Uyku Uyku Uyku!

bende şimdi uyandım aynı senin gibiyim gece yatakda saatlerce uyumak için yattıgımı bilirim ama uyuyamam doktora gittim insomnia dedi ve uyku hapı verdi ben uyku hapı içmek istemiyorum ve hapı içince daha beter oldu 2 gün uyudum nerdeyse :):) çalışsamda düzelmiyor benimkisi ancak çok yorulursam yada alkol alırsam onada uyumak denmez sızmak yani :)) dediğin gibi 2 3 gü
n sürüyo sonra sıkıntıdan hoop yine uyku .. bende istanbula gelin geldim yalnızım gidecek biryerde b ilmiyorum durum bu yani yalnız değilsin arkadaşım (

Yaaa oh be ben yanliz degilmisim , bendede ayni sorun var ben havalara bagliyorum bu uyku problemini cunku bayagi bi arastirdim internetten kis yorgunlugu oluyo insanlar bu yuzden depreesyona bile giriyorlarmis ben sinirdayim eger biseylerle ugrasmazsam sonum pek parlak görunmuyo , Bide seyi merak ettim yazinda böylemiydin ? degilse kesin kis yorgunlugu var sende

bende çok geç uyuyorum.sabah 4-4.5 oluyor anca uyuyorum.12 gibi uyanıyorum.kafamda yapacağım işleri planlayarak yatınca zaten telaşlanıp uyanıyorum.gece eşim 12 gibi uyur işe gidecek tabi.o uyuyunca ben koltuk silerim,halı silerim,ütü yaparım zaten bebek olunca böyle düzensiz yaşayamayız

ee bugun naptin
gece 2 de burdaymi$in ama gunduz gelmemi$in
bu sefer hiç uyanmadin galiba :)

ee bugun naptin
gece 2 de burdaymi$in ama gunduz gelmemi$in
bu sefer hiç uyanmadin galiba :)

Yok geldim gündüz gün içinde cevap yazdım :)
Hiç uyumadım çok iyiyim.. Evin bütün işini bitirdim sayılır.. Sonra keyif kahvemi içtim ve saçımla başımla uğraştıktan sonra kocamı karşıladım
O geldikten sonra misafirliğe gittik şimdi geldik hala uykum yok ama bir saate gelirse uyucam :)

Uykum geldi esniyorum diyordu 3 gibi, kesin uyudu, hala uyuyo bile olabilüüü :90:

He he yok Ev işlerimle uğraştım baya yordu ama genede uyumadım kafaya koydum bu sefer olucak inş

Yazında uyuyordum evet ama 3-4 gibi kalkıyordum.. Ev işi ve yemeğe zaman kaldığı için gene dert etmiyodum bide hergün olmuodu böle.. Çoook nadir gene kocam işten geldikten sonra zil sesiyle uyanıyodum.. Yani yaz kış farketmiyor bana :)

Tamamen aynı durumdayız senle desene :) Bakalım 2-3 gün sonra napıcam.. Hadi bugün ev temizledim.. Yarında ufak tefek iş yaparım ondan sonrasını bilemiyorum.. Ama uyumakta istemiyorum :/

bende ilk evlendığımde boyleydım ..ev zaten toplu oluyor başka bır ılde gelen yok gıden yok.. sıkıntıdan yatmaya başladım sorada alışkanlık halıne geldı.uyku duzenım bozuldu.sonrada çevre edındım mısafır almaya başladım gıtmeye başladım ona rağmen öğğleye kadar yatıyordum..mısafır gelecek ben en erken 11de kalkıyordum:) gece tum işlerımı halledıyordum.. bır yere gıdeceğımız zaaman yanı kahvaltıya.arkadaş kapımı çalıyordu uyandırıyordu:) ama sonra bır cocuk oldu..benı gecelerı uyutmadı..hamılelıktede gecelerı uyumadığım için oda anne rahmende alıştı galıba..sabah 6.30 yatıyordu ıkındıne kadar gece oturuyorduk..ee onceden cocuk yoktu işim bıtıyordu cocuk olunca gecede gunduzde uyuyamaz oldum..gece uykusunun yerını o zaman anladım o gundur bu gundur gece uyurum.. cocuk kalkacak korkusu uyutuyor walla..

Böyle boş yaşamaya devam ederseniz ilerde eşiniz içine attıklarını yüzünüze vurabilir. Ben bile bu kadar rahat olmanızdan rahatsız oldum. Hem çalışıp hem de evi için uğraşan o kadar bayan var ki. Sizin sadece yatıp ve oyun oynamanız forumda takılmanız çok gülünç. Sağlık probleminden dolayı uyuyorsanız bir troid hormonunuzu kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Süper bı topık olmuş burası valla ) bi uyuyanda benım kızlar 12 saat uyuyamazsam sersem gibi oluyorum ,sabah en erken 12 de kalkıyorum en geç 2 de 12.30 da yattığım halde. Kalktıktan sonrada salonda koltukta uzanıyorum bı güzel ohhhhh... Hele işim yoksa akşama kadar yatış.

