Uyumayanlar haydi yardıma!

gezegen09

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
210
48
13
30
Merhaba hala uykusu gelmemiş kızçeler :))
Aman aman bir dert değil ama artık canımı sıkmaya başladı.
Aranızda hem sınava çalışan, ev işi yapan ya da işe giden ama mutlaka her bakımını, sporunu aksatmadan yapabilen var mı?
Bir kız olarak kendimi çirken hissetmeye başladım.
Fazla üşengecim ve sürekli birşeyi tekrarlamaktan sıkılıyorum.

Sınav, okul, iş derken işten çıktım. Yaklaşır 2 senedir evdeyim. Göbek mi desem... Kalça mı desem... Kaş bıyık anca önemli bir yere gidersem aldırıyorum. Yok cilt bakımı bilmem ne.. E yalan yok şuan çalışmadığımdan harçlıklarımla anca bir yere yetişebiliyorum.

Sınava hazırlandığım için evdeyim. Ye iç yat. Uyku düzeni sıfır. Bir kaç saat sonra uyuyup ögleden sonra uyanırım yine. E haliyle ne kahvaltının saati belli ne aksam yemeğinin. Bazen makyajla yatıyorum üşeniyorum. Cildim zaten yağlı sivilceler başlıyor kudurmaya.

Yazın işe ve spora başlıcam diyorum ama işte kısmet. Canım sıkılınca bile yiyorum yemek. Erken yaşta kilo alıp vermekten kalçalarım çatlaklarla doldu... Eski halimden eser yok yüzüm top gibi oldu...

Ha evet çok kilolu değilim ama eskiden zayıftım baya şimdi böyle olmak...

Bakım desen ne tırnaklara oje ne kaşlar...

Sizce buna nasıl bir son verebilirim?
Kızım salak mısın ağzını tut yemek diceksiniz ama bilen bilir olmuyor işte. Aman yazın spora başlıcam deyip gece gündüz yiyorum.

Kendimi nasıl düzeltebilirim? Neler yapabilirim? Spor derseniz; anca ip atlayıp, yürüyorum..

Kendime yeni bir ben lazım derler ya aynen öyle işte...

evde oldugunuz sure boyunca hem maliyeti dusuk, hem de besleyici olan lahana diyeti yapabilir; boylelikle kilo kontrolu saglayabilirsiniz. keza bu diyet calisan - okula giden kisilere eziyet corbayi temin edebilmek adina... elinizde hirsat var !!!

ote yandan kaslarinizi kalinlastirmak - seklini degistirmek gibi bircok mesakatli sey icin elinizde bahaneniz var; soranlara kascim oyle istiyor uzatiyorum dersiniz!!

bunlar gibi ufak dokunuslarla kendinize cok fazla yarar saglayabilir boylece evde olmanin avantajini kullanmis olursunuz :)

arkadaşım konunun geneline yorum yapamayacağım ama
hadi kilo neyse, hadi kaş da bi derece, ojeyi falan hiç saymıyorum da bıyık ne?
eğer aldırman gerektiği kadar bıyığın varsa ve sen sadece bir yere giderken aldırıyorsan normalde belli oluyordur onlar

Senin durumun uykumu kacırdı.
Bir bayan her ne şartta olursa olsun kişisel bakımını aksatmamalı.
Makyajla yatmak ne demek.
Kilodan önce bunları oturt

H
Hahah hayır illa ki evde ağdayla alıyorum fakat o da ne zamana kadar olursa

Senin durumun uykumu kacırdı.
Bir bayan her ne şartta olursa olsun kişisel bakımını aksatmamalı.
Makyajla yatmak ne demek.
Kilodan önce bunları oturt
Makyaj dediğim 50 kilo makyaj gelmesin akliniza.. Bir pudra bir rimel.. Rimel de nadir. Asırı allık vs olursa tabiki de temizliyorum yüzümü.

Ah o kaşlarım öyle çok uzuyor ki... Ama bir doğru şekil veren olmadı. Kimse beceremiyor...

