• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UYUMSUZ EŞ VE ÇÖZÜMÜ

Eşiniz uyumlu değilse ne yaparsınız ?

• Onu öyle kabul ederim

OY: 14 12,7%
  • Evliliğimiz için yollar ararım

OY: 74 67,3%
  • Ayrilirim

OY: 22 20,0%

• Ankete Katılan
    110
  • Anket Kapalı .
Canim herkes ailesini dusunerek biseyler yapar. Kendi ailesi bisey yapmazken sana. Senin ailenden boyle bi beklentisi olmasi buyuk terbiyesizlik. Keske deseydin ya ne kpler gordum gelinine setler takan araba alan vs vs ben sana ornek verirdim bu konuda. Ama esinle arani duzeltmen istiyosan bence biraz umursamaz ol. Hamilesin belki o yuzden de alinganlik yapmis olabilirsin bi ihtimal

Eşinizin merhamet durumunu değiştiremezsiniz.

Merhamet doğuştan gelen bir özelliktir ve bu özelliği anne pekiştirir...eşinizde bu özellik gelişmediğine göre kv nizde merhametsiz bir insan..

Ayrıca bir erkek hamile olan eşine canının istediğini alamayacak kadar merhametsiz ise senin yapabileceğin hiçbir şey yok.. boşuna kendini yorma...

Artık onu hayatının merkezinden çıkar, sende kendi mutluluğuna odaklan, o birşey istediğinde can'ın istemiyorsa yapma, kabul etme, böylelikle senin yaşadığın hisleri o da yaşasın ve nasıl bir duygu olduğunu yaşayarak anlasın...arada birde açıklama yap, sen benim hiçbir istediğimi yapmıyorsun, bende yoruldum artık, benimde ozverim kalmadı sana karşı diye...

Ayrıca eşiniz uyumsuz değil bencil!!! el üstünde nazlanarak mı büyütülmüş, tek erkek çocuk mu yada tek çocuk mu?

Tek cocuk değil uc kardeşler erkek kardes de var

Haddini bildirmeye başlayabilirsin mesela. Milletin kayın babası var dediğin de sen de desene millette ne kayınbaba var gelinine şunları şunları takıyor bizde şans yok diye. Senin istediğini mi yapmadı lafını söyle sen benden birşey bekleme o zaman diye.

eşiniz yay burcu mu
yok canım.

"milletin kayınbabası damadına ev araba alıyor" diyen eşinize o damatlarda İÇGÜVEYS oluyor diyin lütfen

Sizle konuştuktan sonra ortak fikrinize bakarak ben de konuştum dun gece konuyu açtım tekrardan benim babam sana niye araba alsın
Once benim kp bana alsın bakalım eger oyle ev araba alan kp tanıyor tanıyor ben de öyle gelin gideyim dedim.

Böyle hanzoların kral gibi davranmasını sağlıyorsunuz ya helal olsun size sokakta görsek yüzüne tükürmeye tenezzül etmeyeceğimiz adamlar kendilerini seven birini bulunca nasıl bir haltım sanıyor kürekle suratına girişiceksin direk kır burnunu otursun öyle mal mal

Başkasından aldığı paranın borç olduğunun farkında olamaması uyumsuzluk değil işgüzarlık
Böyle bişeyi bir daha söylerse bence tersleyin kocanızı haddini bilsin
Ne yapılır bilmiyorum ama tepkinizi net koyun ortaya

Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.
Artık kendimi değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmek istemiyorum.
Evliligimizin bitmesini istemiyorum.
Sizden çözüm önerileri istiyorum.

Ben eşimin isteklerini önemseyen şunu yapalım mi dediğinde olur tabiki diyen biriyim.
Keyif almayacak olsam da sırf o mutlu olsun diye bile ona uyum sağlamaya çalışıyorum.
Ama malesef karşı taraf da böyle bir karakter yok.
Bugün ki olan olaylardan bahsedicem.
Tatilden dönüyoruz.
Eşime dedim ki doğduğum yeri hiç görmedim oraya gidelim mi zaten orası yol uzerindeymis hemen yok dedi.
Çok sevdiğim bir abla vardı oraya ugrayalim mi beş dakika çok mutlu olur bizi görürse dedim.
Davet etmedi ki niye ugricaz dedi.
Kestirip attı.
Radyoda ilahi çalıyordu değiştirme çok güzel ben dinliyorum dedim değiştirirken hiç umursamadi değiştirdi .

