- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
Canim uyku tulumları var onlardan kullan hic üstünü örtmesin tulumlar cok koruyor...bende kizima 2 .5 yaşına kadar kuşları hep kullandim...ama simdi 3.5 yasinda ve tuvalet eğitimi aldı gece bir kere tuvalete kaldırıyorum...uyku tulumunu çıkarmak uykulu uykulu zor oluyor diye giydirmiyyorum ..benimde aklim hep kizimda kaliyor uyanip uyanip ustunu ortmeye gidiyorum...Hanımlar merhaba 20 aylık oğlum var 5-6 aydan snra üstünü naptıysam örtemedm üstünü örter örtmez hemen uyanıo ne kadar derin uyusada ben bı uyku tulumu aldm elyaflı yumuşak olanlarından içine de pamuklu pijama gydırıorm ama yinede üşürmüş gbi gelip emin olamadmüstüne hiç örtmeyen bebiş anneleri yeterli mı sizce bilemedm
Canim uyku tulumları var onlardan kullan hic üstünü örtmesin tulumlar cok koruyor...bende kizima 2 .5 yaşına kadar kuşları hep kullandim...ama simdi 3.5 yasinda ve tuvalet eğitimi aldı gece bir kere tuvalete kaldırıyorum...uyku tulumunu çıkarmak uykulu uykulu zor oluyor diye giydirmiyyorum ..benimde aklim hep kizimda kaliyor uyanip uyanip ustunu ortmeye gidiyorum...
bahsettigin tulum bendekinden se o zaten yorgan gibi kalin , ortersen terler
evde sicakdir,usumez bence ..
Bende uyku tulumu giydiriyorum kızıma çok kullanışlı oluyor. Üşümez canm merak etme. Yatakta örtüler yorganlar yastıklar olması daha riskli.
Zaten bebeklerin çok sıcakta uyuması sağlıklı değil 22-23 derece olması gerek.. hatta bize biraz soğuk gibi gelebilir bu dereceama onlar için iyisi bu doktorum söylemişti
canim sen cevaplaya tikliyorsun ama cevain ayri geliyor yani alintilayim deyip yapamiyporsun galibaEvet canım ben bazen yorganın altında bile üşüorm hemen oğluma bakuorm üstünde yorgan olmayınca sanki çıplak yatıomuş gbı gelıo sanırım ben biraz fazla üsüorum
Tamam canım bilmiodum k usura bakmacanim sen cevaplaya tikliyorsun ama cevain ayri geliyor yani alintilayim deyip yapamiyporsun galiba
cevapla ya tiklayinca QUOTE] yazisindan HEMEN Sonra yazarsan ayni mesjda gondermis olursun :)
estagfirulla ne kusuruTamam canım bilmiodum k usura bakma
Bılmeyınce işte ben anlamıştım garip olduğunu ama çözemedim işte :)estagfirulla ne kusuru
bak guzel oldu boyle :) ben senin içjn dedim :)
CANIM bende o peluşlardan kullanıyorum ve altına pamuklu yarım kol zıbın giydiriyorum ve üşümüyor yani gidip baktığımda sıcacık oluyor eli ayağıHanımlar merhaba 20 aylık oğlum var 5-6 aydan snra üstünü naptıysam örtemedm üstünü örter örtmez hemen uyanıo ne kadar derin uyusada ben bı uyku tulumu aldm elyaflı yumuşak olanlarından içine de pamuklu pijama gydırıorm ama yinede üşürmüş gbi gelip emin olamadmüstüne hiç örtmeyen bebiş anneleri yeterli mı sizce bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?