- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
canim normal değil tabiki hemen bi dr. gitmeli uyurgezerlik var benceArkadaşlar biz 8 aylik evliyiz eşim ilk zamnlar bi on gun yanimda kalip şehir disina cikiyodu işi nedeniyle ama şimdi iki aya yakin yanyanayz insallh bndn sonrada hep boyle olacak benim eşim uyurken kendi kendine konuşur güler ama bunlar normal şeyler kötü olan iki kere uyurken yüzüme yumruk attigi oldu bi keresinde dudagimi patlatti bi kere kalbime yakin bi yere uykulu halde yumruk attigi oldu ve ben uykuda bi an o aciyla bagirip kalkiyom bide 23 haftalik hamileyim karnima denk gelir die cok korkuyom hatta ayri yatmayi dusunuyoz dun gece su istedi bende verdm suyu yere doktu bardagi elime tekrar verdi cok korktum bi an nedn oyle yapti die uykuda elimi kolumu tutup salliyo selam veriyo tabi bu hareketlerini sabah ona soyleyince hatirlamiyorm diyo sizce bunlar normal mi hep boyle mi olur ne yapmaliyim fikrilerizi alabilir miyim
Aah ah neler yapmadim.eşiniz üzerinde devamlı cevşen gezdirsin veya 41 adet çörek otuna 1 er kez ayetel kürsi okusun, onu bir beze sarın. onu devamlı taşısın üzerinde.
ben çok faydasını görüyorum. özellikle kızlarım için çok işe yarıyor.
siz de deneyinEccoomm
o halde kötü haberi ver eşine.Aah ah neler yapmadim.
Burda kizanlar olacaktir ama doktorlardan care bulamayinca hocaya goturdum zorla. Bir dua yazdi uzerinde tasimasi icin ve gercekten iyi geldi. Kendi hicbir seyin farkında degil o unutuyor sabaha, olaylari yasayan benim. Cikardi muskayi, neymis boyle seylere inanmiyormus, prensiplerine aykiriymis bilmem ne. Ne desem ikna edemedim. Caresiz kabullendik durumu artik. Stresli zamanlari haric sorun cikarmiyor fazla.
bir de gece uyuma sabaha kadar nöbet tut.Aah ah neler yapmadim.
Burda kizanlar olacaktir ama doktorlardan care bulamayinca hocaya goturdum zorla. Bir dua yazdi uzerinde tasimasi icin ve gercekten iyi geldi. Kendi hicbir seyin farkında degil o unutuyor sabaha, olaylari yasayan benim. Cikardi muskayi, neymis boyle seylere inanmiyormus, prensiplerine aykiriymis bilmem ne. Ne desem ikna edemedim. Caresiz kabullendik durumu artik. Stresli zamanlari haric sorun cikarmiyor fazla.
Benim konumdu sanırımGecenlerde de bu konuya benzer bır konu vardı. Hemen ordan ornekleri ve cozumleri de okuyun dicem ama nerdeydi o konu acabaa
Benim konumdu sanırım
Dışı seni içi beni yakaro kadar cok gulmustum kı konu sahıbı kım bakmamısım bıle
ben gecen aksam kapşonlu esofmnmla uyuyodm gece yarisi sirtim ona dönuk tabi bi baktm kapsonumdn tutmus kaldiriyo bi an biraksana napiyosn dedim baktm uyuyo bi eliylede kapsondn tutms kaldiriyo aglancak halime gulerim lafi bu olsa gerek akşmda kolumu tutms salliyo merhaba merhaba deyip deyip duruyo :) ruyada güldugu kadar eşimn normal hayatta o kadar kahkahyla güldgnu hic görmemiştmDışı seni içi beni yakar
Adam bana anne babanne diyor uykusunda ya. Uykusunda oturup sure okuyor. Bismillah nelere karıştık diyorum. Doktora gitmek istemiyor o da.
