Uykuda degişen eşim...

canim normal değil tabiki hemen bi dr. gitmeli uyurgezerlik var bence

Aah ah neler yapmadim.
Burda kizanlar olacaktir ama doktorlardan care bulamayinca hocaya goturdum zorla. Bir dua yazdi uzerinde tasimasi icin ve gercekten iyi geldi. Kendi hicbir seyin farkında degil o unutuyor sabaha, olaylari yasayan benim. Cikardi muskayi, neymis boyle seylere inanmiyormus, prensiplerine aykiriymis bilmem ne. Ne desem ikna edemedim. Caresiz kabullendik durumu artik. Stresli zamanlari haric sorun cikarmiyor fazla.

o halde kötü haberi ver eşine.
bu tür uyku bozukluğu yaşayanların parkinson ve alzheimer hastalığı öyküsü normal insanlara göre çok fazlaymış.
şimdi uykusunda yaptıklarını hatırlamıyor ama tedavi olmazsa ileride balık hafızalı bile olamayacak, Allah korusun.

bir de gece uyuma sabaha kadar nöbet tut.
eşinin o halini kameraya çek izlet.

Bir gece bağırarak uyandırın ne oldu diye kalktığında beni boğmaya kalktın en sonunda beni öldüreceksin ya doktora gidersin yada ben giderim diyip bir cinnet geçirseniz belki razı olur

o kadar cok gulmustum kı konu sahıbı kım bakmamısım bıle
Dışı seni içi beni yakar
Adam bana anne babanne diyor uykusunda ya. Uykusunda oturup sure okuyor. Bismillah nelere karıştık diyorum. Doktora gitmek istemiyor o da.
Konu sahibi iletişime gecebiliriz kocişleri ikna etmek için ortak bir yol bulabiliriz

ben gecen aksam kapşonlu esofmnmla uyuyodm gece yarisi sirtim ona dönuk tabi bi baktm kapsonumdn tutmus kaldiriyo bi an biraksana napiyosn dedim baktm uyuyo bi eliylede kapsondn tutms kaldiriyo aglancak halime gulerim lafi bu olsa gerek akşmda kolumu tutms salliyo merhaba merhaba deyip deyip duruyo :) ruyada güldugu kadar eşimn normal hayatta o kadar kahkahyla güldgnu hic görmemiştm

turkish horror story

Çözümü arkadaşlar yazmış zaten. Uzman şart tabi. Kesin ayrı yatmalısın uykusunda ne yaptığının farkında değil bebek için çok tehlikeli tabi senin için de

uyku klinigini hic duymamistm tesskr ederm ama insllh ikna ederim yoksa boyle yaşanmaz ki
Uyku kliniği dersen, psikiyatriden farklı olduğu için daha sıcak bakabilir. Dahiliye gibi bir bölüm diye anlat. Uyku bölünmeleri olduğunda sen de tam rahat edemiyormuşsun, yeteri kadar dinlenemiyormuşsun fikülan de bence.

Ay bu baya hastalık belirtisi. Ve her hastalık gibi ilerleyebilir de :-( hemen doktardan randevu alın derim.

Dikkat edin uyku hali bu cunku. Istemeden yapiyor. Benim babamda surekli konusur uykuda. Hamilelikte var diyorsunuz. Kendinizi korumak icin en guzeli ayri yatmak.

Dikkat edin uyku hali bu cunku. Istemeden yapiyor. Benim babamda surekli konusur uykuda. Hamilelikte var diyorsunuz. Kendinizi korumak icin en guzeli ayri yatmak.
benim babamdada arada oluyodu ama esimn ki şiddet boyutuna geldi korkmamak elde degil yani

Doktora gitmeyi sevmiyor muymuş?
Halbuki bizler koşarak severek aşkla gideriz doktora.

Sabah yaptığını söyleyince ne diyor peki?

Eşiniz madem inanmıyor bir gece uyumayın kameraya çekin, o zaman inanır.

Geçenlerde böyle bı konu açılmıştı da örnek verenler olmuştu. Birisinin kocası kadını uykusunda kucaklayıp yataktan aşağı atiyomus çok gulmustum o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…