peki arkadsinz nasil bi tedavi oldubenim de oda arkadaşım böyleydi. kız uykusunda kavga ederdi, vururdu bir yerlere.. tek çaresi tedavi. başka yolu yok. size çok fena zarar verebilir. sonuçları kötü olmadan gitmelisiniz.
ben de ayri yatmayi dusunuyorm zaten ama ne yapsamda dr gidecegini zannetmiyorm ayri yatmayada razi gelir benimle bile dr gelirken hep mirin kirin ediyo hep soylenip soylenip duruyo kendisi hastaliktn ölse bile acile gitmeyen biri boyle nasil devam edicez bilmiyomBabam kardeşim bebekken kucağına alıp, geliyorlar diye bağırarak camdan atlayacakken annem tutmuş.
Bu sadece eşinin kendisine zarar verebileceği birşey olmadığı gibi, 2 defa sana zarar vermiş zaten. Doktora gitmiyorum deme lüksü kesinlikle yok. Ayrı odada uyuyup, kapımı da kilitlerdim hayatta güvenemem bilinç yok ki uyku halinde.
Ama canım hadi kendisini düşünmüyor senin ne suçun var korkarak uyuyorsunben de ayri yatmayi dusunuyorm zaten ama ne yapsamda dr gidecegini zannetmiyorm ayri yatmayada razi gelir benimle bile dr gelirken hep mirin kirin ediyo hep soylenip soylenip duruyo kendisi hastaliktn ölse bile acile gitmeyen biri boyle nasil devam edicez bilmiyom
zaten ayri yatalm dio bebek icin ben ilerdede dedinz gibi bebegi alir bisyler yaparsn dedigimde yok artk dio hatta bu yaptiklarini hatirlamadigi icn inanmiyo dudagimi patlattgnda cok üzülmustu o gece uyuyamadi hep buz getrip ustune koydu ama yinede dr gitme konusunu duymak bile istemiyoAma canım hadi kendisini düşünmüyor senin ne suçun var korkarak uyuyorsunBebek için bile mi gitmez?
Cinler perilerden bahsedip korkutmayın iyiceBende abimi çogu kez camdan aldım annem ise bana şarj aleti takip sozde yogun bakimda yanlislikla fisimi cekmis yerine takiyordupsikolojik bir durum olabilir.tabi bu durumu 2 ye ayiracaklaklardir ya 3 harfliler musallat olmus yada psikolojik die siz once psikologa gidin baska turlu kurtulamazsın sizde ayri yatın daha mantıklı
Oyle soylerler dedim bu sacmaliklara inanmasin dieLütfen cin, musallat vb şeyler yazmayınız yasaktır, ayrıca insanlar tedirgin oluyor.
Konu sahibesi,
iş temposu, işi nedir bilemiyorum strese bağlı olabilir veya gördüğü rüyanın etkisiyle yapıyor olabilir, doktora gitmemek diye birşey olmaz, randevu alıp mutlaka götürün, bebeğimizin hatrı için benim için vs birşeyler deyip ikna edin, captan price yazmıştı sanırım, uyku kliniğine gitmenizde yarar var.
Eşinizin durumundan farklı ama çocukken uyurgezerdim ve annemler defalarca kapıdan çıkacakken yakalamışlar, bu durum sadece sorunu yaşayanı değil yakınlarını da etkiliyor, annemler için uykuları zehir olmuştu yıllarca.
bebeğe bişey olsa nolcak, o zamanda sevmiyom gitmem doktora dicekmi. ayrı yatmak bi çözüm değil, ömür boyu ayrımı yatcaksınız. anne babası devreye girsin bi şekilde ikna edinBen ona psikiyatriye gidelm dedim ama cok kizdi ben dr gitmeyi sevmiym dedi ne yapicam bilmiym
uykuda boğar da eşin seni.ben de ayri yatmayi dusunuyorm zaten ama ne yapsamda dr gidecegini zannetmiyorm ayri yatmayada razi gelir benimle bile dr gelirken hep mirin kirin ediyo hep soylenip soylenip duruyo kendisi hastaliktn ölse bile acile gitmeyen biri boyle nasil devam edicez bilmiyom
eşiniz üzerinde devamlı cevşen gezdirsin veya 41 adet çörek otuna 1 er kez ayetel kürsi okusun, onu bir beze sarın. onu devamlı taşısın üzerinde.8 senelik evliyim.
Bu konuya benzer cok konu acildi daha once oralara ds cok yazdim.
Bizimki duzelmedi. Doktora da gittik hocaya da gittik olmuyor
Zaman zaman sskinlesiyor, bazen de cok artiyor. Idare etmeye calisiyorum ama cok zor gercekten. Bazen tehlikede hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?