Bu sadece bugün ki olanlar daha geçmişe gidecek olursak o kadar çok ki ama ben artık bu adamın ya uyum sorunu olduğunu ya da beni hiç sevmediğini düşünmeye başladım.
Bir insan neden karısına böyle muamelede bulunur ki?

Hamileyim canım incir istedi oraya gidip lim alacak dedi en fazla on dakika yürümesi gereken bir yer. Daha ilk defa canım bir sey istedi onu da reddetti. Sonra ablanin eşi aldı.
Içim buruk bogazimda bir taş var sanki yutkunamiyorum .

Ailem eşimi o kadar çok seviyor ki ne sevse yaparlar ne istese verirler.
Esim e borç para çok verdiler . Babam çok zor meslek yapmasa eminim o parayı geri istemez. Ama o adamın o parası gerçekten yenmez o kadar zor bir meslek. Eşim e kendi ailesi yardım etmez hatta eşimin parası onlara bir gider gidiş o gidiş...
Eşim bu duruma bile diyor ki
Milletin kayinbabasi damadina ev araba alıyor.

Benim babam inşaatçı ölüm riski olan bir meslek o adamın alnından akan teri ben bilirim Ben gördüm .
Tırnak yaralarını Ben gördüm Ben sardım.

Ben esime karşı git gide soguyorum.

En güzel tarafı çok iyi bir baba ilk oğlum babasını benden bile çok seviyor. Çünkü dört dörtlük bir baba. Ama bana olan eş değeri çok ama çok düşük.

Evlatlarm böyle bir babaya sahip olduğu için şanslı ama böyle bir aileye sahip olduğu için şanssız...

Bana bir yol gösterin Ben bu adamı nasıl eşine karşı merhametli sevgi dolu ve uyum sahibi yapabilirim ?

Gerçekten Bana sadece bu konuda yardımcı olun başka bir şey istemiyorum
kadınların ne kadar sabırlı ve gereksiz aman evliligim bozulmasın modunu üstteki oy kullanma yerindede görebilrisiniz ama dur her yolu deneyel,m neden erkekler demez neden ilk kavgada defol git ayrıl der bence bunu düsünmelilier sevse emin ol seni üzmekten cekinmez bide erkege kaybetme korkusunu dibine kadar erkege yasatıcaksın ki anlasın

kadınların ne kadar sabırlı ve gereksiz aman evliligim bozulmasın modunu üstteki oy kullanma yerindede görebilrisiniz ama dur her yolu deneyel,m neden erkekler demez neden ilk kavgada defol git ayrıl der bence bunu düsünmelilier sevse emin ol seni üzmekten cekinmez bide erkege kaybetme korkusunu dibine kadar erkege yasatıcaksın ki anlasın
Çünkü kadın evlilikte daima kurtarıcı taraf olmuştur ve yuvası dişi kuş kurar.
Bizim kadar ince ve ayrıntılı dusunemezler.
Biz bir adım ötesini bile düşünürken onlar bir yıl sonrasını göremezler .
Ister bunun adı körlük ister odunluk olsun ama tüm özet bu.
Bizim yaradilisimiz gereği duygularımız daha yoğun...

Ne alıyorsan onu vereceksin. Uzman değilim tabiki de bu durum işi daha kötüye götürebilir. Ama ben olsam boyle yapardım.

Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.
Artık kendimi değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmek istemiyorum.
Evliligimizin bitmesini istemiyorum.
Sizden çözüm önerileri istiyorum.

