Karabasan,sırtüstü yatınca oluyor diye biliyorum.
Yan yatmakta fayda var.
Abdestli olmak ve felak+nas+ayetelkürsi okumak,besmele ile yatmak iyidir.
Duaları birer kere okumanın yeterli olduğunu düşünüyorum.
Merhaba kızlar senelerdir uykumda sesler,kahkahalar duyuyorum.Az önce de yasadım iyice korkmaya başladım.Uyurken bile kendimi rahatlatlamaya çalışıyorum bu rüya korkma dua oku dıye.Kapkaranlık oluyor her yer bi yandan delice bi uğultu ve kahkaha sesleri.O karanlığın arasından bembeyaz bi göz izliyor beni kulağıma birşeyler fısıldıyor ama uğultudan duyamıyorum.Heryer titriyor resmen bağırmmaya çalışıyorum avazım çıktığı kadar bağıramıyorum hareket edemiyorum nefes alamıyorum senelerdir bu böyle çok korkmaya başladım.Annem karabasan olabilir dedi ama değil.ne ki bu
Gizem geceden beri girmemişsin kız uyuyamı kaldın yoksa
Şaka bir yanada merak ettik seni,inşAllah iyisindir:26:
geçen kış benim de başıma acaip bişey geldi.
tam gözümü kapattım uykuya dalmak üzereyim. birden bir opera sesi duymaya başladım. orkestra falan çalıyohakan aysevin sesine benzer bir ses bana konser veriyodu. gözümü açıyorum aynen devam ediyor. :18:eşim de evde değildi.
neyse bir cesaret kalktım. evde benim orkestrayı aramaya çıktım. mutfağa geçtim baktım kombiden tuhaf sesler geliyor. o sesler benim odama kadar değişiklik gösterip müzik sesi gibi çıkıyomuş.kombiyi kapattım odama geçtiğim. hakan aysev de konseri bitirmiş oldu
hayal gücü sınır tanımaz
Merhaba kızlar senelerdir uykumda sesler,kahkahalar duyuyorum.Az önce de yasadım iyice korkmaya başladım.Uyurken bile kendimi rahatlatlamaya çalışıyorum bu rüya korkma dua oku dıye.Kapkaranlık oluyor her yer bi yandan delice bi uğultu ve kahkaha sesleri.O karanlığın arasından bembeyaz bi göz izliyor beni kulağıma birşeyler fısıldıyor ama uğultudan duyamıyorum.Heryer titriyor resmen bağırmmaya çalışıyorum avazım çıktığı kadar bağıramıyorum hareket edemiyorum nefes alamıyorum senelerdir bu böyle çok korkmaya başladım.Annem karabasan olabilir dedi ama değil.ne ki bu
Ben kaldırdım odamda ki bütün oyuncakları
nerden girdim konuya eşimde gececi uyuyamicam heralde:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?