Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Hoşgeldin kuzum benim , iyi diyelim iyi olalım senden naber nasıl gidiyor tedavi süreci ? arada başka ifadelerede yöneleceğim tabi ama vazgeçilmezim hangisi olduğunu siz biliyorsunuz.. işte bu !

sen gülsün bize ne gerek vardı canımm
ayol ne varsa hanımlardan hanımlara var iyi ki varız yahuuu

korkma canım bak bende sana ne getirdim

Eki Görüntüle 572024

Bu ney kizz biber gazi sandim biber gazimi yoksa beni protestomu edicenn,capraz atesemi alcaksiniz yoksa

İnşallah canım en kısa zamanda alırsın güzel haberleri ve burda bizimle paylaşırsın.

Bende öyle korkağım ya
Eve ilk girdiğimde direk gidip tv açıyorum ses olsun diye.

Ben tv acmam hic hep pc basindayim cok pis aliskanlik yapti yaa vazgecemiyorum nasil kurtulcam bu illetten
Taa kosedeki odanin isigini yakiyorum ben bide aranin karanlik olunca korkarim :18:

Hayırlısı olsun gülüm , sen bozma morelini ve ümitsizliğe asla kapılma olur mu ? Allah'ın izniyle alacaksın sende bebeğini o sıcacık kucağına.. İnancını yitirme bu konnuda.. Doktorun olumlu gelişmelerin olduğunu söylemiş bak ,boş yere morelini bozma.. Farkediliyor demek =) Gerginim şu aralar , gerdin düşünceli sinirli.. Öyle gülüp durduğuma bakmayın içimdekiler bir kussam şuraya dersiniz ki bu kızın da dertleri baya bi varmış .. Olmaya çalışıyorum işte sizlerin sayesinde.. Azda olsa kafa dağıtmak için birebir burası..

Ayyyy topiğin ismi korkaklar mı olsaymış

Senin ki karanlıktan korkma gibi birşey benim ki çok daha farklı şimdi o konulara girmeyelim burda gece gece ürkütme beni saray güzeli ! Dişsiz bir tarağı gece odamın kenarında görsem çığlık ata ata uyanıyorum haaa birde o gözlerini açıyorsun yaaa.. Acayip korkunç oluyorsun be kuzu

Hayırlısıyla yavruşa kavuşalım inşallah
Rabbim yardımcın olsun gülcüm

İnşallah canım en kısa zamanda alırsın güzel haberleri ve burda bizimle paylaşırsın.

InsAllah canim saoll..
yok canım benim korktum sesden diyorsun ya.. korkma diye önlem amaçlı şeyetmiştim canımm
Haa vallahi gecende benim aklimdan geciyodu biber gazi iyi oldu kiz

Evet canim oyle,esimde cokccalistigi icin gergin bu konudada pek moral veremiyo bana cunki basini kasiycak vakti yok bana yansiyo moralsizligide haliyle.. Allahim bilir insAllah olur ya ne diyim...
Bende her seyi kafama takiyorum inan ki en ufak birseyi en uyuk dert sanardim bekarken simdi bakiyorumda geriye donup
ne kadar bosmus.. Evlenince oyle degisiyok insan dusunce olarak... sorumluluk aliyo en ufak birseyde yikilmamayi ogreniyo ama yinede insaniz illaki moralsiz oluruz..
Gecen birseyi kafama taktim uzuluyodum yolda bi bayan gordum deyneklerle yuruyodu.. Dedim ki aallahim herseyin basi saglik sen bize once saglik sonra istediklerimizi ver dedim...
Yani her an sukretmeliyiz aslinda.. Bende bebek konusunda bunalimdayim ama bazen dua edince icim rahatliyo.. SIKma o guzel canini sen hersey duzelir..

her hanımın çanta emaneti Biber gazı

Ben onun çözümünü buldum kapkaç olaylarına karşı kol çantası takmıyorum normal askılı çantalar tercihim oluyor iş için dışarı çıktığımda ... Ama hani gezme olur vs o zaman tabikide kol çantasını tercih ediyorum ama içinde biber gazı olmuyor sadece sivri acı biber oluyor ahahahahaha

Orası öyle tabi kide halimize bin şükür.. Sağlığımız sıhatimiz yerimizde.. Ama insan kendi ile alakalı durumlarda karşılaştığı sorunlarıda düşünmeden daha doğrusu kafasını takmadan da geçemiyor be Gül.. Düşünceler düşünceler.. Kemirip duruyor.. Aklımda birşey var o konudan diğer konuya hoplayıp duruyor tıpkı pire gibi her tarafımı sarıyorlar .. Dertsiz insan var mı ki ? Bu konu tartışılır.. Senin konuya gelince kuzum sakın eşimden yana destek olmıyorum diye üzülme bak kendin söylüyorsun yoğun şekilde çalışıyor diyorsun. Adam ne yapsın iş koşuşturmacasının peşinde.. Onuda anla.. Yüklenme yani bu kadar emin ol oda düşünüyordur bu durumları.. Birbirinizi alttan almaya bakın ..

Gercek mi kiz
Benim cantada hic bise yok biri kolumdan asilsa hic mudahale edemem
Gecen yuruyodum gardan eve kadar bi tane zenci cocuk arkamdan hizli hizli geliyo,ayak sesleri fazlalastikca ben korktum geriye bi dondum hazirlandim ki vurmaya megerse oglan adres sorcakmis
oda bi hos oldu sasirdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…