Ben eşimin isteklerini önemseyen şunu yapalım mi dediğinde olur tabiki diyen biriyim.
Keyif almayacak olsam da sırf o mutlu olsun diye bile ona uyum sağlamaya çalışıyorum.
Ama malesef karşı taraf da böyle bir karakter yok.
Bugün ki olan olaylardan bahsedicem.
Tatilden dönüyoruz.
Eşime dedim ki doğduğum yeri hiç görmedim oraya gidelim mi zaten orası yol uzerindeymis hemen yok dedi.
Çok sevdiğim bir abla vardı oraya ugrayalim mi beş dakika çok mutlu olur bizi görürse dedim.
Davet etmedi ki niye ugricaz dedi.
Kestirip attı.
Radyoda ilahi çalıyordu değiştirme çok güzel ben dinliyorum dedim değiştirirken hiç umursamadi değiştirdi .

Bu sadece bugün ki olanlar daha geçmişe gidecek olursak o kadar çok ki ama ben artık bu adamın ya uyum sorunu olduğunu ya da beni hiç sevmediğini düşünmeye başladım.
Bir insan neden karısına böyle muamelede bulunur ki?

Hamileyim canım incir istedi oraya gidip lim alacak dedi en fazla on dakika yürümesi gereken bir yer. Daha ilk defa canım bir sey istedi onu da reddetti. Sonra ablanin eşi aldı.
Içim buruk bogazimda bir taş var sanki yutkunamiyorum .

Ailem eşimi o kadar çok seviyor ki ne sevse yaparlar ne istese verirler.
Esim e borç para çok verdiler . Babam çok zor meslek yapmasa eminim o parayı geri istemez. Ama o adamın o parası gerçekten yenmez o kadar zor bir meslek. Eşim e kendi ailesi yardım etmez hatta eşimin parası onlara bir gider gidiş o gidiş...
Eşim bu duruma bile diyor ki
Milletin kayinbabasi damadina ev araba alıyor.

Benim babam inşaatçı ölüm riski olan bir meslek o adamın alnından akan teri ben bilirim Ben gördüm .
Tırnak yaralarını Ben gördüm Ben sardım.

Ben esime karşı git gide soguyorum.

En güzel tarafı çok iyi bir baba ilk oğlum babasını benden bile çok seviyor. Çünkü dört dörtlük bir baba. Ama bana olan eş değeri çok ama çok düşük.

Evlatlarm böyle bir babaya sahip olduğu için şanslı ama böyle bir aileye sahip olduğu için şanssız...

Bana bir yol gösterin Ben bu adamı nasıl eşine karşı merhametli sevgi dolu ve uyum sahibi yapabilirim ?

Gerçekten Bana sadece bu konuda yardımcı olun başka bir şey istemiyorum
Can çıkar huy çıkmaz canım benim eşimde aynı her zaman tamam bende seni mutlu edecek seyler yapıcam haklısın diyor ama yine bencil yine bencil tv izlerken bile benim istediğim kanalı açmaz ufak küçük basit seyleri bile yapmaz bende onun için bir şeyler yapmaktan vazgeçtim daha mutluyum. Ne yapsanda değişmez boşuna onun için fedarlık yapma kendi mutluluğuna bak

Çünkü kadın evlilikte daima kurtarıcı taraf olmuştur ve yuvası dişi kuş kurar.
Bizim kadar ince ve ayrıntılı dusunemezler.
Biz bir adım ötesini bile düşünürken onlar bir yıl sonrasını göremezler .
Ister bunun adı körlük ister odunluk olsun ama tüm özet bu.
Bizim yaradilisimiz gereği duygularımız daha yoğun...
eee bundan kaybetmissin ama hala neden alttan alıyosun ki yanlıs yoldasın zaten dogru olsa evliligin bu sorunu yasamazdın

Varsa da tanıdığı öyle eminim kp ya çok zengindir ya da babam kadar zor şartlarda para kazanmiyordur.
Kendi babasına da hiç guveni yok.
Aslında esim kendi ailesiyle bile sorunlu herkes ona göre kusurlu...

Biraz ağır olacak belki kusura bakma ama eşin şımarık. Kimse damadına ev araba almıyor, almak zorunda da değil. Babanın mesleği kolay da olabilirdi, masa başında milyarları kazanabilirdi, damadına çalıştığından alın terinden pay ayırmak zorunda değil.

Back
X