Konu sahibi iletişime gecebiliriz kocişleri ikna etmek için ortak bir yol bulabiliriz
Uyku kliniği dersen, psikiyatriden farklı olduğu için daha sıcak bakabilir. Dahiliye gibi bir bölüm diye anlat. Uyku bölünmeleri olduğunda sen de tam rahat edemiyormuşsun, yeteri kadar dinlenemiyormuşsun fikülan de bence.uyku klinigini hic duymamistm tesskr ederm ama insllh ikna ederim yoksa boyle yaşanmaz ki
Ay bu baya hastalık belirtisi. Ve her hastalık gibi ilerleyebilir de :-( hemen doktardan randevu alın derim.Arkadaşlar biz 8 aylik evliyiz eşim ilk zamnlar bi on gun yanimda kalip şehir disina cikiyodu işi nedeniyle ama şimdi iki aya yakin yanyanayz insallh bndn sonrada hep boyle olacak benim eşim uyurken kendi kendine konuşur güler ama bunlar normal şeyler kötü olan iki kere uyurken yüzüme yumruk attigi oldu bi keresinde dudagimi patlatti bi kere kalbime yakin bi yere uykulu halde yumruk attigi oldu ve ben uykuda bi an o aciyla bagirip kalkiyom bide 23 haftalik hamileyim karnima denk gelir die cok korkuyom hatta ayri yatmayi dusunuyoz dun gece su istedi bende verdm suyu yere doktu bardagi elime tekrar verdi cok korktum bi an nedn oyle yapti die uykuda elimi kolumu tutup salliyo selam veriyo tabi bu hareketlerini sabah ona soyleyince hatirlamiyorm diyo sizce bunlar normal mi hep boyle mi olur ne yapmaliyim fikrilerizi alabilir miyim
Dikkat edin uyku hali bu cunku. Istemeden yapiyor. Benim babamda surekli konusur uykuda. Hamilelikte var diyorsunuz. Kendinizi korumak icin en guzeli ayri yatmak.Arkadaşlar biz 8 aylik evliyiz eşim ilk zamnlar bi on gun yanimda kalip şehir disina cikiyodu işi nedeniyle ama şimdi iki aya yakin yanyanayz insallh bndn sonrada hep boyle olacak benim eşim uyurken kendi kendine konuşur güler ama bunlar normal şeyler kötü olan iki kere uyurken yüzüme yumruk attigi oldu bi keresinde dudagimi patlatti bi kere kalbime yakin bi yere uykulu halde yumruk attigi oldu ve ben uykuda bi an o aciyla bagirip kalkiyom bide 23 haftalik hamileyim karnima denk gelir die cok korkuyom hatta ayri yatmayi dusunuyoz dun gece su istedi bende verdm suyu yere doktu bardagi elime tekrar verdi cok korktum bi an nedn oyle yapti die uykuda elimi kolumu tutup salliyo selam veriyo tabi bu hareketlerini sabah ona soyleyince hatirlamiyorm diyo sizce bunlar normal mi hep boyle mi olur ne yapmaliyim fikrilerizi alabilir miyim
benim babamdada arada oluyodu ama esimn ki şiddet boyutuna geldi korkmamak elde degil yaniDikkat edin uyku hali bu cunku. Istemeden yapiyor. Benim babamda surekli konusur uykuda. Hamilelikte var diyorsunuz. Kendinizi korumak icin en guzeli ayri yatmak.
boyle gozume bakiyo hadi ya deyio duruyo yoruluym ondndr bida olmaz dio ama iki gunde bir oluyoDoktora gitmeyi sevmiyor muymuş?
Halbuki bizler koşarak severek aşkla gideriz doktora.
Sabah yaptığını söyleyince ne diyor peki?
Sabah kocam bana yumruk attın gece dese benim içim acır ya. Çaresi neyse bakayım derim yani. Yazık deil mi sana. Tedirgin uyuyosundur sürekli.boyle gozume bakiyo hadi ya deyio duruyo yoruluym ondndr bida olmaz dio ama iki gunde bir oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?