorum.ama kendime gelmem 2yi3u buluyo.kahvalti etmekte istemiyo canm.bu seferde aksama kadar enerjim kalmiyo.işte kalk yatma falan demisler ama inaninki alisan bunyeye o kadar zorki bu soyledikleriniz.bende istiyorum erken kalkim arkadas gibi ama olmuyo iste.ıyyyyyyy

Of aynen sorma akşamüstü olmasına rağmen sanki sabah kalkıyormuşum gibi hissediyorum. Dün 6 ya on varken kalktım suya fasulye ıslamıştım onu yaptım eşim geldikten yarım saat sonra oldu anca.. Dünden önce de eşime dedim dışardan döner söyle.. Ben zaten bişi yemiyorum uyumaktan :/ Günde bir öğün yiyorum sadece o da akşam. İnşallah burası sayesinde düzene koyucam o yüzden açtım konuyu gaza gelmek için :)

yeni dogan bebeklerde boyle olur gunduz uyurlar gecede sabaha kadar gozler fal ta$i gibi beklerler :)
onlar dunyayi bilmediig için çozemiyoalr , bide bebek i$te uyanip napacak :)))

ama sen oyle deilsin,evli barkli bi kadinsin

evde yapacak o kadar çok sey varki benim zamanim yetmiyor valla , 24 saat az geliypr, 8 saatden fazla da uyumam, uyurumda yumurcaklar uyutmuyor :)

ev i$i , çocuklari yedir uyut, okula git gel gunde 6 4 posta :)
sahibi oldugumuz dukkan için ali$veri$ yap,internete takil, dizileri takip et
valla yetmiyor zsaman
haaa bide konu kom$u ev gezmeleri var
kom$ularinla tani$ip kahvaltiya falan çagirabilirsin uyutmaz onlar seni :))
degi$ik pasta borek deneyebilirsin

ve en onemliisi bence, e$inle anla$iyorsan engelin yoksa çocuk yapabilirsin
istesende uyyamazsin boylece
çocuguda kendine benzetirsen o ba$ka tabi :))))

heheh bak aklima ne geldi
evde yapacak i$ bulamazsan gel bana birikmi$ utuye yardum et biraz :)))

Her zaman cok uyurdum, uyku problemim vardı. Genc kizligimda ana babami, evlenince esimi cildirttim. Simdi iki tatlı oglum var, ikiside uykusuz.. Yıllarca uyumaktan senin gibi huzursuz ve sevdiklerimi uzuyorum diye pişman oldum. Simdiiii diyorum ki, keske daha fazla uyusaymisim :) uykuya hasret kaldım..

Gece geç yatıyormuşsun da ondan

Bu gece yine geç yat, sabah 8de kalk hazırlan annene yada arkadaşına kahvaltıya git, bütün gün dolaş evin eksiklerini falan al, akşamüstü eve gel yemek hazırla, eşinle otur tv izle, sonra bak bakalım gece uyuyor musun, uyumuyor musun

bi tek ben böyleyim sanırdım değilmişim =)
bende de aynı durum ama ben gece de uyuyorum.
gündüz 12 de / 1 de kalkıyorum ama dayak yemiş gibi bıraksalar uyurum bütün gün
eşim izindeydi onun da rahatlıgı vardı ama o izne ayrılmadan önce şartladım kendimi tam 1 hafta boyunca
eşimi yolculadıktan sonra yemeğimi ve ev işlerimi yaptım tabi adam izne ayrılınca yine uykuya döndüm
çok zor neden olduğunu anlamıyorum
evde yapılacakk bir sürüüüü iş var ama uyumaktan hiçbirşey yapamıyorum
bi program hazırladım kendime
eşimi işe yolculamaya başlayınca bende tekrar kendimi bi düzene sokmayı planlıyorum
bakalım insallah

gün içinde oyalanacak uğraşlar edinin veya uyku düzenszliğine iyi gelecek bitkisel ilaç vs kullanablrsnz.