Evde zaman geçirmek çok zor.. Sağlam bi hobin olucakki uğraşasın :) Komşuluk bana göre değil genç yaşıt bi arkadaşım olsa yakında neyse.. O da olmadığı için kendi kendime yetmeliyim.. Sen neler yapıyosun gün içinde var mı uğraştığın bişi.. Ben örgü örmek istiyorum da atkı falan sıkılırım diye korkuyorumm. Ya da incik boncuk tam bana göre aslında napsam bilmiyorum :)

Öküzle evlenmediğim için sorun yok :) Bütün gün evde ne yapabilirim ki. Sürekli temizlik mi?
Sıkıntıdan uyuyorum üşengeçlikte bindi üstüme kendimi iyi hissetmiyorum.. Bu yüzden rahat değilim ki konu açtım buraya.. Oyalanıcak bişiler arıyorum..
İş yok malesef izinler uymuyor eşimle, çok başvuru yaptım dönüş olmadı.. Şimdi çalışmadığım için napıyim öldüriyim mi kendimi?

Malesef kimsem yok burda. Bi ablam var o da çalışıyor zaten evi de çok uzak..
Bugün başladım bakalım. Birazdan telefonu kendimden uzağa koyup uyumaya çalışıcam yarında proğrama devam :)

Bünye meselesi ben hep geç yatıp geç kalkardım :) Eşimde çözemiyo nasıl uyuyabiliyosun beni zorlasan uyuyamam dio :)
Ama ilk defa bu kadar abarttığımı hissettim

Uyudukça uyudukça o kadar tatlı geliyo ki uyku sanki sabahın 6'sı beni kaldırıyorlar gibi bi his oluyo içimde diyorum ya ne güzel uykum var kalkmiyim yataktan uyuyim boşver.. Hep böyle oluyo :/
Bunun sonrası da var tabii o kadar alıştırmamalı vücudu ilerde daha zor demek..
En azından sabah kalkamasam bile 12'de kalkıcam.. Çünkü sabahtan akşama çok sıkılıyorum evde.. Ama akşama kadar uyku beni ele geçiriyo resmen..

Zaten bende şaşırmıştım biri çıkıp ters cevap vermeyince.Bence hiç bu tür yorumlara takılmayın, her konuda mutlaka oluyor.Sorununuza gelince evde vakit geçirmek adına yabancı dil öğrenmeyi deneybilirsiniz.Altyazılı diziler, filmler izleyip bir yerden başlayabilirsiniz.Hem artık internette de her türlü dökümana ulaşabiliyorsunuz.Şu an çalışmıyorsunuz belki ama ileride işinize mutlaka yarayacaktır.Aslında bol vakitten güzel bir şey yok sağlıklı olduktan sonra, inşallah mutlu olacağınız bir hobi bulursunuz,sevgiler.

ne guzel uyuyabiliyorsunuz bendede uykusuzluk problemi var,gece yarilarina kadar oturuyorum sabahta haliyle erken kalkiyorum okula gidiyorum ama okul olmasada yine ayni gunde 5saat gibi bir zaman diliminde uykumu aliyorum ruyalarinda haddi hesabi yok,bu aralarda buran bir kac kisiyi ruyamda gormeye basladim hayir olsun

Ah ulennn 24 yıldır çalışıyorum, şöyle bir güncük akşama kadar uyuyabilmek için neler vermezdim beaaa
Uyu arkadaşım valla oh canına değsin, benim yerime de uyu, hatta bak hala ayakta git uyu çabukkk....

Senin derdinin tek devasi BEBEk bi bebegin olsun uyuya biliyomusun Bakalım bebekten once bende senin gibiydim hey gidi gunler hey

Tamamen aynı durumdayız senle desene :) Bakalım 2-3 gün sonra napıcam.. Hadi bugün ev temizledim.. Yarında ufak tefek iş yaparım ondan sonrasını bilemiyorum.. Ama uyumakta istemiyorum :/

bakalım bende bugun hıc uyumayayım diyorum eşim yatakta yalnız yatıyor yine garibim evlendiğimizden beri adama kahvaltı hazırlamadım gıg demedi garibim bu sabah ona kahvaltı hazırlayayım bari sevinsin garibim :):) inşallah düzelir ya allah yardımcımız olsun

bi ara hiç tarzım değil ama müge anlıyı izliyordum erken kalkıyodum o zaman meraktan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…