Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

fal bakmasını bilmiyorum. aslında benim öğrenmek istediğim bişi var mı yok mu bilmiyorum ama. teselli gibi bişi arıyorum. ok mutsuzum ne iş,ne dershane hiç bişi yerinde gitmiyo. eve bi hapsoldum mu çıkasım gelmiyo :/ daha hastaneye gidip rapor bırakmam gerek yoksa ssk dan param yatmayacak. ama yok çıkasım

Çabuk akar boya, bence daha farklı renklerde düşünebilirsin .. Mesela bende beyaz tenliyim eskiden saçlarıma maşa yapardım şimdi düz geziyorum .. Ön katlarımıda uzattım .. Saçlarımı koyu kızıl siyah tarzında yaptırmak istiyorum fakat akar diyorlar korkuyorum .. Hiç boyatmadım saçımı ..

normal şartlarda düşünmem boyatmayı depresif olduğumdanmıdır nedir. ne istediğimi bilemez durumdayım :/

normal şartlarda düşünmem boyatmayı depresif olduğumdanmıdır nedir. ne istediğimi bilemez durumdayım :/

Deprefsif olduğumdan dolayı saçlarımı boyatıyorum deme asla.. Kendinde değişikliklere git her kadının buna zaman zaman ihtiyacı oluyor.. =)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ooooyyy dertsiz kul mu ver be çatlağım ..

hayy vın'ına............
tepeme geldi artık en son çağrı merkezindeki çocuğa telefonun ahizesinden yumruğumu uzatacak hale geldim aaaaaaaa

​Hayırdır Abla kim kızdırdı seni ..

margim resmen kulaklarımdan dumanlar çıkıyor..
vay arkadaş bende yaptım bu işi yani bu kadar zor olan ne?
vınn yavaşladı bende turkcelli aradım çağrı merkezindeki adam müsveddesiyle iletişim kurma metotları konusunda doktora yapabilecek seviyeye geldim Algılamıyor vay arkadaş!!
birde işlemimi 45 dakikada hallettikten sonra hizmeti değerlendirir misiniz demez mi pişkin pişkin aaaaaaaa

neyse ben bir bitki çayımı alayım aksi durumda duvarlarla münasebete giriciiim

kuzu ne oldugunu anlatmıyorsun ama
Rabbim icine huzur verir ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…