Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Evet canim haklisin,derin bi konu fikirler farkli olabilir her konuda oldugu gibi..
Ama hersey bizler icin dertsiz insan yok tabikide.. Buyuk yada kucuk dert ediyoruz iste... Allah bize gonlumuzden gecenleri nasip etsin insAllah...

mal olmuştur garibim

Şiddete hayır gül sana kaç defa zencilere el kaldırma dedim !
Yok be kuzu ne biberi taşıması hiçbirşey taşımıyorum .. Benim kuzenim tacize uğramıştı istanbulun caddelerinden birinde.. Küçüktü o zamanlar dersaneden çıkmış eve gelirken adamın teki popusuna birtane şaplak indirmiş kız neye uğradığını sapıttı.. O gün bügundür kız her zaman yanında biber gazıyla gezer oldu

ben geldim canlarımmmmm

Selam kızlarrrr herkese merhabalar:)

Hosgeldiniz kizlarrr

Ayy ben kucukken bi tane adamda parfum SIKMISTI yuzume nasi bi fantaziyse artik,Kuran kursundan gelirkende bi deli kovalamisti elimde kuran bacagimda etek kactigimi dusunun bi

Son düzenleme:
Hosgeldiniz kizlarrr

Ayy ben kucukken bi tane adamda parfum SIKMISTI yuzume nasi bi fantaziyse artik,Kuran kursundan gelirkende bi deli kovalamisti elimde kuran bacagimda etek kactigimi dusunun bi

Ahahahahah sıktığı parfüm erkek parfümü mü yoksa kadın parfümü mü ? eğer erkek parfümüyle kadınları cezbediyor mu diye bakmıştır eğer kadın parfümü ise adam kadın parfümünü ne yapayım düşüncesiyle etrafa sıkarken sana da sıkmak istemiştir olamaz mı

canım bazı sorunlarım vardı doktora gittim antidepresan ilaçlar verdi şuan zor günler geçiriyorumk endımı avutuyorum...

Hayırdır ? Böyle bir sorunun olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun canım .. Önemli bir durum yoktur inşallah .. Ayrıca o hapları keşke kullanmasan bir faydası olmuyor bünyene aksine zararı oluyor uyuşturarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…