Uykuda degişen eşim...

Babam kardeşim bebekken kucağına alıp, geliyorlar diye bağırarak camdan atlayacakken annem tutmuş.
Bu sadece eşinin kendisine zarar verebileceği birşey olmadığı gibi, 2 defa sana zarar vermiş zaten. Doktora gitmiyorum deme lüksü kesinlikle yok. Ayrı odada uyuyup, kapımı da kilitlerdim hayatta güvenemem bilinç yok ki uyku halinde.

ben de ayri yatmayi dusunuyorm zaten ama ne yapsamda dr gidecegini zannetmiyorm ayri yatmayada razi gelir benimle bile dr gelirken hep mirin kirin ediyo hep soylenip soylenip duruyo kendisi hastaliktn ölse bile acile gitmeyen biri boyle nasil devam edicez bilmiyom

Ama canım hadi kendisini düşünmüyor senin ne suçun var korkarak uyuyorsun Bebek için bile mi gitmez?

Ama canım hadi kendisini düşünmüyor senin ne suçun var korkarak uyuyorsun Bebek için bile mi gitmez?
zaten ayri yatalm dio bebek icin ben ilerdede dedinz gibi bebegi alir bisyler yaparsn dedigimde yok artk dio hatta bu yaptiklarini hatirlamadigi icn inanmiyo dudagimi patlattgnda cok üzülmustu o gece uyuyamadi hep buz getrip ustune koydu ama yinede dr gitme konusunu duymak bile istemiyo

vallahi çok tehlikeli bir durum. uyku sersemi boğazına sarılsa ne kendini kurtarabilirsin, ne onu!
bu ciddi bir konu. dr sevmiyorum diye bir şey de yok . gidecek mecbur. Allah korusun kendini camdan falan da atabilir. Allah muhafaza nbebk doğunca ona bile zarar verebilir. nitekim ilerleyedebilir bu durumu.
ben yurtta kalırken bir arkadaş öyleydi. uykuda neler yapardı neler?? aynı uyanık gibi. sonrada hiçbirini hatırlamazdı kız.

8 senelik evliyim.
Bu konuya benzer cok konu acildi daha once oralara ds cok yazdim.
Bizimki duzelmedi. Doktora da gittik hocaya da gittik olmuyor
Zaman zaman sskinlesiyor, bazen de cok artiyor. Idare etmeye calisiyorum ama cok zor gercekten. Bazen tehlikede hissediyorum kendimi

Birlikte yatmayın. Bebeğiniz de zarar görebilir. Eşiniz doktora başvurulmalı.

Cinler perilerden bahsedip korkutmayın iyice

Lütfen cin, musallat vb şeyler yazmayınız yasaktır, ayrıca insanlar tedirgin oluyor.

Konu sahibesi,
iş temposu, işi nedir bilemiyorum strese bağlı olabilir veya gördüğü rüyanın etkisiyle yapıyor olabilir, doktora gitmemek diye birşey olmaz, randevu alıp mutlaka götürün, bebeğimizin hatrı için benim için vs birşeyler deyip ikna edin, captan price yazmıştı sanırım, uyku kliniğine gitmenizde yarar var.

Eşinizin durumundan farklı ama çocukken uyurgezerdim ve annemler defalarca kapıdan çıkacakken yakalamışlar, bu durum sadece sorunu yaşayanı değil yakınlarını da etkiliyor, annemlerin uykuları zehir olmuştu yıllarca.

Oyle soylerler dedim bu sacmaliklara inanmasin die

Anlatınca komik fakat yaşayana çok zor bi durum.
Uyku merkezleri var ihmal etmeden bi gitmelisiniz..tehlikeli bir durum aslinda

Doktor kesin çözüm,ne yapıp edip ikna edin.

Ben ona psikiyatriye gidelm dedim ama cok kizdi ben dr gitmeyi sevmiym dedi ne yapicam bilmiym
bebeğe bişey olsa nolcak, o zamanda sevmiyom gitmem doktora dicekmi. ayrı yatmak bi çözüm değil, ömür boyu ayrımı yatcaksınız. anne babası devreye girsin bi şekilde ikna edin

Hepinze fikirlernz icn teskkr edrm biliyodm dr baska care olmaz ama baska bi caresi var midr die burda paylastm artk ikna etmektn baska carem yok sanirim

gece uykusunda gordugu ruyanin etkisiyle sizi bogmayacaginin bi garantisi yok dr a gitsin sende bence odani ayir kapinida kitle

uykuda boğar da eşin seni.
bu ne şiddete meyyal böyle.
seninle dr a gitmezse, onunla aynı odada oturma, aynı sofrada yemek yeme, konuşma, ayrı odada yat ve sabaha kadar kapını kilitli tut.

eşiniz üzerinde devamlı cevşen gezdirsin veya 41 adet çörek otuna 1 er kez ayetel kürsi okusun, onu bir beze sarın. onu devamlı taşısın üzerinde.
ben çok faydasını görüyorum. özellikle kızlarım için çok işe yarıyor.

siz de deneyin Eccoomm

Ufak pembe yalan soyleyebilirsin mesela demin bir arkadas yazmis babam kardesimi kucagina alip camdan atlayacakken annem tutmus die

sende buna benzer bir seyi haberlere verdiler uyku halinde adam camdan atlamis gibisinden senin icin gitmesede belki kendi canı icin korkup gider

Ayrı yatmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…