Uyurgezerlik..Artık aşırı korkunç..

klavyemkavalyem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
417
906
18
Kızlar benim büyük abim her gece evde geziniyor. Ve sürekli benim yanıma gelip saçma saçma şeyler anlatıyor. Üstelik gece 3 veya 4 gibi beni uyandırıyor ışığımı açıyor oturup gülüyor veya bir şeyler mırıldanıyor. Ve bana doğru bakmıyor duvara veya masama doğru konuşuyor. Ne diyorsun anlamıyorum tekrar eder misin diyorum, öyle saçma şeyler söylüyor ki sonra bana kızıyor sinirleniyor anlamadığım için..kapımın kilidi de bozuk..Odasına göndermeye çalışıyorum gitmiyor. Evdekilerin uykusu da aşırı ağırdır benden başka kimse duymuyor.

Artık psikolojim çok bozuldu, her gece korkuyla uyanıyorum, uyandırıyor daha doğrusu. Annem ve babam çok kez konuştu, doktora git artık gel beraber gidelim diye. Ama asla ikna olmuyor, biz de koca adamı kolundan tutup çekip götüremiyoruz sonuçta..

Ve odasından sesler geliyor, muhtemelen geziniyor. Yada mutfağa gidiyor çatal bıçak çekmecesini karıştırıyor, bana fırlatacak diye korkuyorum çünkü bakışları feci..çok sinirli oluyor. Kapıları vuruyor sürekli, balkona çıkıyor. Daha bir sürü şey. Fakat her zaman benim yanıma geliyor, bu durum beni psikolojikmen mahvetti.. Gördüğünüz gibi hala uyanığım bekçi gibi..

Siz veya çevrenizden birisi böyle bir durum yaşadı mı? Nasıl bu durumdan kurtulur? Bazı yerlerde uyurgezerliğin tedavisi yok diyor. Ve asla asla doktora gitmeyi kabul etmiyor,konusu açılınca bile kavga ediyor bizimle.. Lütfen yardımcı olun, bir tavsiyeniz var mı? Nasıl uyandırabilirim hemen ya da? Asla uyanmıyor çünkü..

Uyandırmak çok tehlikeli benim bildiğim sakince odasına gidip yatağına yatmasını söylemelisin.Benim dayımda olurmuş ara sıra ama annem bize anlattığında güleriz yani ikna etmelisiniz bir şekilde böyle yaşanmaz

1) Uyandırmayın.
2)"Gel şu tarafa gidelim" tarzında yönlendirerek yatağına götürün.
3)Kameraya kaydedin.
4)Görüntüleri kendisine izletin.
5)Sizin kapı kilit tutmuyorsa, abinizin oda kapısını kilitleyin.
6)Gerçekten çok korkunç.
7)Dış kapı ve balkon kapısını da kilitleyin, pencereleri de kapalı tutun.

Abi yatağına git artık, saat gece 4 diyorum. Hala bir şeyler anlatıyor, gönderemiyorum bir türlü. Kalbim ağzımda atıyor zaten artık..Haklısınız, böyle yaşanmaz. İkimize de zarar..

Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için..
Fakat kamera hariç bunların hepsini denedim. Asla gitmiyor yanımdan, psikolojim çöktü. Gece 4de uyandırıyor bir de beni düşünün..Uyandığında bir şey hatırlamıyor zaten..Onun odasını kitleyemiyoruz sık tuvalete çıktığı için.. Umarım düzelir.

İnkar edemesin, halini izletince belki o da anlar.
Bu kamera olayını, horlamadığını iddia eden eşim için kullanmıştım mesela.
Ters yatınca traktörle tarla sürüyorlar yan tarafımda resmen; bir de nasıl inkar nasıl inkar "Ben asla horlamam, senin horultundur o" diye çirkefleşmelerr... Kaydettim gösterdim; "Çok yorgunumdur o gün de ondan öyle olmuştur" dedi. Ve sonra yine kaydettim, yine, yine... Kabul edene kadar.

Ayyyy kabuslar sokağı gibi ben çok korkarım.
Zaten benim akıllı nişanlım mezarlık manzaralı ev tuttu bize hala uyuyamadım, demeyin bana böyle şeyler

Gerçekten bizzat bu durumları yaşamak çok korkutucu. Her gece yanıma geldiğinde sinirden gülüyorum oğlum sen bana yine ne anlatıyorsun diye. O da gülüyor bana hemde çalışma masama bakarak.. oysa ki ben yatağımdayım psikolojim pert Sizin manzaranız da ürkütücüymüş gerçekten.

Çok korkunç gerçekten ya :S kapının önüne birşey koyun giremesin. Bence doktorluk değil belki hocalık bir iştir yanlış anlamayın. Balkona çıkmazda tehlikeli ve mutfakta çatal bıçak falan ayy korktum :S Allah yardımcınız olsun düzelir insAllah

Ay tövbestafurullah. Aman tersine gitme, uyandırma tehlikeli. Ama çok ürkütücü. Ters ters masamla konuşsa ben çığlığı basarım herhalde.

Direk kilit yaptırsa daha kolay olur

Haklısınız. :) işimden dolayı sürekli erteledim durdum. Hiç boş vaktim olmuyor bu aralar. Bir de belki bu gece yürümez umuduyla erteledim hep.. Kilidi yaptırsam da tüm odaları yine turluyor, o sesleri duymak bile beni mahvetti artık

Kulak tıkacı alın eczaneden onun icinde mis gibi uyuyun :)

Abini yatağa bağla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…