- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Hayırdır ? Böyle bir sorunun olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun canım .. Önemli bir durum yoktur inşallah .. Ayrıca o hapları keşke kullanmasan bir faydası olmuyor bünyene aksine zararı oluyor uyuşturarak..
canım ailem iş hayatım falan onlarla ilgili daha sonra uzun uzun anlatırım canummmmmm
Hosgeldiniz kizlarrr
Ayy ben kucukken bi tane adamda parfum SIKMISTI yuzume nasi bi fantaziyse artik,Kuran kursundan gelirkende bi deli kovalamisti elimde kuran bacagimda etek kactigimi dusunun bi
kıyamam yaaaa cibiliyetsiz herif!
kimse yokmidurrrr?
Herzaman ki gibi ben varım çatlak hoşgeldin.. =) Naber nasılsın ? Bu gecede sabahlamak için mi buradasın
hoşbuldukkk. hiç iyi değilim işten yeni geldim.akşama kadar fal fal diye sayıkladım:44:saçımı boyatmak istiyorum (daha önce boyatmadım ) kararsızımsen nasılsın?
Selam kızlar :) Ben geldimm..
Selam kızlar :) Ben geldimm..
Fal derken dünkü kart açma mevzusundan mı bahsediyosun ? Dün burda baya bi fal kart muhabbeti yapıldıda.. =) Kart açtırmadıysan Tuğçe abla gelince söyleriz açar senin içinde.. =) Ne olsun be çatlağım biraz morelsiz ve keyifsiz bir gündü daha doğrusu gergin diyeyim.. Neyseki biraz daha iyiyim şuan. Şimidede öyle bakınıyordum haberlere.. Leyla ile Mecnun dizisini izler misin ? Orda bir ak sakallı dede var uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına almışlar.. Böyle bir oyuncudan beklenmeyecek birşeydi görünce şaşırdım ..
Liloşum hoşgeldin topiğime.. =) Yarında gezecek misin bakayım ? Bir günde evde dur ruj manyağı seni
Bu arada saçlarını hangi renge boyatmayı düşünüyorsun
Hoşbulduk kuzumm :)
Ayrıca ruj değil Gloss
Yarın gezmem heralde bilmiyomki tatlım
yok bu topikten önce vardı fal baktırma düşüncem. burda okuyunca dahada depreştibana bakar mı ki Tuğçe abla?
trtnin dizilerini pek seyretmiyorum daha doğrusu kanalın renginde yada kalitesi bana tuhaf geliyo :) neden günün gergin geçti ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?