- 31 Ocak 2012
- 44
- 10
- 298
- 38
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Merhaba kızlar..
Benimde bir derdim var çözemediğim.
O yüzden sürekli takıldığım bu forumda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben 2 senelik evliyim çocuğum yok çalışmıyorum. Bütün gün evdeyim anlayacağınız.
Ve son zamanlarda o kadar abarttığımı bildiğim halde bir şey yapamadığım bir sorun var.
Kızlar hergün akşama kadar uyuyorum! Eşim gelmeden bi iki saat önce yada geldiğinde uyanmış oluyorum o da 6,30 en geç 7 gibi gelir.
Hergün diyorum kendime bugün şunu şunu yapiyim evde, temizlik yani bir arada markete gidiyim alınacakları aliyim ama öyle kalıyor. Yataktan kalkamıyorum resmen!
Gün içinde uyanıyorum, o da alarmla. Akşama kadar bir alarm trafiğim var kuruyorum ama kalkmıyorum bir saat sonrasına falan kurup tekrar uyuyorum. O kadar rahatsız olduğum halde genede kalkamıyorum yataktan. Bu saat oldu yeni uyandım sayılır evde de birsürü işim var bir şey yapmıyorum çok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Gece de uyuyamıyorum haliyle sonra telefonda kk da takılıyorum ya da oyun oynuyorum. Bi gram uyku olsa denicem ama tık yok.
Bir ara düzeltmeye çalıştım ama o da bi kaç gün sürdü sonra yine devam..
Siz çalışmayan evde oturan hanımlar ne yapıyorsunuz nasıl kalkıyorsunuz ve ben ne yapmalıyım çok sıkıldım bu durumdan? Belki sizden gaza gelip düzelirim son çaremsiniz
Güzelim gündüzlerimi çöpe atıyormuşum gibi hissediyorum. Bende gündüzleri evimle ilgilenip sonrada işim bitince dizimi açıp kahve içmek istiyorum.
Merhaba kızlar..
Benimde bir derdim var çözemediğim.
O yüzden sürekli takıldığım bu forumda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben 2 senelik evliyim çocuğum yok çalışmıyorum. Bütün gün evdeyim anlayacağınız.
Ve son zamanlarda o kadar abarttığımı bildiğim halde bir şey yapamadığım bir sorun var.
Kızlar hergün akşama kadar uyuyorum! Eşim gelmeden bi iki saat önce yada geldiğinde uyanmış oluyorum o da 6,30 en geç 7 gibi gelir.
Hergün diyorum kendime bugün şunu şunu yapiyim evde, temizlik yani bir arada markete gidiyim alınacakları aliyim ama öyle kalıyor. Yataktan kalkamıyorum resmen!
Gün içinde uyanıyorum, o da alarmla. Akşama kadar bir alarm trafiğim var kuruyorum ama kalkmıyorum bir saat sonrasına falan kurup tekrar uyuyorum. O kadar rahatsız olduğum halde genede kalkamıyorum yataktan. Bu saat oldu yeni uyandım sayılır evde de birsürü işim var bir şey yapmıyorum çok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Gece de uyuyamıyorum haliyle sonra telefonda kk da takılıyorum ya da oyun oynuyorum. Bi gram uyku olsa denicem ama tık yok.
Bir ara düzeltmeye çalıştım ama o da bi kaç gün sürdü sonra yine devam..
Siz çalışmayan evde oturan hanımlar ne yapıyorsunuz nasıl kalkıyorsunuz ve ben ne yapmalıyım çok sıkıldım bu durumdan? Belki sizden gaza gelip düzelirim son çaremsiniz
Güzelim gündüzlerimi çöpe atıyormuşum gibi hissediyorum. Bende gündüzleri evimle ilgilenip sonrada işim bitince dizimi açıp kahve içmek istiyorum.
ee bugun naptin
gece 2 de burdaymi$in ama gunduz gelmemi$in
bu sefer hiç uyanmadin galiba :)
Uykum geldi esniyorum diyordu 3 gibi, kesin uyudu, hala uyuyo bile olabilüüü :90:
Yaaa oh be ben yanliz degilmisim , bendede ayni sorun var ben havalara bagliyorum bu uyku problemini cunku bayagi bi arastirdim internetten kis yorgunlugu oluyo insanlar bu yuzden depreesyona bile giriyorlarmis ben sinirdayim eger biseylerle ugrasmazsam sonum pek parlak görunmuyo, Bide seyi merak ettim yazinda böylemiydin ? degilse kesin kis yorgunlugu var sende
bende şimdi uyandım aynı senin gibiyim gece yatakda saatlerce uyumak için yattıgımı bilirim ama uyuyamam doktora gittim insomnia dedi ve uyku hapı verdi ben uyku hapı içmek istemiyorum ve hapı içince daha beter oldu 2 gün uyudum nerdeyse :):) çalışsamda düzelmiyor benimkisi ancak çok yorulursam yada alkol alırsam onada uyumak denmez sızmak yani :)) dediğin gibi 2 3 gü
n sürüyo sonra sıkıntıdan hoop yine uyku .. bende istanbula gelin geldim yalnızım gidecek biryerde b ilmiyorum durum bu yani yalnız değilsin arkadaşım(
Süper bı topık olmuş burası valla) bi uyuyanda benım kızlar 12 saat uyuyamazsam sersem gibi oluyorum ,sabah en erken 12 de kalkıyorum en geç 2 de 12.30 da yattığım halde. Kalktıktan sonrada salonda koltukta uzanıyorum bı güzel ohhhhh... Hele işim yoksa akşama kadar yatış.
