hımm o zmn bulaşmayayım ben bi antidepresan kullanıyorum da tam 1 saat ve çay içmeden bildiğin küfelik sarhoş gibiyim.bazen göz kapaklarımı zorla elimle açıyorum o derece
antidepresanlar iyice allak bullak ediyor insanı kullanmadım ama kullananlardan bildiğim kadarı ile öyle
evet malesef öyle kilo problemim için devam etmeliyim
kilo aldrıyor galiba öyle biliyorum ya da verdiriyor heralde inşallah sen de kısa sürede bırakabilirsin canım ilacı
evet öyle çok zayıftım 8 kilo aldım .inşallah bırakırım mal gibiyim sabahları.görüşmek üzzere
sabah uyanınca mal gibi yapmıomu.uyanmakta zorluk çekiyomusun yani .çok iht.var(
Yok canımm saatını ayarlayabılırsen sorun olmuyorr ben mesela dedıgım gıbı aksam en gec 23:30 gıbı alırım (Calısmadıgım ıcın) yarım saat olmadan uyutuyorr sonra sabah kalkıyorum hemde oyle bır kalkıyorsun kı cok dınc bır sekıldee ama mesela gece alırsan ve uykunu alamadan sabah uyanırsan uyusukluk gecmıyor ustunden 2 gun boyunca onun ıcın saatını ayarlaman lazım calısıyorsan daha erken alman gerekıyorr...
kafanızın rahat etmesini istiyorsanız içinizdeki sıkıntıları bir kağıda yazın söylemek isteyip söylemediklerinizi ilgili kişiye yazarak yada o kişi karşınızdaymış gibi sesli bir şekilde ifade edin.
yazma terapisini ben kendim uyguluyorum kendi kendimin doktoruyum aklıma ne zaman sıkıntı gelse kızsam birine söyleneceğime elime kağıdı kalemi alır yazarım... yazdıkça aklımadakilerin eksikdiğini hissederim. birde yapılacak işlerim varsa ertesi güne küçük notlar alırım. ne yapılacak kağıtlara yazarım unutmamak için..
aklınıza taktığınız şeyleri yazın kağıdı da yırtıp atın geçicek emin olun.
bütün ünlü yazarlar sizce neden o kadar şiir yazdı. çünkü onlar yazarak dertlerine derman oldu.
düşünerek sorunlara çözüm olamıyoruz arkadaşlar...
geçen yaz bende de bir hafta aynı durum vaardı sabah 8-9 larw kadar uyuyamıyordum deliricektim aratık ama uyuyamıyordum artık ailem bile telaşlandı doktora falan gidicektim sonra kendiliğinden geçti
sanırım kafanı bişiye takınca oluyor
ilaç kullanmadan önce doğadanın relax diye bir bitki çayı va dene bence.bir arkadaşıma doktoru bile öncelikle bunu nermişti.bende içiyorum zaman zaman.ama uykusuzluğun asıl nedeni kafaya takılan problemler maalesef....
benim tavsiyem kantaron otu olacaktır. annem kullanıyor uykusuzluk için faydası oluyor. "sarı kantaron otu" diye araştırırsan alternatif tıpta da uykusuzluk ve sakinleşmek için kullanıldığı çıkıyor.
kantaron otunu ben de az önce denedim, annem sürekli içince bu kadar lanet bir şey olduğunu düşünemedim:) bu ne biçim tattır böğğğkiki yudum içtim gerisi lavaboya, tam kusturmalık:S
ben de bu dertten muzdaribim,
uyku saatlerim çok düzensiz nöbet tuttuktan sonra gelip yatıyorum bir 4-5 saat sonra kolaysa gece uykun gelsin geç yatıyorum sonra ve hop ertesi gün erken kalkamıyorum bu böyle bi kısır döngü şeklinde gidiyor
ama bikaç bişi fark ettim
geçen bi nöbetimde acayip ötesi yorgun olmama rağmen uyuyamadım sonra hatırladığım kola içmiştim!
gece vakti kola içmeyin arkadaşlar
ve yoğurt gerçekten de çok etkili sanırım bugün erkenden uykum geldi şuanda bu saat benim için erken :)) ve burayı okuduğumda akşam mantı yediğimi fark ettim :))
papatya çayı- adaçayı da benim uykumu getirirdi ama geceleri benim çişimi getiriyor çaylar sonra tuvalete gitmekten uyuyamıyorum:) ondan içmiyorum ama etkili olabilir.
işin garibi önceden gözümü kapadığımda uykuya dalan bi insandım
1 senedir benim de sıkıntılarım var artık gözümü kapattığımda uykuya dalamıyorum bu beni üzüyor.
biz kadınlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz azcık rahat olmamız kafamızın azcık rahat olması lazım. bu bi kişilik yapısı
fark ettim ki ben gece yatınca kafayı takıcak mutlaka bişey buluyorum önce bunu engellemek lazım bence.
ama hala kesin bi çözüm bulamadım ben de önerilere açığım yani. ilaç hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?