Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Herzaman ki gibi ben varım çatlak hoşgeldin.. =) Naber nasılsın ? Bu gecede sabahlamak için mi buradasın

hoşbuldukkk. hiç iyi değilim işten yeni geldim.akşama kadar fal fal diye sayıkladım:44:saçımı boyatmak istiyorum (daha önce boyatmadım ) kararsızım sen nasılsın?

hoşbuldukkk. hiç iyi değilim işten yeni geldim.akşama kadar fal fal diye sayıkladım:44:saçımı boyatmak istiyorum (daha önce boyatmadım ) kararsızım sen nasılsın?

Fal derken dünkü kart açma mevzusundan mı bahsediyosun ? Dün burda baya bi fal kart muhabbeti yapıldıda.. =) Kart açtırmadıysan Tuğçe abla gelince söyleriz açar senin içinde.. =) Ne olsun be çatlağım biraz morelsiz ve keyifsiz bir gündü daha doğrusu gergin diyeyim.. Neyseki biraz daha iyiyim şuan. Şimidede öyle bakınıyordum haberlere.. Leyla ile Mecnun dizisini izler misin ? Orda bir ak sakallı dede var uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına almışlar.. Böyle bir oyuncudan beklenmeyecek birşeydi görünce şaşırdım ..

yok bu topikten önce vardı fal baktırma düşüncem. burda okuyunca dahada depreşti bana bakar mı ki Tuğçe abla?
trtnin dizilerini pek seyretmiyorum daha doğrusu kanalın renginde yada kalitesi bana tuhaf geliyo :) neden günün gergin geçti ki?

Bu arada saçlarını hangi renge boyatmayı düşünüyorsun

kendi saç rengim kumral. beyaz tenliyim. mavi siyah istiyorum ama mavi oranını biraz daha arttırıp gece mavisi gibi bişi yaptırmak istiyorummm :))) ama annemle ablam sürekli boyatman gerekir diyolar. kararsızım o yüzden :/

İnternetten takip ediyordum bende diziyi , bu diziyide nişanlım sayesinde izlemeye başlamıştım .. Bakar bakar kıramaz o kimseyi .. =) Dışarı çıkmıştı geziyordu bugun gelir birazdan.. Ne sen sor ne ben söyleyeyim.. İşini yapmasını bilmeyen diploma manyaklarıyla uğraştık durduk bugun boşverelim gitsin.. Şimdi valla tekrar tekrar anlatıpta sinirlerimi geresim yok.. Kahve falı bakmasını biliyor musun yada sen Tuğçe ablalar gibi kartlara mı meraklısın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…