Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

İlerde Gs ve Fb karışımından doğacak olan bebeğin annesine sesleniyorum neredesiniz hanım efendi..

hiç bişi edemezsin pamukçuk..
birlikte daha iyiye!!
beyaz eşya reklam dialogu gibi oldu ama neyse

Ah sorma bankada çalışacağına gidip bir reklam ajansında çalışıyor olsaydın şuan daha iyi yerlerde olabilirdin .. Ne gibi dersen hani yarışma programları falan filan..

mutluluktan ayyhhh.. hülyalara daldım şimdi.. bebek dedin

bankayı bekleyene kadar beyaz eşya dedin de dur ben şu işe parmak basayım çağrı merkezi falan filan mmmm
hayıllısııı

mutluluktan ayyhhh.. hülyalara daldım şimdi.. bebek dedin

bankayı bekleyene kadar beyaz eşya dedin de dur ben şu işe parmak basayım çağrı merkezi falan filan mmmm
hayıllısııı

Çağrı merkezinde falan mı çalışmayı düşünüyorsun ? Eğer öylese hangi firmanın çağrı merkezinde çalışıyorsan seni arayacağım ve deli edeceğim .. Nede olsa konuşmalarımız kayıt altında.. Bana küfür edene kadar deli edicem seni ..

al işte yaa
sabırlıyımdır lakin senin oldugunu anlarsam şayet bütün çağrı merkezindekilere arattırırım seni sen sıyırırsın o zaman

Aynen birazda bununla takılayım dedim sen şarkıyı dinle bakalım .. bu gece herkes erkenden uyudu herhalde.. Birde bugun pazar oldu düşün yani..

yavrucum herkesin kocası yarın tatil.. o yüzden bu gece evliler için bulunmaz fırsat kocacıklarla zaman geçiriyordur hatunlar..
senin benim gibi kuru mu millet

yavrucum herkesin kocası yarın tatil.. o yüzden bu gece evliler için bulunmaz fırsat kocacıklarla zaman geçiriyordur hatunlar..
senin benim gibi kuru mu millet

En güzelini yapıyorlar ; onların yerinde olmak isterdim.. Bizde zamanı gelcek onlar gibi olacağız uykulu işliler grubuna terfi edeceğiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…