Uykuda degişen eşim...

Sabah kocam bana yumruk attın gece dese benim içim acır ya. Çaresi neyse bakayım derim yani. Yazık deil mi sana. Tedirgin uyuyosundur sürekli.
zaten ayri yatmadn once araya battaniye yastik sıkıstiyodm korkudn kendimdn cok bebgm icn korkuyom yumrugu ona denk gelir die

Benimki de "Stresten oluyodur, şu sıkıntılarımız bitsin geçer, doktora gerek yok" diyor. O kadar dil döktüm yok yani..inat.

Yeşilçam filmlerindeki gibi eve getirebilsem keşke doktoru. Ama alet edevat sıkıntı işte beyin dalgalarını kontrol edecek cihazı benim minik eve nasıl sokayım

uykusunda siddet uyguluyir nerdeyse, doktora gitmiyor? bi sorun kendisine ne olmasi gerekiyor doktora gitmesi icin daha? kendinizi guvene almadan yatmayin yaninda.

Yeni evli olduğumuz zamanlar eşim iki defa boğazıma sarılmıştı 1-2 de hafif yumruk yediğim oldu kesildi sonra 10 küsür yıldır yok

Yav ben de uyurken öpüyorum falan sabah oluyor hatırlamıyorum. Konuştuğum saçmaladığım da oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…