Konuyu takipteyim, 28 yıldır çözemedim bu sorunu ama akıl akıldan üstündür.
çözümü varmıdırkiÇözüm bulursan banada yaz
gel kardeşim sende gelBende de aynısı var, ve sanırım çözümü yok...
galiba biz uyuruz çözüm bulacaklardır uyanırBu saatte konuyu okuyanlar pek cozum bulamaz bence
Ertesi gun okuruz bizdegaliba biz uyuruz çözüm bulacaklardır uyanır
tamam dipnot düselimErtesi gun okuruz bizdeEvde olupta sabah 8 de falan uyananlari dinleyelim bence.
ya ben kişisel bakımı bile bu saatte yapmaya başladım durumum çok vahimBu saatte konuyu okuyanlar olarak sabah uyanacak degerli kk hanimlarindan taktikler bekliyoruz
Oda bişeymi ben ev işlerini nerdeyse gece yapıyorumya ben kişisel bakımı bile bu saatte yapmaya başladım durumum çok vahim
al benden de o kadar ramazanda tam çöktü olmayan düzenimValla normalde 4 5 de yatar gündüz 2 3 de kalkardım şimdi ramazan da hepten şaştı 6 7 8 9 da yattığım oluyorakşama kadar yatıyorum neyseki kocam hiç umursamıyor
CalisiyormusunKızlar benim problemim geç uyuyup geç kalkmak birkaç gün düzenli uyusam üçüncü gün tekrar aynı ve birtürlü düzen oturtamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz kaçta uyuyup kaçta uyanıyorsunuz bana vereceğiniz öneriler çok önemli çözümü birde burada araryayım belki biraz olsun düzelir uyku problemin şimdiden teşekkür ederim
bende hatta biraz önce mutfağı topladımOda bişeymi ben ev işlerini nerdeyse gece yapıyorum
yok canım çalışmıyorum altı aylık hamileydi işten ayrıldım şimdi kızım 4yaşında hamileliğin o son uç ayı dengemi tam degiştırdiCalisiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?