Uyumayanlar haydi yardıma!

Ailem düzgün kuaförün yapabileceğini dusunuyor.. Ki gercektenden de bir akrabamiz kalemle şekil vermisti cok guzel olmustu.. Millet para verip kavisli kalin kas yaptiriyor bende kas mevcut ama kuaför yok.

Ahahaha tamam tamam canlanmadı o zaman al cinbizi şekline hiç dokunmadan kenarlarından topla 3 4 günde bir

Has nicktir .!.:
Neeeyyyyyy kız o halde nasıl bakabildin aynalara ananın babanın suratına o kaşlarla, nasıl gittin markete bakkala. Ya seninki salmak değil başka bişey arkadaşım
Ahahah sevgilim bide askerdeydi o aralar aman kime güzel gözükcem dedim. Ki dedigim gibi isime geldi bir bahane degil sonucta o ve ben pek disari cikmiyorum iste bakkal market kardesimi yolluyorum

OTE="AnaelZan, post: 44607104, member: 720183"]Ahahaha tamam tamam canlanmadı o zaman al cinbizi şekline hiç dokunmadan kenarlarından topla 3 4 günde bir [/QUOTE]
Bir Gün denedim... Kaşlarımın ortası iki parmak açıldı kocaman el becerim yok anlicagın

Ailem düzgün kuaförün yapabileceğini dusunuyor.. Ki gercektenden de bir akrabamiz kalemle şekil vermisti cok guzel olmustu.. Millet para verip kavisli kalin kas yaptiriyor bende kas mevcut ama kuaför yok.

nerede oturuyorsunuz? bebek makas'i oneririm kas icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…