Uyurgezerken Bir Şeyler Yemek?

O zaman abiniz kesin sabah yiyemediklerini gece yiyor. Sonuçta koca erkek bünyesi azla doymaz sanki. Karaciğerde kaynaklanır mı bilemiyorum tabi doktoruna sormak lazım.

O zaman abiniz kesin sabah yiyemediklerini gece yiyor. Sonuçta koca erkek bünyesi azla doymaz sanki. Karaciğerde kaynaklanır mı bilemiyorum tabi doktoruna sormak lazım.
Karaciğer yağlanması =insülin direnci =doymak bilmeyen bünye...

Uykuyla ilişkili yeme bozuklukları var. Bu şekilde internette aratırsanız az çok yine birşeyler çıkar bilgi olarak. Çocukken uyurgezerliği olanlar yetişkinlikte de tekrar başlayabiliyor bildiğim kadarıyla. Ebeveynlerinize sorabilirsiniz bu tür hikayeleri var mı diye. Belki daha kolay ikna olur böylece.

Uyurgezerliği vardı aslında,geçen sene ben salonda yatarken gelip tepeme dikilip “kapıya bak birileri geldi” demişti 2-3 gün kendime gelememiştim söyleyince “yorgundum ondandır” diye geçiştiriyor

Şu an diyetteyım .Adet donemım yaklastı gece kalkıp 1 bardak sutle 1 paket biskuvı yedım.Hala pişmanım.Sekerı varsa kalkıp yemıs olabılır .Normaldır.Barı masaya hazırlayında dolabı acmasın .Çatallarla tencerelerden yemez umarım

Allah sabır versin o zaman Yumurta kapıya dayanmadan anlamayanlardan demek ki. Hayır bir de diyet yapıyormuş. Emekleri boşa gidecek yazık... Siz kamerayı kurun bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…