Folik asite hamile kalmadan mı başladınız? Be kadar kullandınız?
Folik asit bebeği diyorlar böylelerine bir doktora danışın derim hiperaktivite olabilir
Valla güldüm akşam akşam. O uyanışı tahmin edebiliyorumBenimki de aynı öyleydi, şayet olur da uyuya kalırsa ağlayarak uyanirdi
Ama öyle böyle değil, çığlık çığlığa..
Hani, olamaz ben nasıl uyudum der gibisinden..
Hala da coookk hareketlidir, el ayak hiç durmaz.
Ama iyi haberi vereyim, eski deliliği yok.
Umarım zamanla biraz daha nefes alirsiniz.
Yine de ozleniyor bebeklkk halleri, bunu da unutmayın derim
Yatağına koyup biberonunu verip uyutmaya çalışıyorum ama yatağında durmamak için her şeyi yapıyo uykudan gözleri kapansa bile odalarda dolaşıyo. Cevap veren herkese teşekkür ederim bu hafta gücümü toplayıp daha sabırlı olup ne olursa olsun odasından çıkarmadan bi rutin oluşturmaya çalışacağım inşallah başarabilirim
Nasil odalari geziyor? Bu yaştaki çocugun yer yatağinda yatmasi uygun değil. Ona park yatak tarzi yatak al.
Doktorlar bile ikiye ayrılıyor bu konuda ben diğer tarafa inanıyorum demekki ne cüret sen kesinmiş gibi paylaşırsın hayırdır?Lütfen yanliş bilgileri paylaşmayin. Folik asit hiperaktivite yapmaz ve evet hamilelik öncesi alinmasi lazim yoksa çocuğun spina bifida hastaliğina yakalanma ihtimali yükselir.
Ve Z Zerdecel Benim kizimda düz duvara tirmanir cinsinden fakat disiplin ve uyku eğitimi ile saat aksam 7-8 arasi uyuyor, ertesi sabah saat 7'ye kadar.
Uyku eğitimi araştirin. Ve çocugu o kadar yorma. Çocuklar çok yorulduğunda daha aktif oluyorlar.
Siz hamilesiniz kullanmadınız mi acaba merak ettim.Doktorlar bile ikiye ayrılıyor bu konuda ben diğer tarafa inanıyorum demekki ne cüret sen kesinmiş gibi paylaşırsın hayırdır?
neden yer yataginda yatması uygun değil acaba? ben gündüzleri yerde uyutuyorum beşiğinde uyumuyor, benim yatagimdan da düşer korkusuyla. merak ettim sebebini
Kesinlikle bu da çok önemli bir etken.Gün içinde yedirdiklerinizi de gözden geçirin. Uyku saatinden önce kuru meyve, pekmez yiyince uykusu kaçıyor ve yerinde de durmuyor benim oğlum.
O yaramaz diyenlerin ümüğünü sıkmak istiyorum.Benim kiz da oyledir.
Hayattan biktirdi beni)))
Bazen kendimi asmak istiyorum)))
2,5 yaşinda.
o da uyumuyordu ama 1 yildir uyuyor cok sukur .
Uyku saatini hic geciktirmem, hep ayni saatte uyuturum.
Nereye gitsek bu cok yaramaz, bu kadar yaramaz cocuk ilk kez goruyoruz diyorlar.
Hiperaktiv mi diye doktora goturduk daha erken, 3-4 yaşinda filan gelin dediler.
Sizi cok iyi anliyorum)))
Doktorlar bile ikiye ayrılıyor bu konuda ben diğer tarafa inanıyorum demekki ne cüret sen kesinmiş gibi paylaşırsın hayırdır?
Cünkü konu sahibin yavrusu gibi, gezme olanagi var. Disiplini saglamak daha zor. Ve bence hijiyenik degil. Yerde binbir böcek ve kir var. Tasin üstüne yatmak (her ne kadar altinda hali olsa dahi) bence çoçuk için iyi degil.
MaşALLAJmH diyeni hic duymadim)))O yaramaz diyenlerin ümüğünü sıkmak istiyorum.
Ben de çok duyuyorum da o lafı.
Koyulduğu yerde duran çocuk mu olurmis diyorum bende, ve bir daha da gitmiyorum yaramaz diyenlere.
Onun yerine hareketli de, aktif de, maşallah de
Hiçbir şey diyemiyorsan çocuktur normal de yada sus demi..
Yaramaz nedir, kelime anlamı çirkin bir kere..
Millet zaten boyuna eleştirisin, sorsan herkes mükemmel yetiştirmiştir zaten..MaşALLAJmH diyeni hic duymadim)))
2inciyi sakin dusunme, cocukla nasil baş ediyorsun filan soruyorlar.
Hatta dogru terbiye etmiyorsun diyenler de var. O zaman da sinirleniyorum.
Bundan sonra susmuycam zaten. Cevaplarini verecem.Millet zaten boyuna eleştirisin, sorsan herkes mükemmel yetiştirmiştir zaten..
Hiç laf söyletmeyin çocuğunuza, herşeyi anlıyorlar.
Bana da aynilarini diyorlar.
Olsun 2 de 3 de onun gibi olsun, kurban olurum ben ona diyorum.
Tabi kendim bazen ufak çaplı cinnetler geçirmiyor da değilim
Millete laf düşmez sadece.
Yoksa bizde farkındayız ne kadar zor olduğunun dimi
Küçücük bebeğin vücudundan sana ne, bakıp bir de yorum yapmak, ne ayıp ya...Bundan sonra susmuycam zaten. Cevaplarini verecem.
Aynen, sorsaniz hepsi mukemmel.
Dun komsu kadin anneme torunun erkek cocuga benziyor, vucudu da erkek vucudu gibi demis.
Duydum cok sinirlendim. Kizimin saci kisa evet erkek cocuga benziyor ola bilir de vucutu erkek vucudu ne ya. Cok da guzel fiziyi var kizimin. Bi de soyleyeni gorseniz. Aynaya bakmayi unutuyorlar her kese kaf ediyorlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?