Uyurgezerlik..Artık aşırı korkunç..

Zincir değil o, iplik, halat ip. Zincir değildir o zincir olsa duramazsın.

Recep İvedik' te vardı ya "Neden ben hocam neden ben, neden ben?" diye soruyordu ruhani bir ortamda

Aynen yoksa her türlü sorun. Sana da yazık konu sahibi.
Konu sahibine sahip çıkalım

Dedeye sahip çıkalım gibi oldu bu
Ağlanacak halime gülüyorum. Acaba diyorum odasına gidip yere ıslak bez mi koysam boydan boya, bastığında uyanır mı acaba soğukluktan dolayı

Bilgi için teşekkürler, iyi oldu, öğrendim, ufkum genişledi.
Peki başka hangi kelimeler ile insan kelimesi yan yana kullanılmamalı mesela?
Muz ve insan kelimelerini aynı cümle içinde kullansam, mahsuru yoktur inşallah?

Dedeye sahip çıkalım gibi oldu bu
Ağlanacak halime gülüyorum. Acaba diyorum odasına gidip yere ıslak bez mi koysam boydan boya, bastığında uyanır mı acaba soğukluktan dolayı
Sinirlenir de bu sefer sana bakarak konuşursa ve sen uyandı sanarsan sonrasında aslında uyanmadığını anlarsan, gözümde canlandıramadım o korkunç sahneyi :-(

Maalesef biz insanların doğası bu. Karşımızdaki bir kimseden bir yanlışımızı duyup da tavsiye alınca kabul etmiyor ve karşı çıkıyoruz. Bana 'insanın zincire bağlanması' tabiri hoş gelmedi, bu hoşnutsuzluğumu yazdım ama siz aksi yorumda bulundunuz. Peki.

Anladım. Peki ben bir şey sorabilir miyim engin tecrübelerinize dayanarak, faydalanmak isterim nacizane.
Şaka nedir? Niçin yapılır? Kime yapılır?

Hosnutsuzlugunuzu bu sekilde dile getirmeniz de mesela bir tür hosnutsuzluk dilerim sizde şaka altında buzağı arama konusundan vazgeçer ve bu durumdan ders alırsınız. Dipnot: kimse birilerinin hosuna gitmesi icin fikir de beyan etmiyor

Ortada bir yanlış yok. Hatta sizin şu lüzumsuz ikazınız ve ardından ısrarla devam ettiğiniz kendinizce bir şeyleri açıklama girişimini bile yanlış bulmuyorum. Uykulu halinize veriyorum.
Uzatmasak artık, tadı kaçıyor çünkü.

Konunuzu dağıttık, affedersin, kusurumuza bakma konu sahibi.

Çok tırstım vallahi,mutlaka kapınıza kilit yaptırın ne yapacağı belli olmaz,ve tedavi olmadan evlenmesin falan,kim ister böyle bir eşi olsun çok korkutucu...

Haklısınız, kilit yaptıracağım yarın gidip hemen.. Fakat kendisi için de endişeleniyorum balkonda da dolaşıyor. Tedaviyi de kabul etse keşke, zaten dediğiniz gibi bu durumda evlilik mümkün değil

Şaka var, bir de şakayı kaka yapmak var. Umarım aradaki farkı anlayabiliyorsunuzdur. Biri gelip de şaka da olsa birinin zincire bağlanmasından bahsetse ben bunu şaka olarak algılayamam. Şaka yapmanın da adabı var.

Şaka herkese yapılmaz, sitede polemiğe girilmez, üsluplara dikkat edilir, konular geyiğe çevrilmez.

Birde lütfen hoca tavsiyesinde bulunmayalım, dini içerikte yasak.

Konu sahibesi,
uyurgezerlik tedavi edilebilir diye biliyorum, altında yatan bir sebep olabilir, çocukken belli dönem uyurgezerdim kardeşimin vefatı sonrası ortaya çıkan bir sorundu, birkaç yıl sonra kendiliğinden geçti, ani uyandırma sakıncalı diye biliyorum, kameraya çekin konuşun belki ikna olur ama ikna olmazsa kendi kapınıza kilit yaptırın, gece yatarken kapatırsınız giremez.

Şuanlık tedaviyi asla kabul etmiyor, ikna edebilsek belki düzelecek..Kamera fikri çok iyi, belki kendi de izleyince kendini kötü hisseder, doktora gider böylelikle.. Çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz, görüşünüz için..

Evet algilayamadiginizi farkettim saolun ekstra belirttiginiz için. Saka yapmanin adabı oncesi ayırt etme konusunda biraz tecrübe edinmenizde yarar var. Sizle polemige girmeyecegim bol şans diliyorum ayirt etme konusunda

Bende kızlara esprili yaklaştığım için şaka yapmalarını doğal buluyorum. Ki ciddi ciddi zincire vur demek istemediğine de eminim, o yüzden büyütülecek bir şey yok, boşuna kalpler kırılmasın. Tabi ki sizin de, diğer arkadaşlarında tüm yorumlarınıza saygım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…