- Konu Sahibi bebek-bebek
Canim herkes ailesini dusunerek biseyler yapar. Kendi ailesi bisey yapmazken sana. Senin ailenden boyle bi beklentisi olmasi buyuk terbiyesizlik. Keske deseydin ya ne kpler gordum gelinine setler takan araba alan vs vs ben sana ornek verirdim bu konuda. Ama esinle arani duzeltmen istiyosan bence biraz umursamaz ol. Hamilesin belki o yuzden de alinganlik yapmis olabilirsin bi ihtimal
Eşinizin merhamet durumunu değiştiremezsiniz.
Merhamet doğuştan gelen bir özelliktir ve bu özelliği anne pekiştirir...eşinizde bu özellik gelişmediğine göre kv nizde merhametsiz bir insan..
Ayrıca bir erkek hamile olan eşine canının istediğini alamayacak kadar merhametsiz ise senin yapabileceğin hiçbir şey yok.. boşuna kendini yorma...
Artık onu hayatının merkezinden çıkar, sende kendi mutluluğuna odaklan, o birşey istediğinde can'ın istemiyorsa yapma, kabul etme, böylelikle senin yaşadığın hisleri o da yaşasın ve nasıl bir duygu olduğunu yaşayarak anlasın...arada birde açıklama yap, sen benim hiçbir istediğimi yapmıyorsun, bende yoruldum artık, benimde ozverim kalmadı sana karşı diye...
Ayrıca eşiniz uyumsuz değil bencil!!! el üstünde nazlanarak mı büyütülmüş, tek erkek çocuk mu yada tek çocuk mu?
Tek cocuk değil uc kardeşler erkek kardes de var
Haddini bildirmeye başlayabilirsin mesela. Milletin kayın babası var dediğin de sen de desene millette ne kayınbaba var gelinine şunları şunları takıyor bizde şans yok diye. Senin istediğini mi yapmadı lafını söyle sen benden birşey bekleme o zaman diye.
yok canım.eşiniz yay burcu mu
"milletin kayınbabası damadına ev araba alıyor" diyen eşinize o damatlarda İÇGÜVEYS oluyor diyin lütfen
Sizle konuştuktan sonra ortak fikrinize bakarak ben de konuştum dun gece konuyu açtım tekrardan benim babam sana niye araba alsın
Once benim kp bana alsın bakalım eger oyle ev araba alan kp tanıyor tanıyor ben de öyle gelin gideyim dedim.