- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
kuzu ne oldugunu anlatmıyorsun ama
Rabbim icine huzur verir ınsallah
Söylenecek tek şey kardeşinin çok zor günler geçirdiği .. Morele ve duaya ihtiyacı olduğu .. Daha anlatayım mı ?
onları biliyorum da neyse sen de kalsın o zaman
inşallah iyi olur her sey amin
Ablacım çok sağolasın o kadar iyi geldi ki şu zor zamanımda beni yalnız bırakmadığın için sana çok teşekkür ederim..
İlerde Gs ve Fb karışımından doğacak olan bebeğin annesine sesleniyorum neredesiniz hanım efendi..
hiç bişi edemezsin pamukçuk..
birlikte daha iyiye!!
beyaz eşya reklam dialogu gibi oldu ama neyse
aaaaaayyyyama salya sümük bilimum saçma sapan şeyler aktı gitti suratımdan gözün kör olmasın soytarı seniiii
Şu topicteki bir ziyaretçi var ama çözemedim kim olduğunu .. Üye olsada kurtulsak
mutluluktan ayyhhh.. hülyalara daldım şimdi.. bebek dedin
bankayı bekleyene kadar beyaz eşya dedin de dur ben şu işe parmak basayım çağrı merkezi falan filan mmmm
hayıllısııı
ziyaretçi gelmen lazım ama öyle kapı ağzında olmaz ki..
burası güvenilir saygın bir site.. misafirperverizdir biz.. ağırlarız seni hadi ama geeel..
Çağrı merkezinde falan mı çalışmayı düşünüyorsun ? Eğer öylese hangi firmanın çağrı merkezinde çalışıyorsan seni arayacağım ve deli edeceğim .. Nede olsa konuşmalarımız kayıt altında.. Bana küfür edene kadar deli edicem seni ..
Aynen öyle kimsen gel şurayayoksa sen misin
al işte yaa
sabırlıyımdır lakin senin oldugunu anlarsam şayet bütün çağrı merkezindekilere arattırırım seni sen sıyırırsın o zaman
o değil de yeni smiley çok hoş diğerini hiiiççç sevmiyorum
Aynen birazda bununla takılayım dedim sen şarkıyı dinle bakalım .. bu gece herkes erkenden uyudu herhalde.. Birde bugun pazar oldu düşün yani..
yavrucum herkesin kocası yarın tatil.. o yüzden bu gece evliler için bulunmaz fırsat kocacıklarla zaman geçiriyordur hatunlar..
senin benim gibi kuru mu millet
En güzelini yapıyorlar ; onların yerinde olmak isterdim.. Bizde zamanı gelcek onlar gibi olacağız uykulu işliler grubuna terfi edeceğiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?