korkma korkma dua et bol bol..
bende yalnızım şuanda..benim eşim birazdan gelcek ama sen korkma..dua et arkadaşım
korktukça üstüne geliyorlar çünkü..
Güneş Sistemi; Güneş ve onun çekim etkisi altında kalan sekiz gezegen ile onların bilinen 166 uydusu,+ beş cüce gezegen ile onların bilinen altı uydusu ve milyarlarca küçük gök cisminden oluşur.
Samanyolu Galaksi ;Günesin içerisinde olduğumuz galaksi olan samanyolu galaksisindeki yıldız sayısı tam bilinmesede 200 ila 400 milyar arasında yıldız vardır. Yani bizim güneşimiz gibi hatta ondan binlerce kat daha büyükleride dahil olmak üzere yüz milyarlarca yıldız güneş vardır
Evendeki Galaksi sayisi ; Gözlemlenebilir evrende 100 milyardan fazla galaksi olduğu sanılmaktadır
tamam bıtırdım bır daha oku[sıze=3]..................ve sonuç olarak [/sıze]
nerden girdim konuya eşimde gececi uyuyamicam heralde:18:
Ay tüylerim dıken dıken oldu benim daha çok korktumuyuyamayacağım galiba bu gece banyo benim odam da birde şuan gözümün önünden birşey geçiyor sanki Allahım sen yardım et bi kaç gündür eve örümcek geliyor birde kocaman tüylü tüylü küçük kardeşim öldürdü onu daha fazla gelmeye başladılar her gün ondan ayrı korkuyorum off galiba bu gece annemle yatacağım :))
Bende çok korkak bir insanım ya, bebekkende böyleymişim rahmetli annem çok ürkek olduğumu söylerdi. Gece yarısı çığlık atarak uyanıyorum, çoğu zaman hatırlamıyorum çığlık attığımı? Ya da hatırlasam bile neden attığımı bilmiyorum, yani hani kabus mu, ne beni korkutan onu bilmiyorum? Gece kardeşim tuvalete kalkar, bende o esna da uyanmışsam onu görmemle yine çığlığı basıyorum kız da korkuyor benim, benim diyor ben ancak kendime gelebiliyorum. Evdeki herkes isyan modundaydı bir ara, kız kardeşim tuvalete giderken emekleyerek gidiyorum artık sen korkma diye diyordu.
Hiç ona benzememişim, o evde yalnız kalır uyur, elektirik kesilmiş olsa umrunda değil.. Bir de bana bak, ödleğin tekiyim tabiri cazise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?