- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Bi akşam iş çıkışı disarda buluşup yemek yiyin eğer olduğunuz yere yığılıp uyursanız hemen acile :)
Ne gibi, tek ben uyusam yada esim uyusa biri sikayetci olsa amennada ikimizde bayildigimiz icin kimsenin kimseye sitemi yok..guluyoruz bazen halimize bazen kiziyoruz, sabah kalkip yinemiiii diyoruz :)) ilginc halimiz ama tehlike nerde cozemedim..arada halvet oluyoruz yani onu kastettiyseniz :))bu konu karşısında esnedim cok sıkıcı değil mi ya evliliğiniz tehlikeye dogru ilerliyor bence
Aaa aaa cok sasirdim..Aynısı bir yakınımızın başına gelmişti ve igdaş'ı çağırıp evde bir kaçak taraması yapıldı meğer çok ufak bir doğalgaz sızıntısındanmış bu uyku ve uyuşukluk halleri.
onu kastetmedim yani zaman ayıramama konusunda bi iki kelam eksiği ucurumlar yaratabilir bunu onceden kestirmişsiniz önlem alın iş yerinde paso kahve icin dinc durun meselaaaNe gibi, tek ben uyusam yada esim uyusa biri sikayetci olsa amennada ikimizde bayildigimiz icin kimsenin kimseye sitemi yok..guluyoruz bazen halimize bazen kiziyoruz, sabah kalkip yinemiiii diyoruz :)) ilginc halimiz ama tehlike nerde cozemedim..arada halvet oluyoruz yani onu kastettiyseniz :))
bencede resmen gaflet inmis size...Evinde ağırlık vardır bir okut üflet herşey olabilir...
Biz ikimizde calisiyoruz ve eve geldimizde biraz pert bi durumumuz birakinda olsun..aaa e ayıp şey ben uyumam beklerim kocamı
genç insanlarız şurda bu işleri şimdi yapmaz ertelersek ne olcak ? olmuycak
olmasında kendinize değer verin bişiler yapın erkenden uyumayın birbirinizin farkına varın sayın yaşlı uyuyan güzel çift :)
Cocukdan mj uyuyamiyorsunuz, gelin 250 gr tartip vereyim benim uykumdan :)) ne iyi olurdu istemedigimiz seyler duygular vs atilsa verilse vsAh bide ben uyusam cok degl 1 gun bile yeter :)
Biz ikimizde calisiyoruz ve eve geldimizde biraz pert bi durumumuz birakinda olsun..
Cocukdan mj uyuyamiyorsunuz, gelin 250 gr tartip vereyim benim uykumdan :)) ne iyi olurdu istemedigimiz seyler duygular vs atilsa verilse vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?