sabah namazına kadar uyuyamam..melisa çayı falan denedim yok olmuyor..
çalışırken uyuyordum ,o da saat 1 de 2 de..
bi de panik atak şeysi var o daha beter ediyor..
yalnız bi yan etkisi var sabaha kdr milyon tane rüya görmenize sebep oluyor
Nickimden de anlaşılacağı üzere bir uykusuz da benimÜstelik kendimi bildim bileli bu dertten muzdaribim. Öyle başını yastığa koyar koymaz uyuyanlara oldum olası hasta olmuşumdur. Uykum gelse bile yattığım zaman uykuya dalabilmem en az 2 saati bulur Millet mesela yorgunken uyur ya sızar kalır, ben yorgunken daha bir beter olurum, yorgunluktan uyuyamam Bir ara ilaç kullandım, işe yaradı ama şimdi ilaç da kullanmak istemiyorum, bebiş istiyorum diye Alıştım bu duruma sanırım ama bir çaresi olsa ilaçsız falan, balıklama atlarım üstüne
sabah namazına kadar uyuyamam..melisa çayı falan denedim yok olmuyor..
çalışırken uyuyordum ,o da saat 1 de 2 de..
bi de panik atak şeysi var o daha beter ediyor..
lavanta çayını deneyin mışıl mışıl uyutuo
demekki yalnız değilim bende de aynı problem var yok olmuyor uyuyamıyorum uyku hapı bile fayd etmiyor bikez zorla kapadm gözlerimi uyuyana kadar açmıcam dedim o zmnda kabuslar görüp duruyorum nedensiz korku sarıyo
birkaç haftadır uyku problemi yaşıyorum normalde uykum geldiği anda yatağa yatar yatmaz uyuyan ben şimdi uyuyamıyorum uyku problemi yaşıyorum esniyorum çok uykum gelmiş oluyor ama yine de uyuyamıyorum neden sizce bu durum ? ne yapabilirim ?
lavanta çayııııııııbende vize ve final dönemlerinde uyku düzenimi bozuyorum günde 2 saatlik 3 saatlik uykuyla dolaşıyorm 2 3 hafta mecbur.sonrasındada uyku hemen düzene grmiyor annem lavanta çayı yapar bana 1 hafta fln 2. 3. günde düzene giriyor yeniden uyku
canım merhaba aynı şeleri bende yaşadım doktor direk antidepresyon ilaç veriyo ama içmedim arkadşımın tavsiyesi üzerine melisayı içtim tavsiye edeim bana çok yardımcı oldu hatta melisa ve paptyayı karıştırabilirsin bana çok iyi geldi umarım sendede işe yarar
kızlar benim annem de uyuyamıyodu, bi de panik atak var onda, bi de kadın olmasından dolayı tabii gece gelsin ayrıntılı düşünceler
hatta sabah kalktığında bana ne fikirler, ne düşünceler anlatırdı akşam bunu düşündüm diye, alem kadın =)
şimdi uyuyo, bi dua okuyo. yarın bakarım adına.. bi hoca yatağa yattığınızda sizi rahatlatır, uykusuzluğunuza çözüm olur diyerek önermiş
kızlar benim annem de uyuyamıyodu, bi de panik atak var onda, bi de kadın olmasından dolayı tabii gece gelsin ayrıntılı düşünceler
hatta sabah kalktığında bana ne fikirler, ne düşünceler anlatırdı akşam bunu düşündüm diye, alem kadın =)
şimdi uyuyo, bi dua okuyo. yarın bakarım adına.. bi hoca yatağa yattığınızda sizi rahatlatır, uykusuzluğunuza çözüm olur diyerek önermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?