- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
tek başınamı geziyosun arkadaşlarınla mı? asosyal bi insan olarak sorasım geldi
Hoşbulduk kuzumm :)
Ayrıca ruj değil Gloss
Yarın gezmem heralde bilmiyomki tatlım
Benim için hepsi ruj gezme otur evinde ayol aaaaaaaaa bende asosyal kesildim vallahi dışarı çıkınca cennete düşmüş gibi hissediyorum o derece eve kapandım iyicene
İnternetten takip ediyordum bende diziyi , bu diziyide nişanlım sayesinde izlemeye başlamıştım .. Bakar bakar kıramaz o kimseyi .. =) Dışarı çıkmıştı geziyordu bugun gelir birazdan.. Ne sen sor ne ben söyleyeyim.. İşini yapmasını bilmeyen diploma manyaklarıyla uğraştık durduk bugun boşverelim gitsin.. Şimdi valla tekrar tekrar anlatıpta sinirlerimi geresim yok.. Kahve falı bakmasını biliyor musun yada sen Tuğçe ablalar gibi kartlara mı meraklısın ..
kendi saç rengim kumral. beyaz tenliyim. mavi siyah istiyorum ama mavi oranını biraz daha arttırıp gece mavisi gibi bişi yaptırmak istiyorummm :))) ama annemle ablam sürekli boyatman gerekir diyolar. kararsızım o yüzden :/
Çabuk akar boya, bence daha farklı renklerde düşünebilirsin .. Mesela bende beyaz tenliyim eskiden saçlarıma maşa yapardım şimdi düz geziyorum .. Ön katlarımıda uzattım .. Saçlarımı koyu kızıl siyah tarzında yaptırmak istiyorum fakat akar diyorlar korkuyorum .. Hiç boyatmadım saçımı ..
normal şartlarda düşünmem boyatmayı depresif olduğumdanmıdır nedir. ne istediğimi bilemez durumdayım :/
fal bakmasını bilmiyorum. aslında benim öğrenmek istediğim bişi var mı yok mu bilmiyorum ama. teselli gibi bişi arıyorum. ok mutsuzum ne iş,ne dershane hiç bişi yerinde gitmiyo. eve bi hapsoldum mu çıkasım gelmiyo :/ daha hastaneye gidip rapor bırakmam gerek yoksa ssk dan param yatmayacak. ama yok çıkasım
Deprefis olduğumdan dolayı saçlarımı boyatıyorum deme asla.. Kendinde değişikliklere git her kadının buna zaman zaman ihtiyacı oluyor.. =)
benim aslında zayıflamam lazım
Neyse kızlar ben kaçıyım , uykum geldi :18::18:
Herkese iyi geceler
hayy vın'ına............
tepeme geldi artık en son çağrı merkezindeki çocuğa telefonun ahizesinden yumruğumu uzatacak hale geldim aaaaaaaa
​Hayırdır Abla kim kızdırdı seni ..
Benimde zayıflamam lazım 55 kioyum şöyle bir 50 kilo olmak istiyorum ..
​Çok kötüyüm çok ağlıyorum..
hemen msn.. çabuk!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?