• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuya dalarken sıçrama yardım

Guzelanne07

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
75
28
18
27
Merhaba arkadaşlar ben hamile kalana kadar böyle bir durum yokdu suan 6+2 hamileyim ama daha uykuya dalmadan yüksekten düşüyormusum gibi bi sıcrama oluyor vucudum da uykuya daldıktan sonra da ara ara oluyormuş eşim söylüyor hamilelik öncesi yokdu ? Başına gelen varmı ne yapmam gerekiyor bebeğime bişey olucak diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar ben hamile kalana kadar böyle bir durum yokdu suan 6+2 hamileyim ama daha uykuya dalmadan yüksekten düşüyormusum gibi bi sıcrama oluyor vucudum da uykuya daldıktan sonra da ara ara oluyormuş eşim söylüyor hamilelik öncesi yokdu ? Başına gelen varmı ne yapmam gerekiyor bebeğime bişey olucak diye korkuyorum

Gebelikle alakali boyle bir sikinti yok, muhtemelen siz yeni gebe kaldiginiz icin stres seviyeniz artmistir.

Kendinizi sakinleştirecek etkinlikler yaparsanız iyi gelecektir.

Gebelikte kabus görme sayısı artabiliyormuş. Bu hem hormonların birden yükselmesinin bir etkisi olabilir hem de yeni bir süreç seni endişelendirip stresini arttırdığı için olabilir. Yatmadan önce kendini rahatlatabilirsin. Korkma bebeğine bir şey olmaz. Yine de sakin kalman nabzının, tansiyonunun oynamaması onun için daha sağlıklı yoksa stresini o da hisseder.

Bende de başlarda çarpıntı ve uyku öncesi sıçrama oluyordu , zamanla geçti. Streslenmemeye çalış. Benim stresimi bebek hissedecek diye korkma o daha da stres veriyor insana. Dünyada streslenmeyen hamile yok , her şey hemen bebeğe zarar vermez. Bunların hepsi bir süreç , her şey zamanla yoluna girecek.

Back
X