- 28 Şubat 2011
- 14.190
- 17.592
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Orası öyle tabi kide halimize bin şükür.. Sağlığımız sıhatimiz yerimizde.. Ama insan kendi ile alakalı durumlarda karşılaştığı sorunlarıda düşünmeden daha doğrusu kafasını takmadan da geçemiyor be Gül.. Düşünceler düşünceler.. Kemirip duruyor.. Aklımda birşey var o konudan diğer konuya hoplayıp duruyor tıpkı pire gibi her tarafımı sarıyorlar .. Dertsiz insan var mı ki ? Bu konu tartışılır.. Senin konuya gelince kuzum sakın eşimden yana destek olmıyorum diye üzülme bak kendin söylüyorsun yoğun şekilde çalışıyor diyorsun. Adam ne yapsın iş koşuşturmacasının peşinde.. Onuda anla.. Yüklenme yani bu kadar emin ol oda düşünüyordur bu durumları.. Birbirinizi alttan almaya bakın ..
Gercek mi kiz
Benim cantada hic bise yok biri kolumdan asilsa hic mudahale edemem
Gecen yuruyodum gardan eve kadar bi tane zenci cocuk arkamdan hizli hizli geliyo,ayak sesleri fazlalastikca ben korktum geriye bi dondum hazirlandim ki vurmaya megerse oglan adres sorcakmis
oda bi hos oldu sasirdii
Gercek mi kiz
Benim cantada hic bise yok biri kolumdan asilsa hic mudahale edemem
Gecen yuruyodum gardan eve kadar bi tane zenci cocuk arkamdan hizli hizli geliyo,ayak sesleri fazlalastikca ben korktum geriye bi dondum hazirlandim ki vurmaya megerse oglan adres sorcakmis
oda bi hos oldu sasirdii
ben geldim canlarımmmmm
Selam kızlarrrr herkese merhabalar:)
Hoşgeldin canım yine tatlı telaşlar içinde gördüm seni.. =) Nasılsın Kuzum ..
ben geldim canlarımmmmm
Selam kızlarrrr herkese merhabalar:)
Şiddete hayır gül sana kaç defa zencilere el kaldırma dedim !Yok be kuzu ne biberi taşıması hiçbirşey taşımıyorum .. Benim kuzenim tacize uğramıştı istanbulun caddelerinden birinde.. Küçüktü o zamanlar dersaneden çıkmış eve gelirken adamın teki popusuna birtane şaplak indirmiş kız neye uğradığını sapıttı.. O gün bügundür kız her zaman yanında biber gazıyla gezer oldu
Düş hoşgeldin canım nasılsın .. =) Deminden beri bakıyorum ne zaman yazıcan diye bekliyorum
Hosgeldiniz kizlarrr
Ayy ben kucukken bi tane adamda parfum SIKMISTI yuzume nasi bi fantaziyse artik,Kuran kursundan gelirkende bi deli kovalamisti elimde kuran bacagimda etek kactigimi dusunun bi
yenı bır başlangıç yapım hayatımda canımmmm o yuzden süperim sen nasılsınnn tatlımmmmm
Hoş bulduum:)
Açtım topiği gittim meyvemi aldım açtım birde bi film keyif yapcam :)
Ne var ne yok bakalım sizlerde:)
Afiyet olsun canım hangi filmi izleyeceksin bakayım ?
Sağol :)
Biraz güleyim dedim kutsal damacanayı izliyorum :)
Nasıl yani nasıl bir yeni başlangıç yaptın yeni bir aşk ? yeni bir iş mi ? Anlayamadım canım .. Beni ne sen sor ne ben söyleyeyim bu soruyu bugun görmemezlikten geleyim
Benimde izlenecek bir sürü dizim birikti.. İzle bakalım iyi seyirler kuzu bittiğinde biz buralardız gelirsin ..
Benimde izlenecek bir sürü dizim birikti.. İzle bakalım iyi seyirler kuzu bittiğinde biz buralardız gelirsin ..
canım bazı sorunlarım vardı doktora gittim antidepresan ilaçlar verdi şuan zor günler geçiriyorumk endımı avutuyorum...
artık izleyeceğim 2dizi var 1. 20 dakika 2. intikam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?