Uykuma düzen istiyorum artık

Calismiyosunuz biz calisiyoruz calissaydiniz mecbur kalkardiniz diyecekler,cocuk yapin uyaninca mecbur uyanacaksiniz diyecekler
Çalışmıyorum çocuğumda yok neyseki kedim var on kere uyandırıyor zaten beni anne açıktım anne balkonu aç çişim geldi kakam geldi çok uyudun uyan

Ozaman hiç kullanmim
Uykusuzluğa çare bulursanız bana da haber verin. Bütün gün uykusuzlukdan gözlerim kan çanak dolaşıyorum
tamam eğer bulursam heber ederiz

Araştırmak lazım bu bitkiyi
bende kapatmyı düşünüyorum facebooku

Valla ben 1 2 de yatıp 11 12 de kalkmayada razıyım ama kk ya bi girince çıkamıyorum kkyı mı kapatsak napsak
aynen ya

kız sen bari kocişinle oturuyon

Kızlar bende de aynı sorun var. Benim yöntemlerim bir gün hiç uyumamak, bu durumda akşama doğru uykunuz geliyor uyuyor ve sabah kalkıyorsunuz. Benim için etkili çözüm ama sizin için olur mu bilemem

Kızlar bende de aynı sorun var. Benim yöntemlerim bir gün hiç uyumamak, bu durumda akşama doğru uykunuz geliyor uyuyor ve sabah kalkıyorsunuz. Benim için etkili çözüm ama sizin için olur mu bilemem
Ben bunu birkaç kere demedim işe yaroyo ama geri eski halime dönuyom

İşin kötü yanı yemek yapıyordum yatmadan aradan çıkarayım dedim tüp bitti şimdi 9 u beklemek zorunda kalıcam gene 12 gibi anca yatarım gecende öyle yapmıştım iftara uyandım

Her gün gece 1 de yatiyorum sabah 6 da kalkiyorum. AmA benim bebeklerim var. Sizede tavsiyem gec yatsaniz bile saatinizi kurun ve erken klakin. 3. Günün sonunda vücut alisicak. Burda önemli olan sabah 5 dede yatsan sabah 8 de kalkcan.

Geç uyuyabiliyor ve geç uyaniyirsaniz ve elinizle yüzünüze çok dokunuyorsaniz alerji olabilirsiniz. Akşam 8 den sonra yemek yememeye çalışın.

İşin kötü yanı yemek yapıyordum yatmadan aradan çıkarayım dedim tüp bitti şimdi 9 u beklemek zorunda kalıcam gene 12 gibi anca yatarım gecende öyle yapmıştım iftara uyandım
Isleride yapiyoruz arada ben 2 saat uyudum uyandim camasir astim simdi gene uyucam yemegim var kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…