Uykularım niye kaçıyor?

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
39
KK ahalisi,

Daha once bahsetmistim. Gecenlerde erkek arkadasimdan ayrildim. Biliyorum daha her sey cok yeni ve unutmak icin elimden geleni yapiyorum. Cok sukur su ana kadar onunla iletisime gecme istegim olmadi. Bende de bir seylerin bittigini dusunuyorum. Gun icerisinde elbette aklima geliyor ama ne uzuluyorum ne kiziyorum ne de ozluyorum. Sanki her sey bir hayaldi ve geldi gecti.

Peki ben boyle dusunuyor ve hissediyorken neden geceleri sık sık uyanıyorum? 5 gündür dogru düzgün uyuyamadım. Bir şeyleri bastırmak için uğraşıyorum da bilinç altıma attığım için mi böyle oluyor?

Bu durumdan nasıl kurtulacağım?

Geceleri zor çünkü gündüzleri oyalanacak çok şey var, ama gece yok. Bu sorun zamanla geçer diye düşünüyorum daha çok yeni. Akşamları iyice yorulun öyle yatın. Neticede uyku bir ihtiyaç vücut bir yere kadar dayanır sonra uyku baskın çıkar.

Zor bir dönemden geçiyorsun.
Zihni’n vücudun rahat değil.
Düşünceli olduğun için de uyuyamıyorsun.
Zamanla yoluna girer.

Geceleri zor çünkü gündüzleri oyalanacak çok şey var, ama gece yok. Bu sorun zamanla geçer diye düşünüyorum daha çok yeni. Akşamları iyice yorulun öyle yatın. Neticede uyku bir ihtiyaç vücut bir yere kadar dayanır sonra uyku baskın çıkar.
Yorulup yattığım da oldu ama yine de gece uyandım. İnsallah en kısa zamanda geçer

Valla ben de geceleri hiç uyuyamıyorum :( çocuklar yatınca elime kitap alıyorum sabaha kadar onu okuyorum,bir gece uyumuyorum bir gece uyuyorum gibi bir şey oluyor yani. Hadi sen yeni ayrılmışsın boşluktan olabilir belki de bana ne oluyor anlamadım..

Insallah dedıgınız gıbı olurç Tum gun onun eksıklıgını ınanın hıssetmıyorum ama demek ki bazı şeyleri bilinç altımda baskılıyorum.
Baskılanayım.
Şimdi an üzgün olmanız çok normal.
İçinizeen ağlamak geliyorsa ağlayın.

Yine kadar takmıyorum diyorsanız da içinizden takıyosunuzdur normal olarak. Bende gecenlerde hiç uyuyamıyorum sorunlarım var baya. Biraz annemlere gittim geldim iyi bi tatil oldu bana. Şuanda yattıgım gibi uyuyorum. Maşallah. Uykuyu takmakta uyuyamama sebebi. İyice uykunuz gelene kadar yatmayın. Uyuyamadım yatakta dönmek çok sinir bozucu

Yine kadar takmıyorum diyorsanız da içinizden takıyosunuzdur normal olarak. Bende gecenlerde hiç uyuyamıyorum sorunlarım var baya. Biraz annemlere gittim geldim iyi bi tatil oldu bana. Şuanda yattıgım gibi uyuyorum. Maşallah. Uykuyu takmakta uyuyamama sebebi. İyice uykunuz gelene kadar yatmayın. Uyuyamadım yatakta dönmek çok sinir bozucu
Zaten gec yatıyorumö yatınca hemen uyuyorum ama o halde gece sureklı uyanıyorum:KK51:

Onu henuz birakamadim malesef:KK43:
O her seferinde başlangıç noktasının gerisine atan bir şey. 21 gün kuralı var, bakmamaya çalışın 21 gün, belki alışırsınız. Kanıtlanmış bir şey mi bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.

Onu henuz birakamadim malesef:KK43:
O yüzden oluyor bu boşluk hissi.
Emin olun daha güzel bir hayat bekliyor sizi yeter ki sizi geriye iten alışkanlıklarınızı bırakın...
İyi ki bitmiş diyeceksiniz ileride , öyle biri çıkacak ki karşınıza. Noktayı koymayı bilin ama. Silin numarasını ve mesajları bakmayı bırakırsınız

O yüzden oluyor bu boşluk hissi.
Emin olun daha güzel bir hayat bekliyor sizi yeter ki sizi geriye iten alışkanlıklarınızı bırakın...
İyi ki bitmiş diyeceksiniz ileride , öyle biri çıkacak ki karşınıza. Noktayı koymayı bilin ama. Silin numarasını ve mesajları bakmayı bırakırsınız
Iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.:KK36:

ben nişanlımdan ayrıldığımda evden sabah çıkıp akşama kadar gezip yorulurdum.gece de bilgisayarımdan en moralimi düzelten komedi dizisini açar onu izlerken uyuyakalırdım.

Back
X