bende oluyor zaman zaman, tıp degılde gercekten karabasıan gıbı bıseyın oldugunu dusunuyorum cunku bugune kadar bende sadece nefes alamadıgımı ve sesımın cıkmadıgını sanıyordum ama 2,5 ay once bır gece gercekten kendımdeyken boyle bır olay yasadım. bırı gogsume coktu sesımı cıkaramadım esım yanıma yatırıyordu dondum benı uyandır dıye seslenıyorum ama sesım cıkmıyor harekette edemıyoum en son bu ne dıye yukarı dogru baktım ve acayıp beyaz ve cekık gozlu bısey gordum. kehrıbar gozlu derler ya oyle bır erkek gıbı bıseydı. hemen nas ve ayetel kursı okudum tabıı okuyana kadarda ayrı ıskence bırturlu sonunu getıremedım duaların. en son uyandım ve esıme kalkıp neden benı uyandırmıyorsun 2 saattır sana seslenıyorum dedım. adam sok oldu tabıı
siyah giyimliler benimkiler genelde bide çekik kırmızı gözleri var. çok korkunç ya gerçekten uzun zamandır olmuyorum allah korusun olmayayımda...
siyah giyimli falan seninkiler daha korkunç
allah korusun
bol bol dua oku yatarken ayetel kürsi okumadan yatma. birde yattığın odanın heryerini sirke ile sil eşiklere sirke dök. bazı kişilere şaka gibi gelir ama yaşamayan anlamaz çok kötü bir duygu. bende olurdum ama sesim çıkmaz ağlayarak uyanırdım. bir gece eşim zor uyandırmış beni sarsıyormuş dualar okuyormuş uyanmıyormuşum felan uyandığımda ise saatlerce ağladım dua okuyamadım resmen eşim başımda okudu durdu sonra rahatladım. şimdi üzerimde dua ile dolaşıyorum. şaka gibi ama bunlar gerçek. allah hepimizi kem gözlerden fesat kişilerden korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?