Dönemsel biseydir arada insan kendini saliyor. Rahatsiz olmaya basladigina gore toparlarsin bence :)

Yani evde ağdayla alıyorum ama 1 hafta sonra yine çıkıyor. Kuaföre 10 15 gün sonra gidiyorum hemen çıktığı an gitmiyorum. Aman nasılsa evdeyim diye.

Ya kendine bakmaya başlasan arkası gelir aslında. Ben çok hassasım bu konularda kendimle çok ilgilenirim. Yani iyi gözükmek temiz ve bakımlı olmak benim için çok önemlidir. Demek istediğim yapı meselesi bunlar birazda. Çünkü insanın içinden gelmesi lazım. Birde insanların bazen böyle dönemleri oluyor, kendini bi salıyosun falan.

Burun ameliyatı olduğum süre içinde bende hep evdeydim ama saçımı hergün anneme yıkatır, alçılı olan burnumdan yüzümde gözlerim açık kaldığından rimel eyeliner çeker kendimi iyi hissederdim. Kaşlarımı alırdım ya alçılı burnumla düşün

Aldırma kaslarını bırak bakim bi süre belki doğal hali güzeldir hem doğal Kas artık moda sur her akşam sarımsak 10 gün boyunca çıksın kendi kasların. Ayrıca her şeyin bir zamanı vardır nasıl ders çalışman yemek Yemenşu içmen gerekiyorsa söylediklerininde bir zamanı olmali. Al bi defter şimdi şu gün bunlar yapılacak bugün bunlar yapılacak saat saat yaz en az 1 hafta yap bunu bak bilinçaltı aynı saatlerde seni yapman gerekenler konusunda nasıl ayağa kaldıracak gör

Kaşlarina kalıcı dövme yaptirsan ? 3D kıl teknikli kaslar var artık hiç belli olmuyo rahat edersin. Bende 50 kiloyum ama istediğim şekilde değilim spor yapmam lazım ama yok yapamıyorum. Instagramdan spor sayfaları beğeniyorum orda taş gibi hatunlari görünce bi gaza geliyorum. İstediğin fiziğin fotosunu telefonuna ekran resmi yap belki motive edersin kendini. Cilt içinde cildine göre bi temizliyici bide krem yeter aslında. Çatlaklar içinde kadınlar Klubünde öğrendim banyoda kahve ve limonla peeling yapabilirsin bende baslicam geciriyomus. Bide çıkınca ozon yağı yafa sari kantoron yağı sürünce çatlakların olduğu bölgeye daha iyi gelebilir diye düşünüyorum. Bide üstüne plates vs gibi basit ama etkili bi sporla ohh mis gibi olur

Yok artık hayalimde ki ben... :))

[QUOTE="AnaelZan, post: 44607078, member: okaslarını bırak bakim bi süre belki doğal hali güzeldir hem doğal Kas artık moda sur her akşam sarımsak 10 gün boyunca çıksın kendi kasların. Ayrıca her şeyin bir zamanı vardır nasıl ders çalışman yemek Yemenşu içmen gerekiyorsa söylediklerininde bir zamanı olmali. Al bi defter şimdi şu gün bunlar yapılacak bugün bunlar yapılacak saat saat yaz en az 1 hafta yap bunu bak bilinçaltı aynı saatlerde seni yapman gerekenler konusunda nasıl ayağa kaldıracak gör [/QUOTE]
Benim kaşlarım öyle gür ki.. Ama gözünde martı canlanmasın... :)) 4 ay aldırmadım aldırdığım güm yarısını alabildik.. Buz, krem hak getire... baya uzuyor ama şekil fıss... Ha kötü değil ama daha iyisini istiyorum o kadar gür kasım varken...

Plates aletlerini aldım odamda süs duruyor :))) bende incecik hatunları görünce hirs geliyor ama yemek aşkı agır basıyor :)

) 4 ay aldırmadım aldırdığım güm yarısını alabildik.. Buz, krem hak getire...
Neeeyyyyyy kız o halde nasıl bakabildin aynalara ananın babanın suratına o kaşlarla, nasıl gittin markete bakkala. Ya seninki salmak değil başka bişey arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…