Uyumuyor!!!!

Cocuktan cocuga degisiyor denedim onayladim.. kimi cocuk yatagina koyunca uyur kimide asla uyumaz ilgi ister.. birazda alistrmayla ilgili.. herneyse.. buyumus artik.. gece uyaninca aglat.. bi kac gune alisir..

Gece de 10 12 kere kalkan bir bebek annesiydim bir zamanlar.
Şimdi 2 yasına geldi deliksiz uyur sağolsun.
Ama 9 ay daha yolun başı gibi geldi bana.
Bende o zamanlar çaresini bulamamıştım.
Hala da yemeyen çocuğu yediremezsin, uyumayan çocuğu uyutamazsın diye düşünüyorum.
Allah bol sabır versin.
Aynen benimkiler yemez uyumaz.. israrci segilim artik yemiyosan yeme derim..

Iste kusmasi vs yoksa aglat..bazi anneler boyle dusunmuyodur ama gercekten baska caren yok. Ya da bi kac sene sabredecen :KK43:
Kusmasi yok. İlk dört ay kolikti ondan böyle alıştı sallamaya. Ağlaması da oradan kaldi. Her istediğini ağlayarak yaptırıyor. Net olmak lazım. Ben kiyamamaktan değil de kendim artık ağlamasına sabredemiyorum. Daha dokuz aylık ama o kolik dönemlerinde ömrümden kaç yıl gitti. Yaşayan bilir

Aslında hepsi uykusunu alamadığı için. Gün içinde mizmiz olması, istahsiz olması, gündüz uykularina zor dalması. Gece uykusunu alsa bunların hepsi çözülüyor. Benim bebeğim gece uyursan gündüz iyi. Ben geç bile kaldığımı düşünüyorum.
Tabi ki hepsi birbirini tetikliyor.
Benim oğlum da öyleydi, uyursa bambaşka bir kişilik oluyordu.
Uyku uykunun mayası oluyor.
Bana geç uyut geç kalksın derlerdi alakası yoktu. Geç de uyuşa yorulsa da erken kalkardı, geçen zaten sürekli 20 dk da bir uyanırdı..

Kusmasi yok. İlk dört ay kolikti ondan böyle alıştı sallamaya. Ağlaması da oradan kaldi. Her istediğini ağlayarak yaptırıyor. Net olmak lazım. Ben kiyamamaktan değil de kendim artık ağlamasına sabredemiyorum. Daha dokuz aylık ama o kolik dönemlerinde ömrümden kaç yıl gitti. Yaşayan bilir
Ben aglatcaktim kusuyodu hepsi:( bolebole yanima alistilar.. aglatirken durma yaninda.. yatagina yatirip.. agliyosada duymiycan bi odaya git.. her gun aglama suresi kisalacak..

Her gece defalarca uyanan, her uyandığında sallanmadan tekrar uyuyamayan dokuz aylık bir bebek annesiyim. Uykuya hasret kaldım arkadaşlar. Uyku eğitimi aldıran ya da kendi veren var mı? İse yariyor mu yoksa boşa mı para dökmüş olurum? Bunları size yine uykusuz gözlerle yazıyorum. Bitsin bu cile :kızgın:

Biz de ayaktayız genelde uyuyana kadar. Ama sallamaktan olmuş olabilir genelde sallanan bbekler o şekilde yapıyor sallamayı bırakınca uyanıyor dimi?
Bence sallamayı bırakın. Baldan anne var instagramda o anlatıyor uyku eğitimini. Kendiniz verin para vermeye gerek yok. Eğer dayanabilirseniz 1 hafta içinde düzene girer.
Ben denicem de çok ufak henüz :)

Ben aglatcaktim kusuyodu hepsi:KK43: bolebole yanima alistilar.. aglatirken durma yaninda.. yatagina yatirip.. agliyosada duymiycan bi odaya git.. her gun aglama suresi kisalacak..
Benim minik de çok ağlayınca öksürmeye başlıyor ya :110: o kadar içli ağlıyor ki. Bende o yüzden tırsıyorum. Aslında şimdiden vermek gerek uyku eğitimini

Bizimki sallayinca uyuyor ama sürekli uyanıyor. Bu alışkanlığı unutturabilirsem düzelecek diye umuyorum. Tesekkur ederim
Benimde bebegim sallayarak uyuyordu yerine koyunca uyanirdi, geceler bitmezdi benim icin. Bir gece canima tak etti birden kestim sallamayi. Yanina yattim, gozlerimi kapatip bekledim. bir saatten fazla surdu uyumasi yatakta oynarken uyuya kaldi. Ertesi gun biraz daha kisa surdu uyumasi. Boyle boyle alisti. Uykusu varsa suan iki dk bile surmuyor yataga yatar yatmaz uyuyor. Bu arada sallamayi kesmemle uyanma araliklarida uzadi. Suan hic kalkmiyor gece. 16 aylik benimki

