- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Zaten bende şaşırmıştım biri çıkıp ters cevap vermeyince.Bence hiç bu tür yorumlara takılmayın, her konuda mutlaka oluyor.Sorununuza gelince evde vakit geçirmek adına yabancı dil öğrenmeyi deneybilirsiniz.Altyazılı diziler, filmler izleyip bir yerden başlayabilirsiniz.Hem artık internette de her türlü dökümana ulaşabiliyorsunuz.Şu an çalışmıyorsunuz belki ama ileride işinize mutlaka yarayacaktır.Aslında bol vakitten güzel bir şey yok sağlıklı olduktan sonra, inşallah mutlu olacağınız bir hobi bulursunuz,sevgiler.
Ah ulennn 24 yıldır çalışıyorum, şöyle bir güncük akşama kadar uyuyabilmek için neler vermezdim beaaa
Uyu arkadaşım valla oh canına değsin, benim yerime de uyu, hatta bak hala ayakta git uyu çabukkk....
bakalım bende bugun hıc uyumayayım diyorum eşim yatakta yalnız yatıyor yine garibim evlendiğimizden beri adama kahvaltı hazırlamadım gıg demedi garibim bu sabah ona kahvaltı hazırlayayım bari sevinsin garibim :):) inşallah düzelir ya allah yardımcımız olsun
Senin derdinin tek devasi BEBEk bi bebegin olsun uyuya biliyomusun Bakalım bebekten once bende senin gibiydim hey gidi gunler hey
Arkadaşım, aynı problem bende de var :) Hele bir de düşün ikinci öğretim öğrencisiysen bu durumda çok rahat davranıyorsun..
Ama benim tiroid hastalığım var, bence sen de bir baktır hormon değerlerine.
Bebek istemediğinizi söylemişsin, valla bebekle de hallolmuyor bu işler :)
Benim de teyzem aynı böyle akşam yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez bi kadındır, gençliğinde böyleydi evlendi hala öyle, bebeği oldu hala öyle :)
Bebişi ağlıyor, uyanamıyor kadın, bebeği kayınvalidesi emzirecek utanmasa :))
Umarım atlatırız bu durumu ben de dahil olmak üzre, zira geç uyandığımda kendimi adeta suçlu biri gibi hissediyorum :/
Canım ya sana soriyim o zaman.. Tiroid için devlet has. hangi bölümünden randevu alabilirim?. Bu konularda bi bilgim yokta yardımcı olursan sevinirim.. Çoğunluk tiriodine baktır demiş ne olur ne olmaz gitmekte fayda var..
Evde zaman geçirmek çok zor.. Sağlam bi hobin olucakki uğraşasın :) Komşuluk bana göre değil genç yaşıt bi arkadaşım olsa yakında neyse.. O da olmadığı için kendi kendime yetmeliyim.. Sen neler yapıyosun gün içinde var mı uğraştığın bişi.. Ben örgü örmek istiyorum da atkı falan sıkılırım diye korkuyorumm. Ya da incik boncuk tam bana göre aslında napsam bilmiyorum :)
Canım ya sana soriyim o zaman.. Tiroid için devlet has. hangi bölümünden randevu alabilirim?. Bu konularda bi bilgim yokta yardımcı olursan sevinirim.. Çoğunluk tiriodine baktır demiş ne olur ne olmaz gitmekte fayda var..
Evde zaman geçirmek çok zor.. Sağlam bi hobin olucakki uğraşasın :) Komşuluk bana göre değil genç yaşıt bi arkadaşım olsa yakında neyse.. O da olmadığı için kendi kendime yetmeliyim.. Sen neler yapıyosun gün içinde var mı uğraştığın bişi.. Ben örgü örmek istiyorum da atkı falan sıkılırım diye korkuyorumm. Ya da incik boncuk tam bana göre aslında napsam bilmiyorum :)
Merhaba kızlar..
Benimde bir derdim var çözemediğim.
O yüzden sürekli takıldığım bu forumda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben 2 senelik evliyim çocuğum yok çalışmıyorum. Bütün gün evdeyim anlayacağınız.
Ve son zamanlarda o kadar abarttığımı bildiğim halde bir şey yapamadığım bir sorun var.
Kızlar hergün akşama kadar uyuyorum! Eşim gelmeden bi iki saat önce yada geldiğinde uyanmış oluyorum o da 6,30 en geç 7 gibi gelir.
Hergün diyorum kendime bugün şunu şunu yapiyim evde, temizlik yani bir arada markete gidiyim alınacakları aliyim ama öyle kalıyor. Yataktan kalkamıyorum resmen!
Gün içinde uyanıyorum, o da alarmla. Akşama kadar bir alarm trafiğim var kuruyorum ama kalkmıyorum bir saat sonrasına falan kurup tekrar uyuyorum. O kadar rahatsız olduğum halde genede kalkamıyorum yataktan. Bu saat oldu yeni uyandım sayılır evde de birsürü işim var bir şey yapmıyorum çok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Gece de uyuyamıyorum haliyle sonra telefonda kk da takılıyorum ya da oyun oynuyorum. Bi gram uyku olsa denicem ama tık yok.
Bir ara düzeltmeye çalıştım ama o da bi kaç gün sürdü sonra yine devam..
Siz çalışmayan evde oturan hanımlar ne yapıyorsunuz nasıl kalkıyorsunuz ve ben ne yapmalıyım çok sıkıldım bu durumdan? Belki sizden gaza gelip düzelirim son çaremsiniz
Güzelim gündüzlerimi çöpe atıyormuşum gibi hissediyorum. Bende gündüzleri evimle ilgilenip sonrada işim bitince dizimi açıp kahve içmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?