Bende iki tane çocuk olduğu halde öyleyiiim.kahvaltılarını ettiriyorum sonra cup yatağa.yanımda hopluyolar zıplıyolar bağırıyolar çağırıyolar ama ben kafamı kaldıramıyorum.sonra tekrar acıkıyolar.anne biz acıktıık diye beni mutfağa sürüklüyolar.onlara bişeyler hazırlarken uykum açılıyo.
Bende çok kafaya takıyorum bu durumu.bunu değiştirmek için uykumu düzene sokmak için uğraştım bayaa ama olmadı.kendimi bildim bileli böyleydim ama okulda bile uyur kalırdım.erken yatmayı deniyorum ama 3de kalkıyorum cin gibi yine sabahliyorum

Kesin benzetirim :) Şaka bir yana eşim de ben de çocuk düşünmüyoruz.. Bize uzak :) Kısmetimizde varsa ve olursa o ayrı tabii..
Komşularım benden yaşça büyükler ve paylaşacağım bir şey yok kendileriyle. İki senedir burdayım merhaba merhaba sadece :)
Bir ara işlerimi yapardım evim hep düzenli olurdu, bulaşıkları hiç biriktirmeden yıkardım, dizimi açıp izlerdim sabahtan akşama(avrupa yakası :) ) kahvem bisküvim.. Baya iyiydi :) Ama yazdı havalar sıcaktı şimdi ev soğuk olunca içimden gelmiyor bişi.. Yazın da arada gene uykuya kaptırırdım kendimi işler falan kalırdı ama sonra düzelirdim ayrıca bu kadar da uyumazdım bu kış baya abarttım işte :)

heheh bak aklima ne geldi
evde yapacak i$ bulamazsan gel bana birikmi$ utuye yardum et biraz :)))

yok teşekkür ederim ayrıca benim evin işi bitmiyor ki zaten

Annem burda değil, arkadaşım da yok :) Bitek ablam var o da çalışıyor..
Aslında çarşı pazar zamanımız değil para durumumuz iyi sayılmaz. Çıktığım zamanda bişey almadan gelmek sıkıyor insanı :26olaptaki eksikleri alıyorum o da yarım saat sürüyor zaten :) Ama onu bile yapmıyorum artık üşeniyorum dışarı çıkmaya..
Şu an için kararlıyım yarın eşimi işe göndericem ve uyumicam.. Artık kahve dizi kk idare etcez bi şekilde ki gece uykum gelsin uyuyim :)

gün içinde oyalanacak uğraşlar edinin veya uyku düzenszliğine iyi gelecek bitkisel ilaç vs kullanablrsnz.

Örgü örmek istiyorum sanırım onu denemekle başlicam :)

Uyku işi zor ya.. Bende kendimi bildim bileli hep uyurdum.. Okulda bile 3. derste kendime gelirdim anca :)
Aslında 1 2 gibi kalksam yine sorun etmicem ama akşam 5-6 olunca morelim bozuluyo artık kendimden korktum.. Yatağa bağımlı gibiyim kalkamıyorum bi türlü

Son düzenleme:

Çocuk olunca istesende uyuyamıyorsun di mi :) Çocuk planımız yok ama olursa bugünümü özlerim bende :) Ama şimdi gerçekten rahatsız oluyorum elde değil :)

Senin saatlerin yine iyi canım ya ben öyle olsam dert edip konu açmam :) Aslında o saatlerde ne yapıp edip kalkabilsem ne kadar dayak yemiş gibi olsa da açılıyor uyku yarım saate :) Ama olmuyo işte

evim soğuk demişsin ondan olabilir, çünkü bende bi hafta izinliydim evde sürekli yattım cunku ev soğuktu. Ama yinede kalkamadığın zaman da bi gayret et kalk kahve eşliğinde tv izlemek yada kitap okumanında tadı ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…