uykusuzum uyuyamıyorum :S

sabah namazına kadar uyuyamam..melisa çayı falan denedim yok olmuyor..
çalışırken uyuyordum ,o da saat 1 de 2 de..
bi de panik atak şeysi var o daha beter ediyor..

demekki yalnız değilim bende de aynı problem var yok olmuyor uyuyamıyorum uyku hapı bile fayd etmiyor bikez zorla kapadm gözlerimi uyuyana kadar açmıcam dedim o zmnda kabuslar görüp duruyorum nedensiz korku sarıyo

lavanta çayıııııııı bende vize ve final dönemlerinde uyku düzenimi bozuyorum günde 2 saatlik 3 saatlik uykuyla dolaşıyorm 2 3 hafta mecbur.sonrasındada uyku hemen düzene grmiyor annem lavanta çayı yapar bana 1 hafta fln 2. 3. günde düzene giriyor yeniden uyku

eşim yataryatmaz horul horul uyur, kıskanıyorum valla..
uyku ilacı da denedim ama, nereye kadar..
iyice uykum gelmeden yatmıyorum,
yatarsam,göğsümde baskı,,çarpıntı, nefes alamıyormuş gibi hissediyorum
kalp krizi geçiriyor,beyin kanaması geçiriyor hissediyorum..
sabah hiçbişey olmamış gibi uyanıyorum..
saat gece 11-12 de uyuduğumu tarih yazmamıştır,

ben liseye giderken gece 3te fln yatardım saat 5buçukta kalkardım 1 saatte nude makyaj fön kahvaltı 6buçukta çkardım

seninki de daha zormuş uzun süreden beli uykusuz olmak cidden zor olmalı ben yani 1 ay dol heralde bu durum o bile kötü geliyor Allah ayrdımcın olsun geçee inşallah bu durum. buradaki arkadaşlardan çok öneri geldi sen d eonları dikkate alabilirsin

aynen sabah namazına kada gözler fal taşı gibi açıkta kalıyor uyumak ne çare

demekki yalnız değilim bende de aynı problem var yok olmuyor uyuyamıyorum uyku hapı bile fayd etmiyor bikez zorla kapadm gözlerimi uyuyana kadar açmıcam dedim o zmnda kabuslar görüp duruyorum nedensiz korku sarıyo

yanlız değilsin cnaım aynı sorunlar var malesef hepimizde

canım merhaba aynı şeleri bende yaşadım doktor direk antidepresyon ilaç veriyo ama içmedim arkadşımın tavsiyesi üzerine melisayı içtim tavsiye edeim bana çok yardımcı oldu hatta melisa ve paptyayı karıştırabilirsin bana çok iyi geldi umarım sendede işe yarar

aynen ben de de bu durum genelde vize ve final dönemelrinden kaynaklı hele birde kalacakmıyım zayıf gelecek mi tedirginliği diğer dertler de üst üste gelince uyu uyuyabilirsen ya

antidepresanlar çok kötü yapıyor ya denemek ble istemiyorum senden iyi yapmışsın içmyerek melisa çayını da denyeceğim inşallah sağol önerin için canım

kızlar benim annem de uyuyamıyodu, bi de panik atak var onda, bi de kadın olmasından dolayı tabii gece gelsin ayrıntılı düşünceler
hatta sabah kalktığında bana ne fikirler, ne düşünceler anlatırdı akşam bunu düşündüm diye, alem kadın =)
şimdi uyuyo, bi dua okuyo. yarın bakarım adına.. bi hoca yatağa yattığınızda sizi rahatlatır, uykusuzluğunuza çözüm olur diyerek önermiş

Cocuklugumdan beri uykusuzum,
Cocukken surekli kitap okurdum, simdide internette aylak aylak geziyorum.
Birsuru vakit kaybi.
Offf Offff..

canım,unutmaz paylaşırsan ne iyi olur..

Son düzenleme:

adını paylaşırsan seviniriz canım :) şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…