uyumaktan esimle gorusemez olduk

ikinizde de aynı durum varsa nazar değimiş yada biri büyü falan yaptırmış olmasın ilk aklıma o geldi valla.

Benim de aklıma nazar geldi, yeni mi evlendiniz, yeni evlenen bir arkadaşım da aynen sizin dediğiniz gibi akşam yemeği yer yemez uyuyoruz diyordu, yeni evlilere çok nazar değer bence...

Bizdede bana oluyor. Yaşamayanbirine söyleyince anlamıyor ama yaşayan anlayabiliyor :) o ölü hali biliyorum yani. Mümkünatı yok ki gözüm açılsın. Elim kolum kalkmaz gözlerimi açamaz yerin en dibinde bi yerde uyurum sanki. Ben kendimde çözüm bulamadım gerçi. o hal geldi mi aksi bi şey mümkün deil yapamıyorum. Şunu yap desem oda yok yani bende.

Bizde de var bu sorun :)

Allahtan ki biz birlikte çalışiyoruz en azindan is yerinde beraberiz.

Niye boyle oluyo anlamiyorum. Yemegi yedigimiz gibi kendimizi nereye atsak sasiriyoruz hemen bi tv battaniye mayisma seansi. Ordan kalkip yatmaya geçiyoruz bi daha :)

O kadar agir yemek zaten yemeyiz, cayim da hemen sofradan kalkar kalkmaz icilir ama bi atamadik sunu 2 sene oldu. Hem Is hem ev temposu yorgunluğu diye düşünüyorum bekarken de calisiyodum ama bekarken sadece calisiyodum yemegi camasiri bulasigi utusu yoktu :)

Bende bi kan testi yaptiralim diyodum bugün esime konu tesaduf oldu.. Vitamin mi verirler komple sarja mi takarlar bizi bilmiyorum artik resmen arkadaşlarımız dalga geciyo yasli ciftimiz diye.

İnsan her zaman aynı olmuyor. .

Şu aralar ben de sürekli uyumak istiyorum dönem dönem oluyor heralde

Karbon monoksit ve gaz sensorleri taktirin.
Karbohidrat ve glutenli besin yemeyin.
Aksamlari agir hic bir sey yemeyin sadece corba /salata.
Seker, tuz ve kahve tuketmeyin.
Isiyi dusurun/pencereleri acin. Eger sehrinizin havasi kirliyse sebep %80 kirli havadir.
Zehirleniyorsunuz.

Oturmayın evde size yürüyüş yapın. Eviniz rutubetli mi acaba? Rutubet kış aylarında uyku yapıyormuş özellikle.

Kaliteli uyumuyor musunuz acaba yani buda gun icinde cok yorulup aksam sizmaniza neden olabilir.Pekmez icin sabah uyaninca cezerye yiyin muthis enerji yaparr

Bizde de tam tersi var, 1 de yataga giriyoruz ikimiz de uyuyamiyoruz saatlerce... sabah da erkenden kalkiyoruz halbuki...

doktorunuz mu tavsiye etti.
Aslında bende D vitamini takviyesi düşünüyorum, kendim koydum teşhisi ama, sıkıntı olur mu bilemedim.

Vitamin D takviyesinde gunluk 100 mg a kadar yolun var. 100 mg i gecmezsen sorun yok; ortalama bi tablet en fazla 20 mg vitamin D icerdigine gore kolay kolay gecemezsin 100 mg i(tabi seker niyetine kullanmadgin surece :) )
Dietisyenlik okuyorum hocama sormustum bu soruyu. Hatta kisin zaten takviye gerekli hepimize. Gunde 10 mg, kapaliysan 20 mg.

Esinizi bilmemde sizde gebelik!durumu olabilir mi ilk aylarinda hamilelik bu duyguyu uyandiriyor da oyuzden dedim

Eğer yeni evliyseniz bu başınıza gelen çok normal.
Aile danışmanı size daha iyi izah edecektir ancak buna kısaca yerini yadırgama eve alışamama yeni düzeni sindirememe deniliyor. Buda deli uyku yapıyor. Bir uzmanla görüşün en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…