- Konu Sahibi KisaSamsun
-
merhaba kızlar..
Benimde bir derdim var çözemediğim.
O yüzden sürekli takıldığım bu forumda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben 2 senelik evliyim çocuğum yok çalışmıyorum. Bütün gün evdeyim anlayacağınız.
Ve son zamanlarda o kadar abarttığımı bildiğim halde bir şey yapamadığım bir sorun var.
Kızlar hergün akşama kadar uyuyorum! Eşim gelmeden bi iki saat önce yada geldiğinde uyanmış oluyorum o da 6,30 en geç 7 gibi gelir.
Hergün diyorum kendime bugün şunu şunu yapiyim evde, temizlik yani bir arada markete gidiyim alınacakları aliyim ama öyle kalıyor. Yataktan kalkamıyorum resmen!
Gün içinde uyanıyorum, o da alarmla. Akşama kadar bir alarm trafiğim var kuruyorum ama kalkmıyorum bir saat sonrasına falan kurup tekrar uyuyorum. O kadar rahatsız olduğum halde genede kalkamıyorum yataktan. Bu saat oldu yeni uyandım sayılır evde de birsürü işim var bir şey yapmıyorum çok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Gece de uyuyamıyorum haliyle sonra telefonda kk da takılıyorum ya da oyun oynuyorum. Bi gram uyku olsa denicem ama tık yok.
Bir ara düzeltmeye çalıştım ama o da bi kaç gün sürdü sonra yine devam..
Siz çalışmayan evde oturan hanımlar ne yapıyorsunuz nasıl kalkıyorsunuz ve ben ne yapmalıyım çok sıkıldım bu durumdan? Belki sizden gaza gelip düzelirim son çaremsiniz
Güzelim gündüzlerimi çöpe atıyormuşum gibi hissediyorum. Bende gündüzleri evimle ilgilenip sonrada işim bitince dizimi açıp kahve içmek istiyorum.
hamilelik testı yaptır derım :))) uyku en önemli belirtisii
Çalışırken bi sekil düzene giriyor uyku. Ama artık evdeyim isimden ayrıldım, uykusuz geceler başladı yinee. Bütün gün bi koşturma icinde olmak gerek ki akşam da rahat rahat uyuyabilesin ama yokk hergun hergün insan yapacak birsey bulamıyor ki. Nediyim umarim uyku sorunumuz düzene girer, ben bu neden yüzünden ciddi ciddi artik cocuk düşünyorum, zaten istiyordum ama ancak cocukla yada işle çözülür. :26:
Bi cumartesi sabahi saat yedi de ekstradan ise giderken bu konuyu okumasaydim daha guzel olacakti sanki:)
Haftada alti gun calisiyorum. Evliyim yetiştirmek zorunda oldugum islerim ve birde gittigim kursum var. Tum bunlara yetisebilmek icin sabah altida alarmla uyaniyorum. Evi toparlayip kahvaltı hazirliyorum. Birazda ders bakiyorum. Saat yedi bucukta esimi de giydirmis kahvaltisini yaptirmis evden cikmis oluyorum. Saat sekizde isteyim. Is bitince kursa geçiyorum hafta ici aksam sekizde evdeyim
Yemek yap camasir vs derken saat on iki oluyor... hafta sonu biraz daha rahatim.. bu durum bir yildir boyle..
Yani gunde alti saat uykuyla hayatimin yogun temposunu götürmeye ugrasiyorum.BAZEN yolda otobuste kafami cama yaslayip uyudugum oluyor..
Keske bende senin gibi uykuya doyabilsem ama nerdeeeeeeee.........
insülin direnciniz düşükse gün içinde uyku yapabilir. bence kan değerlerinize bi baktırın. bende sabahları kalktığımda kahvaltıdan hemen sonra inanılmaz uykuya ihtiyaç duyuyorum ama dediğim gibi kan değerlerinizle alakalı olabilir.