Benimde bebegim sallayarak uyuyordu yerine koyunca uyanirdi, geceler bitmezdi benim icin. Bir gece canima tak etti birden kestim sallamayi. Yanina yattim, gozlerimi kapatip bekledim. bir saatten fazla surdu uyumasi yatakta oynarken uyuya kaldi. Ertesi gun biraz daha kisa surdu uyumasi. Boyle boyle alisti. Uykusu varsa suan iki dk bile surmuyor yataga yatar yatmaz uyuyor. Bu arada sallamayi kesmemle uyanma araliklarida uzadi. Suan hic kalkmiyor gece. 16 aylik benimki
Ben uyucam da aşağı düşecek diye onu da yapamıyorum. Kendi yatağına koyup bekleyeceğim basinda

Biz de ayaktayız genelde uyuyana kadar. Ama sallamaktan olmuş olabilir genelde sallanan bbekler o şekilde yapıyor sallamayı bırakınca uyanıyor dimi?
Bence sallamayı bırakın. Baldan anne var instagramda o anlatıyor uyku eğitimini. Kendiniz verin para vermeye gerek yok. Eğer dayanabilirseniz 1 hafta içinde düzene girer.
Ben denicem de çok ufak henüz :)
Böylesine de dayanamıyorum artık. İyice sabırsız oldum. Sinirleniyorum hemen. Bu gece başlayacağım

Bende tam bu aylara kadar salladım. Kendisi istemedi, kucağıma alarak ayakta dans etmeye başladım. Buda beni tüketti. Emerek uyudu uzun süre, buda çok uyku böldü. Ben bu aylarda denemedim ama diz deneyin, uyku eğitimini kendiniz verebilirsiniz. 18 aylıktı benim denediğimde, ilk gün 1.5 saatte, ertes gün 15 dakika da uyumuştu. Güzelce bi araştırın, sakin ve sabırlı olun. Yanından çıkmayın, temas içindr kalın. Çok kolay alışacak.

Of of en dertli olduğum konuya rastladım... kızım bebekken çok geç uyurdu saat gece ikiyi bulurdu ama sonrasında öğlene kadar yatardı e buda döngünün bozulmasına yol açardı kızım öyle öyle büyüdü uyku düzeni epey bi oturdu ama oğlum.. şuna bir yaşında aynı sizin bebeğiniz gibi sürekli uyanıyor gece ya su veriyorum ya mama yapıyorum ya emziriyorum geri dalsın diye beşiğini sallıyorum ama yok.. bazı geceler çok güzel su içip mama içip geri uykuya dalıyor ama bazı geceler sürekli uyanık sürekli ağlıyor. Onun sesine içeri odadan ablası uyanıp geliyor (3,5 yağında odasına yeni yeni alışıyor) bu sefer onu yatağına götürüp uyutmaya çalışıyorum oy oy sabahlara kadar iki oda arası mekik dokuyorum

Donem donem degisiyorlar. Benim oglum geceleri sık uyanir emer uyurdu iki haftadir gece 3 gibi uyanip 7 gibi uyuyor. Bende zombi gibi dolaniyorum tabi butun gun o uykusuzlukla. 13.5 aylik suan

Of of en dertli olduğum konuya rastladım... kızım bebekken çok geç uyurdu saat gece ikiyi bulurdu ama sonrasında öğlene kadar yatardı e buda döngünün bozulmasına yol açardı kızım öyle öyle büyüdü uyku düzeni epey bi oturdu ama oğlum.. şuna bir yaşında aynı sizin bebeğiniz gibi sürekli uyanıyor gece ya su veriyorum ya mama yapıyorum ya emziriyorum geri dalsın diye beşiğini sallıyorum ama yok.. bazı geceler çok güzel su içip mama içip geri uykuya dalıyor ama bazı geceler sürekli uyanık sürekli ağlıyor. Onun sesine içeri odadan ablası uyanıp geliyor (3,5 yağında odasına yeni yeni alışıyor) bu sefer onu yatağına götürüp uyutmaya çalışıyorum oy oy sabahlara kadar iki oda arası mekik dokuyorum
Allah kolaylık versin sizin işiniz daha zor :(

Donem donem degisiyorlar. Benim oglum geceleri sık uyanir emer uyurdu iki haftadir gece 3 gibi uyanip 7 gibi uyuyor. Bende zombi gibi dolaniyorum tabi butun gun o uykusuzlukla. 13.5 aylik suan
Evet deyim yerindeyse zombi gibiyim ben de. Durup durup gözüm dalıyor. Baş ağrısı zaten hep var. Yine de onun için enerjik olmaya çalışıyorum

Back
X