- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- 18
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
-
Uyandırmak çok tehlikeli benim bildiğim sakince odasına gidip yatağına yatmasını söylemelisin.Benim dayımda olurmuş ara sıra ama annem bize anlattığında güleriz yani ikna etmelisiniz bir şekilde böyle yaşanmaz
1) Uyandırmayın.
2)"Gel şu tarafa gidelim" tarzında yönlendirerek yatağına götürün.
3)Kameraya kaydedin.
4)Görüntüleri kendisine izletin.
5)Sizin kapı kilit tutmuyorsa, abinizin oda kapısını kilitleyin.
6)Gerçekten çok korkunç.
7)Dış kapı ve balkon kapısını da kilitleyin, pencereleri de kapalı tutun.
Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için..
Fakat kamera hariç bunların hepsini denedim. Asla gitmiyor yanımdan, psikolojim çöktü. Gece 4de uyandırıyor bir de beni düşünün..Uyandığında bir şey hatırlamıyor zaten..Onun odasını kitleyemiyoruz sık tuvalete çıktığı için.. Umarım düzelir.
Ayyyykabuslar sokağı gibi ben çok korkarım.
Zaten benim akıllı nişanlım mezarlık manzaralı ev tuttu bize hala uyuyamadım, demeyin bana böyle şeyler
Direk kilit yaptırsa daha kolay olurKapının arkasına komidin, dolap falan koysan açamasa.
Ay tövbestafurullah. Aman tersine gitme, uyandırma tehlikeli. Ama çok ürkütücü. Ters ters masamla konuşsa ben çığlığı basarım herhalde.Gerçekten bizzat bu durumları yaşamak çok korkutucu. Her gece yanıma geldiğinde sinirden gülüyorum oğlum sen bana yine ne anlatıyorsun diye. O da gülüyor bana hemde çalışma masama bakarak.. oysa ki ben yatağımdayım psikolojim pertSizin manzaranız da ürkütücüymüş gerçekten.
Evet onu da önercektim amaDirek kilit yaptırsa daha kolay olur
Direk kilit yaptırsa daha kolay olur
Kulak tıkacı alın eczaneden onun icinde mis gibi uyuyun :)Haklısınız. :) işimden dolayı sürekli erteledim durdum. Hiç boş vaktim olmuyor bu aralar. Bir de belki bu gece yürümez umuduyla erteledim hep.. Kilidi yaptırsam da tüm odaları yine turluyor, o sesleri duymak bile beni mahvetti artık
Haha supersinizEvet onu da önercektim amazoru severim dermişim
Kilit yok deyince bu kadar şeye rağmen yaptırmadıysa diye kilit önerisini es geçtim
Abini yatağa bağlaHaklısınız. :) işimden dolayı sürekli erteledim durdum. Hiç boş vaktim olmuyor bu aralar. Bir de belki bu gece yürümez umuduyla erteledim hep.. Kilidi yaptırsam da tüm odaları yine turluyor, o sesleri duymak bile beni mahvetti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?