Uyur gezerlik

Korkacak ne var ya, bu bir uyku bozukluğudur. Öcü böcü hacı hoca tavsiyesi veren tipleri ciddiye almayın, tam teşekküllü bir hastanenin Uyku Araştırmaları Merkezi'ne başvurun. GATA'da var mesela. Geçmiş olsun, tedavisi vardır.

Eşim yıllar evvel her gece uykusunda konuşurdu .korkardım bazen ama belli etmezdim .uyandığında ,numara yapıyorsun değil mi, diye takılırdım. Her insanın başına gelebilir ,ben senin konuşmana şahit olsam eğlenceli bile gelebilirdi, derdi ..ben tabi şeytanlık peşinde olduğum için ,üzerinden bayagi bi zaman geçip mevzu unutulunca bu durumu kullandım .kendisi de benzer şeyler yaşadığı için inandı :) atıyorum uzun yoldan geldik ,yatıp uyuyacağız, şaftımız kaymış ,adam "hadi gel gecemizi renklendirelim diyo" :)) uykudan gözüm kör oluyo ,hangi renk ,hangi gece ? Direkt uyur gezere bağlarım :))) her zaman değil tabi :)))
Hahhaha yalnız çok iyiymişi Ben bebekten önce renkli gecelere hiç hayır demedim pek yorulan bir yapım yoktur 48 saat uyumadığımda bile dipçik gibiyimdir fakat bebekten beri renkli gecelere bir hayır diyesim var uyuyor gibi yapıyorum baktım uyandırıyor horluyorum ama gülmeyeceğimi bilsem bu numarayı yaparım hahah ay çok güldüm valla canım yaa

Back