kahkahalar dışında uyku felci geçiriyor da olabilirsiniz. ama kahkaha ve dış ses görüntüler, felç esnasında gerçekliğini yitirir belki o tarz bir durumla karşı karşıyasınızdır.
Selam canım ne diyeceğimi şaşırdım ama geçmiş olsun demek en doğrusu sanırım.
Haddim değil ama yatmadan evvel abdest alıp,
*35 Besmele
*7 Felak
*7 Nas
*7 İhlas
*1 Ayetel Kürsi okuyarak yatmayı dene.
Bunları uzunca bir süre okumanı tavsiye ederim.
Bunların dışında odanda resimler biblolar peluş hayvanlar (özellikle köpek )varsa bunları kaldırmanı,ayrıca yine odanda çıkardığın iç çamaşırların açıkta ise onları kapalı bir yere kaldırarak yatmayı denermisin.
Arkadaşım bahsettiğin durumda idi kurtuldu çok şükür.Sende de faydası olabilir umudundayım.Senin için dua edeceğim.
Çok çok teşekkür ederim sağolun.Söylediklerinizi kesin yapacağım.Odam da banyo var iç çamaşırlarım falan olabiliyor bazen doğru söylüyorsunuz ona da çok dıkkat edeceğim bundan sonra..
Çok geçmiş zamanda eşimle bazen sorunlarımız oluyordu.Hacı hoca gitmem bilmem ama arkadaşım bizim için sormuş.Kadında aralarında birşey yok sadece bulundukları odada iç çamaşırları açıkta yatmadan evvel bunların üzerini kapatsın demişti.
Çünkü şeytan ve çocukları bizim çıkardığımız kirli çamaşırlarla sabaha kadar oynarlarmış.
Ve onların en sevdikleri yerler hamamlar,tuvaletler,banyolar sazlı sözlü kadınlı erkekli bulunulan ortamlar,açıkta bulunan kirli çamaşırlar,peluş hayvanlar,uzun tırnak araları imiş.
Gerçektende şöyle düşündüğümüzde çıplak olduğumuz yerler banyolar hamamlar,yarı çıplak olduğumuz yerler tuvaletler.Biz olsakta olmasakta onlar hep oradalar.Göremiyoruz bazende senin gibi rahatsız ettiği insanlar olabilir.Bolca dua et canım.Ve sana şimdi özelden yazacağım birşey var bir süre ona da dikkat et olurmu.
Çok geçmiş zamanda eşimle bazen sorunlarımız oluyordu.Hacı hoca gitmem bilmem ama arkadaşım bizim için sormuş.Kadında aralarında birşey yok sadece bulundukları odada iç çamaşırları açıkta yatmadan evvel bunların üzerini kapatsın demişti.
Çünkü şeytan ve çocukları bizim çıkardığımız kirli çamaşırlarla sabaha kadar oynarlarmış.
Ve onların en sevdikleri yerler hamamlar,tuvaletler,banyolar sazlı sözlü kadınlı erkekli bulunulan ortamlar,açıkta bulunan kirli çamaşırlar,peluş hayvanlar,uzun tırnak araları imiş.
Gerçektende şöyle düşündüğümüzde çıplak olduğumuz yerler banyolar hamamlar,yarı çıplak olduğumuz yerler tuvaletler.Biz olsakta olmasakta onlar hep oradalar.Göremiyoruz bazende senin gibi rahatsız ettiği insanlar olabilir.Bolca dua et canım.Ve sana şimdi özelden yazacağım birşey var bir süre ona da dikkat et olurmu.
Ay tüylerim dıken dıken oldu benim daha çok korktumuyuyamayacağım galiba bu gece banyo benim odam da birde şuan gözümün önünden birşey geçiyor sanki Allahım sen yardım et bi kaç gündür eve örümcek geliyor birde kocaman tüylü tüylü küçük kardeşim öldürdü onu daha fazla gelmeye başladılar her gün ondan ayrı korkuyorum off galiba bu gece annemle yatacağım :))
Yazdım canım vesvese yapma korkmana gerek yok.Bahsettiğim çamaşırlarının üzerini kapatıp duanı et.Banyo kapını da kapat.Aklına getirme getirdikçe daha kötü olursun.Odanda örümcekler varsa ki havalar malum sıcak kapalı yerler senin odanda serin o hayvancıklar da kaçacak yer arıyorlar.Mümkünse odanın penceresine tel taktır gelmeleri imkansız olacaktır.
Düşünsene onlardan korkuyoruz ama onlar tamamen zararsız varlıklar.Biz görüntülerinden dolayı panikliyoruz.Oysa eline yavaştan dokunsan ölüverirler.
Böyle düşün sen güçlüsün ve sana istemediğin sürece kimse hiç birşey zarar veremez.Sığınacağın tek liman Allah olmalı.Ona dua ettiğin sürece darda kalmazsın canım.
Merhaba kızlar senelerdir uykumda sesler,kahkahalar duyuyorum.Az önce de yasadım iyice korkmaya başladım.Uyurken bile kendimi rahatlatlamaya çalışıyorum bu rüya korkma dua oku dıye.Kapkaranlık oluyor her yer bi yandan delice bi uğultu ve kahkaha sesleri.O karanlığın arasından bembeyaz bi göz izliyor beni kulağıma birşeyler fısıldıyor ama uğultudan duyamıyorum.Heryer titriyor resmen bağırmmaya çalışıyorum avazım çıktığı kadar bağıramıyorum hareket edemiyorum nefes alamıyorum senelerdir bu böyle çok korkmaya başladım.Annem karabasan olabilir dedi ama değil.ne ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?