Uykumda duyduklarım,yasadıklarım

geçen kış benim de başıma acaip bişey geldi.
tam gözümü kapattım uykuya dalmak üzereyim. birden bir opera sesi duymaya başladım. orkestra falan çalıyo hakan aysevin sesine benzer bir ses bana konser veriyodu. gözümü açıyorum aynen devam ediyor. :18:eşim de evde değildi.
neyse bir cesaret kalktım. evde benim orkestrayı aramaya çıktım. mutfağa geçtim baktım kombiden tuhaf sesler geliyor. o sesler benim odama kadar değişiklik gösterip müzik sesi gibi çıkıyomuş. kombiyi kapattım odama geçtiğim. hakan aysev de konseri bitirmiş oldu
hayal gücü sınır tanımaz

Son düzenleme:
sadece dua et cnm sadece Allah a sigin.iyi seyler dusun.ben oyle seyler atlattim ki..karabasan hafif kalir yaninda.sadece dua ile atlattim o donemi.ne dr ne hoca..Allah a sigindim sadece!sende icini ferah tut Allah tan baska hicbirseyden korkma.ve hep dua et.

benim bi arkadaşımda da bu tarz şeyler vardı psikiyatriste gitti şizofreni veya epilespinin bi türü olan bi hastalığı varmış sanırım bence sizde gidin bu tarz şeyleri 3 harflidir şudur budur diye geçiştirmeyin lütfen hacı hocayada gidin ama öncelikle bi doktora gidin bence

çok geçmiş olsun cnm,
Allaha sığın bol bol dua et,
7
Ayetel Kürsi
7 Felak
7 Nas
11 ihlas
3 fatiha (Euzu Besmele ile)
bu duaları bol bol oku yatmadan evvel 2 rekat namaz kıl cnm

Karabasan,sırtüstü yatınca oluyor diye biliyorum.
Yan yatmakta fayda var.

Abdestli olmak ve felak+nas+ayetelkürsi okumak,besmele ile yatmak iyidir.
Duaları birer kere okumanın yeterli olduğunu düşünüyorum.

Karabasan,sırtüstü yatınca oluyor diye biliyorum.
Yan yatmakta fayda var.

Abdestli olmak ve felak+nas+ayetelkürsi okumak,besmele ile yatmak iyidir.
Duaları birer kere okumanın yeterli olduğunu düşünüyorum.

bencede cunku banada sırt ustu yattıgım zaman oluyor bu sesler

Gizem geceden beri girmemişsin kız uyuyamı kaldın yoksa

Şaka bir yanada merak ettik seni,inşAllah iyisindir:26:

bende de bazen irkilip birden kalkmalar yada anlık bişi görüp uyanmalarım olur ama hepsi o gün mahvolmuş yorgunluktan bitmiş olursam olurdu..sendeki de belki ööle bişidir bilemedim ama dr a görünmekte ve gece bildiğin tüm duaları okuyup güzel şeyler düşünerek uyumakta fayda var bu arada uyumadan önce ağır bişiler yemek ve hatta yemek yemek çok sakıncalı oluyo aynı şekilde uzun saatler aç kalıp uyumak da..

duanin gucune cok inananlardanim.bide bazilari 3 harfli yok vs gibi seyler soyluyoar birde muslumanim diyor ya guleyimmi aglayayimmi bilmiyorum.musluman olmak icin imanin sartlarina uymak lazim bunlardan biride kurana iman.e kuranda ne yaziyor yuzlerce ayette o varliklardan bahsediyor...bana bir ara cok ama cok fazla olurdu.bir gun resmen kollarimdan tutup kaldirdilar cektiler resmen.ve aklima ayetel kursi geldi hemen okumaya basladim o felc halimle ve birakildim kafam yatak basina kut diye carpti.kolumun biri duvara biri komodine carpti resmen kaldirilmisim yani.annemede oluyordu hep.ana kiz surekli rahatsiz ediliyoruk .o kahkaha seslerini bende duyuyordum.karanligin icinde daha karanlik bisey ustume oturuyordu kabus gibiydi.en sonunda hocaya gitti annem.aile boyu resmimizi istemis adam.bende ve annemde oldugunu buyu yapildigini soylemis.dua okumus bi suya falan onu ictik gecti.12 senedir coook rahatim ve asla ayetel kursi.felak nas okumadan yatmam.

ic camasirlarin acikta olmasi.wc banyo kapilarinin acikta olmasi.yatakta yiyecek kirintisi olmasi,evde cop olmasi(.disari atilmamis olmasi yani),ortalikta bulasik birakilarak yatilmasi,pelus oyuncaklarin olmasi.ozellile dunyada asli olmayan seylerin oyuncaklarinin olmasi,shrek,deniz kizi,peri gibi yada yaratik suratli seyler yani en cok onlara girerlermis.bunlar sakincili yani bunlara dikkat etmek ve dua okumak lazim

bu arada oyuncak demisken benim 2 kucuk kizim var.ikisininde yatak oyuncagi vardi.gece yatarken sarilarak uyuduklari.oyuncak olayinida yeni duydum asla yatirmayin dedi birisi.bunu soyleyenin cok yakin bir arkadasinin cocuguna musallat olmuslar 1 senedir onunla ugrasiyorlarmis.onu duyduktan sonra butun bebekleri peluslari ortadan kaldiriyorum geceleri.kaldiramadigimin ustunu ortuyorum ve yanlarina oyuncak vermiyorum.onlarada ayetel kursi okuyup oyle yatiriyorum...
ay ne cok yazdim ya

Uyku felci (karabasan),yatış şeklini değiştirmeyi denesen belki işe yarayabilir. :26: mesela ben ne zaman sırtüstü yatsam olurdu,uzun zamandır sırtüstü uyumuyorum :18:

O kahkahalar da, beyin uyku felci sırasında bir şeyler uydurur bir nevi halüsinasyon sanırım..
Yatmadan bir güzel duanı oku,düşünmemeye çalışsan daha iyi..insan düşündükçe daha çok etkileniyor...

Gizem geceden beri girmemişsin kız uyuyamı kaldın yoksa

Şaka bir yanada merak ettik seni,inşAllah iyisindir:26:

Teşekkür ederim çok iyiyim :) anneme sarılarak uyudum o gece :) şükür birşey olmadı farkettim de stresli olduğum zamanlar da daha çok yaşıyorum ..

Hepinize çok çok tesekkür ederim uzun uzun anlatmışsınız Allah razı olsun sizden.Söylediklerinizi tek tek uygulayacağım inşallah yasamam bir daha o korkunç şeyi

bu konuda bu kadar gülceğimi tahmin etmemiştim sen çok yaşa emi

Birazcık tırstım sanırım,benimde yanımdaki komodinde eşimin bana aldığı bi sürü peluş oyuncağım var (

karabasan derler buna.bir zamanlar banada olurdu..artık iyisaatte olsunlar gelmiyor şükür..korkunç birşeydir..sesin çıkamaz o an ama içinden duaları oku..anında gidiyor körolasıcalar..korkutmaya çalışıyorlar sadece ama sen korkma işlerini bitirir giderler onlarında işi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…