Böyle boş yaşamaya devam ederseniz ilerde eşiniz içine attıklarını yüzünüze vurabilir. Ben bile bu kadar rahat olmanızdan rahatsız oldum. Hem çalışıp hem de evi için uğraşan o kadar bayan var ki. Sizin sadece yatıp ve oyun oynamanız forumda takılmanız çok gülünç. Sağlık probleminden dolayı uyuyorsanız bir troid hormonunuzu kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
gecen gündüz, gündüz gecen olmuş.. tersten yaşar olmuşsun hayatı. 1 hafta kendiniz zorlayıp sabah kalksan gece uyumasan bile ilk gün, akşamında erken yatarsın. hatta sana yardımcı olacak birileri yok mu bu süreçte birlikte oyalanabileceğin?
yapılacak o kadar çok şey var ki gündüz..
gece yatmaz gündüz kalkmaz derler :)
şimdi öncelikle günün en aktif saatlerinde nasıl uyuyorsunuz anlamış değilim
ben cuma geceleri gec yatmaya baslıyorum :) mesela 1-2-3 yatıp oglum kacta kalkarsam pekala onunla uyanıyorum
hafta ıcı duruma baglı 11 gecırmemeye calısıyorum ama bu hafta pazar gecesınden ıtıbaren hep 1'de uyuyorum sabahta 6 da kalkıyorum
benı okadar zorla uyutmaya kalksanız uyuyamam ayol
Canım uyudukça uyuyası geliri insanın vücut bir süre sonra bu döngüye alışır sende öyle alıştırmışsın gece uyumayıp gündüz uyuyorsun bu da senin hayatını bitiriyor düşünsene arkadaşlarınla görüşemiyorsundur, sosyal hayatın yoktur evini temizleyemiyorsun eşinle aynı yatağa giremiyorsun o uyurken sen uyanıksın ve en kötüsü uykulu halde eşini karşılıyorsun böyle olmaz sağlığın içinde iyi değil vücudumuz uyumamız gereken saatleri zaten programlamış hormon salgılıyor akşam 11 de uyumamız için ve tüm gece uyumamızı sağlıyor sabah karşı ise uyanmamız için hormonlarımız çalışıyor ama biz bu döngüyü bozduğumuz zaman bu işleyiş ters oluyor sen bünyenin tüm dengesini bozuyorsun. Soğuk filan bahane böyle alıştırmışsın bence artık bir yerden başla bir gece uykusuz kal gündüz de fazla uyuma kalk ev işlerimi yap alışverişe git kuaföre git yemekler yap akşam erkenden yat böyle böyle alışırsın aynı sorun kaynanamda da var gençliğinde de varmış zaten şimdi yaşlandı daha kötü o da gece uyumaz gündüz uyur ancak bazen gece uyumayıp sabahta erken kalkıyor saatlerce uyuyamıyor öğleden sonra yine yatıyor ve halsiz oluyor sakın kendini buna alıştırma sonrası daha kötü olur.
Öküzle evlenmediğim için sorun yok :) Bütün gün evde ne yapabilirim ki. Sürekli temizlik mi?
Sıkıntıdan uyuyorum üşengeçlikte bindi üstüme kendimi iyi hissetmiyorum.. Bu yüzden rahat değilim ki konu açtım buraya.. Oyalanıcak bişiler arıyorum..
İş yok malesef izinler uymuyor eşimle, çok başvuru yaptım dönüş olmadı.. Şimdi çalışmadığım için napıyim öldüriyim mi kendimi?
Tamamen aynı durumdayız senle desene :) Bakalım 2-3 gün sonra napıcam.. Hadi bugün ev temizledim.. Yarında ufak tefek iş yaparım ondan sonrasını bilemiyorum.. Ama uyumakta istemiyorum :/
bakalım bende bugun hıc uyumayayım diyorum eşim yatakta yalnız yatıyor yine garibim evlendiğimizden beri adama kahvaltı hazırlamadım gıg demedi garibim bu sabah ona kahvaltı hazırlayayım bari sevinsin garibim :):) inşallah düzelir ya allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?