uyumaktan esimle gorusemez olduk

Güreş tutun Tabii her gün olmaz diyorsanız tüm camları açıp üşüyün ama mevsim değişikliğidir kış geliyor.0

bu konu karşısında esnedim cok sıkıcı değil mi ya evliliğiniz tehlikeye dogru ilerliyor bence
Ne gibi, tek ben uyusam yada esim uyusa biri sikayetci olsa amennada ikimizde bayildigimiz icin kimsenin kimseye sitemi yok..guluyoruz bazen halimize bazen kiziyoruz, sabah kalkip yinemiiii diyoruz :)) ilginc halimiz ama tehlike nerde cozemedim..arada halvet oluyoruz yani onu kastettiyseniz :))

Aynısı bir yakınımızın başına gelmişti ve igdaş'ı çağırıp evde bir kaçak taraması yapıldı meğer çok ufak bir doğalgaz sızıntısındanmış bu uyku ve uyuşukluk halleri.

Aaa aaa cok sasirdim..

onu kastetmedim yani zaman ayıramama konusunda bi iki kelam eksiği ucurumlar yaratabilir bunu onceden kestirmişsiniz önlem alın iş yerinde paso kahve icin dinc durun meselaaa

kesinlikle yenilen yemekten kaynaklanıyor bence. evet kış rehaveti, iş yorgunluğu, vs hepimizde var ama yediklerimiz genelde ağırlık çökmesine sebep oluyor. akşam yemeğini duyurucu ama sağlıklı bir şekilde yerseniz sorun çözülür diyemeyeceğim, çünkü bu iş kahvaltıyla başlıyor. bir kaç gün sabahtan itibaren kaliteli beslenin, farkı göreceksiniz

Off aynısı bende var.Yazın böyle bir problem yoktu.yemekten sonra hadi dışarı çıkalım uykum gelmesin diyordum. Kış geldi başladı benim uyku.Sizin en azından ikiniz uyuyorsunuz Bizde yanlızca ben uyuyorum o daha büyük problem oluyor ..

aaa e ayıp şey ben uyumam beklerim kocamı
genç insanlarız şurda bu işleri şimdi yapmaz ertelersek ne olcak ? olmuycak
olmasında kendinize değer verin bişiler yapın erkenden uyumayın birbirinizin farkına varın sayın yaşlı uyuyan güzel çift :)

Spor yapım birlikte
Daha da dinamikleştirir sizi.
Mesela yemeği hafif yiyin, yarım saat sonra biraz yürüyün mahallede. Eş dostla plan yapın. Planınız olursa uyumazsınız hem daha hareketli geçer günleriniz.

Biz ikimizde calisiyoruz ve eve geldimizde biraz pert bi durumumuz birakinda olsun..

Biz ikimizde calisiyoruz ve eve geldimizde biraz pert bi durumumuz birakinda olsun..

çalışıyosunuz diye eşler ihmal mi edilmeli ?
bilemedim bu konuda dert yanan sizsiniz bizde yorum yaptık bitti :)

Uyku daha önemli bence uyuyun gitsin ben erken kalkmaktan uykumu alamıyorum değerini bilin uykunun

Cocukdan mj uyuyamiyorsunuz, gelin 250 gr tartip vereyim benim uykumdan :)) ne iyi olurdu istemedigimiz seyler duygular vs atilsa verilse vs

Aynen cocuk dan uyuyamiyorum:) aynen guzel olurdu bazi syleri atabilseydik:) keskee

uyku sorunu bende de var.
akşamdan erkenden uykum gelir bazen uyurum bazen beklerim.
bir de gece vakitli vakitsiz uyanırım.
gündüz yorulmasam da akşamları aynı oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…