Selam,kadinlar klubünün cok degerli uyeleri.selam arkadasm .ben evli deilim ama evdeyim hep..ama uyanirim erkenden.güzel bir kahvaltimi yaparim..sonra hoş bir müzikle kulaklıgimi takarim kulagima,spor kiyafetimi giyip sahil yuruyusumu yaparim ...gelince hemen plates hareketLeri..sonra guzel bir duş...sonra kankami cagirirm bir turk kahvesi keyfi...tabi sen durumu kendine gore ayarla.duştan sonra ortaligi topla.evin alisverisi icin disari cik....vs...sonra gece uyumamayi derhal kes...bir gün erkenden uyumak icin süt ic yatmadan once...sonra yatagina yat....ve en sevdigin seyleri say...:))))sonra bir bakmssin yine eski duzenine dönmüşsun....:)uyku gece guzeldir..insan cildi gece harekete gecen hormonlarla pirıl pırıl parlar..kendine deger veriyosan eger gündüzlerini bosa gecirme...kendine ait hobiler edin...sonra zaten zaman nasil gecer bak....aksam 5 gibi yemeginj yapmaya baslasan esin gelir..mis gibi yemek kokusu.ve enerji dolu sportmen karısı...)cok hosuna gider....yani birazda esini dusun...adam aksam eve gelio..uykulu suratsiz bir hanim açio kapiyi..sonra yemek gazete televizyon derken yataga gidio .A a bide ne görsün.eşi yaina gelip yatmiyo.sabaha kadar telde takilio...ya adamada hak ver:))))
Merhaba kızlar..
Benimde bir derdim var çözemediğim.
O yüzden sürekli takıldığım bu forumda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben 2 senelik evliyim çocuğum yok çalışmıyorum. Bütün gün evdeyim anlayacağınız.
Ve son zamanlarda o kadar abarttığımı bildiğim halde bir şey yapamadığım bir sorun var.
Kızlar hergün akşama kadar uyuyorum! Eşim gelmeden bi iki saat önce yada geldiğinde uyanmış oluyorum o da 6,30 en geç 7 gibi gelir.
Hergün diyorum kendime bugün şunu şunu yapiyim evde, temizlik yani bir arada markete gidiyim alınacakları aliyim ama öyle kalıyor. Yataktan kalkamıyorum resmen!
Gün içinde uyanıyorum, o da alarmla. Akşama kadar bir alarm trafiğim var kuruyorum ama kalkmıyorum bir saat sonrasına falan kurup tekrar uyuyorum. O kadar rahatsız olduğum halde genede kalkamıyorum yataktan. Bu saat oldu yeni uyandım sayılır evde de birsürü işim var bir şey yapmıyorum çok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Gece de uyuyamıyorum haliyle sonra telefonda kk da takılıyorum ya da oyun oynuyorum. Bi gram uyku olsa denicem ama tık yok.
Bir ara düzeltmeye çalıştım ama o da bi kaç gün sürdü sonra yine devam..
Siz çalışmayan evde oturan hanımlar ne yapıyorsunuz nasıl kalkıyorsunuz ve ben ne yapmalıyım çok sıkıldım bu durumdan? Belki sizden gaza gelip düzelirim son çaremsiniz
Güzelim gündüzlerimi çöpe atıyormuşum gibi hissediyorum. Bende gündüzleri evimle ilgilenip sonrada işim bitince dizimi açıp kahve içmek istiyorum.
yeni işin hayırlı olsun tatlım
Böyle boş yaşamaya devam ederseniz ilerde eşiniz içine attıklarını yüzünüze vurabilir. Ben bile bu kadar rahat olmanızdan rahatsız oldum. Hem çalışıp hem de evi için uğraşan o kadar bayan var ki. Sizin sadece yatıp ve oyun oynamanız forumda takılmanız çok gülünç. Sağlık probleminden dolayı uyuyorsanız bir troid hormonunuzu kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
Bütün gün evdeyim deyip durmuşsun.Tamam çalışmıyorsun ama dışarı neden çıkmıyorsun ?
Market alışverişini eşin mi yapıyor ? Market veya ekmek alma vesilesiyle çıksan,biraz yürüsen yine açılmış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?