- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
benimki 8 yasinda gece kendini yatakdana sagi salliyor bas asagida kollar sallaniyor yarasalar gibi :))))))kızım 9 yaşında halaa üstünü örtmek için kalkıyorum , düşün
bende tulum giydirirdim ve üzerini örtmezdim , birde park yatagın üstünden örterdim örtüyü hiç kendinin üstene degmezdi kendi altında rahat hareket ederdi ,
Canım bizimki bizle yatıokızım 9 yaşında halaa üstünü örtmek için kalkıyorum , düşün
bende tulum giydirirdim ve üzerini örtmezdim , birde park yatagın üstünden örterdim örtüyü hiç kendinin üstene degmezdi kendi altında rahat hareket ederdi ,
benimki ayakliArkadaşlar bahsettiğiniz tulumlar altı çuval gibi olan mı yoksa ayaklı patiklilerden mi? Benimki de üstünü örttürmüyor da , 5-6 aya kadar çuval gibi olandan kullandık. Şimdi normal patikli olanlar var. İçi polar . Ondan alıcam, onunla üşümez inşallah
Altı patıklı olanlar canım hareketlenınce o tulumlarda zor olup kapalı olup Ya ayakları sınırlenıodu bizimki baslıodu hareket edemeyince ağlamaya :) elyaf olanlar varya canım ondan aldm benArkadaşlar bahsettiğiniz tulumlar altı çuval gibi olan mı yoksa ayaklı patiklilerden mi? Benimki de üstünü örttürmüyor da , 5-6 aya kadar çuval gibi olandan kullandık. Şimdi normal patikli olanlar var. İçi polar . Ondan alıcam, onunla üşümez inşallah
Ben de Türkiye'deyim yurtdışından getirtiyorum:) terletmez kumaşmış , memnun kalırım inşallahbenimki ayakli
yurt disiandayim burda abulamadigim için Tr den getirdim ben her yaz gittgimde aliyordum
elimde 6 yasa kdr mevcut sua n :))) daha buyukleride vardirda ben baska izine gitmeedigim için alamadim :)
Aynen çok deli yatıyo , o tarz bişeye bizimki de sinirlenir sanırım:)Altı patıklı olanlar canım hareketlenınce o tulumlarda zor olup kapalı olup Ya ayakları sınırlenıodu bizimki baslıodu hareket edemeyince ağlamaya :) elyaf olanlar varya canım ondan aldm ben
Altı patıklı olanlar canım hareketlenınce o tulumlarda zor olup kapalı olup Ya ayakları sınırlenıodu bizimki baslıodu hareket edemeyince ağlamaya :) elArkadaşlar bahsettiğiniz tulumlar altı çuval gibi olan mı yoksa ayaklı patiklilerden mi? Benimki de üstünü örttürmüyor da , 5-6 aya kadar çuval gibi olandan kullandık. Şimdi normal patikli olanlar var. İçi polar . Ondan alıcam, onunla üşümez inşallah
Bende bitek benimki bukadar inatlasıo dıye dusunuodum baya varmış üstünü ortturmeyen bebişlerBenim ki de ortturmez hic. 2 bucuk yasinda. Patiksiz olan uyku tulumlarindan giydiriyorum. Suan sadece zibinla. Havalar daha da soguyunca icine bi kat daha giydiriyorum. Hic corap giydirmem uykuda
Çorap konusunda kararsız kalıyorum yan, çorapla ben rahat edemem mesela çıkarıyorum onunkini de, ama üstü açılıyo üşür giydireyim diyorum. Bu seferde sıkılıyor mu acaba diyorum , kafamda deli sorularBenim ki de ortturmez hic. 2 bucuk yasinda. Patiksiz olan uyku tulumlarindan giydiriyorum. Suan sadece zibinla. Havalar daha da soguyunca icine bi kat daha giydiriyorum. Hic corap giydirmem uykuda
Uykuda uyanık gbi canım bi görsn benimkini 4 dönük yatakta ya derin uykuya gecemıo mu acabaAynen çok deli yatıyo , o tarz bişeye bizimki de sinirlenir sanırım:)
Yok canım yalnız değilsinAltı patıklı olanlar canım hareketlenınce o tulumlarda zor olup kapalı olup Ya ayakları sınırlenıodu bizimki baslıodu hareket edemeyince ağlamaya :) el
Bende bitek benimki bukadar inatlasıo dıye dusunuodum baya varmış üstünü ortturmeyen bebişler
Aynen canım :) bi görsen kaç gecedir düşünüp duruorm matematik problemine dönüştü napalım ya korkuoruz hasta olucaklar diyeÇorap konusunda kararsız kalıyorum yan, çorapla ben rahat edemem mesela çıkarıyorum onunkini de, ama üstü açılıyo üşür giydireyim diyorum. Bu seferde sıkılıyor mu acaba diyorum , kafamda deli sorularönce bi patikliden deneyim olmadı patiksiz alırım artk.
:))) nasil biseymiski :))Ben de Türkiye'deyim yurtdışından getirtiyorum:) terletmez kumaşmış , memnun kalırım inşallah
Canım ne biliyim ben çok düzenli yatarm yattıgım gbi kalkarm hatta kime çektiyse bu cocukYok canım yalnız değilsinçok önce bebeği üstünü örtttürmeyenler diye arama yapmıştım hatta. Görmedim ilgili bi konu
Doktorlar sagliksiz diyolar corapla yatmaya. Ayaklarin hava almasi lazimmis. Basta bende tereddut etmistim. Bizde corapsiz yatiyoruz bisey mi oluyo falan diye bi gaza geldim deneyeyim dedim.Çorap konusunda kararsız kalıyorum yan, çorapla ben rahat edemem mesela çıkarıyorum onunkini de, ama üstü açılıyo üşür giydireyim diyorum. Bu seferde sıkılıyor mu acaba diyorum , kafamda deli sorularönce bi patikliden deneyim olmadı patiksiz alırım artk.
Carter's marka. Resimdeki gibi. Hatta laciverti:):))) nasil biseymiski :))
adini resmini fln atarmisin marka
Hic yalniz degilsin merak etme :)Altı patıklı olanlar canım hareketlenınce o tulumlarda zor olup kapalı olup Ya ayakları sınırlenıodu bizimki baslıodu hareket edemeyince ağlamaya :) el
Bende bitek benimki bukadar inatlasıo dıye dusunuodum baya varmış üstünü ortturmeyen bebişler
İyi iyi maşallah. Ayakları da hava alıyor negüzel:)Doktorlar sagliksiz diyolar corapla yatmaya. Ayaklarin hava almasi lazimmis. Basta bende tereddut etmistim. Bizde corapsiz yatiyoruz bisey mi oluyo falan diye bi gaza geldim deneyeyim dedim.
Baktim bisey olmuyo gecen kistan beri corapsiz yatiriyorum hep :)
Carters un ürünleri çok güzel oluo bende bayılıorm ben lcw sen almıştm kızlar elyaflı içi pofuduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?