Uyurgezerlik..Artık aşırı korkunç..

Kulak tıkacı alın eczaneden onun icinde mis gibi uyuyun :)

Sizden harika fikirler çıkıyor. Abim benim beynimi yaktı artık, düşünemiyorum. Balkona gider diye de aslında artık uyuyamıyorum, internetten baktım şimdi kaç kişi atlamış uyurgezerken. Kontrol halinde olmak lazımmış her gece

Bak sen onu yatağa sabitle, kökten çözüm. Gülmek istemiyorum ya bir saatten sonra benim beyin yanıyor sanırım.

Ay tövbestafurullah. Aman tersine gitme, uyandırma tehlikeli. Ama çok ürkütücü. Ters ters masamla konuşsa ben çığlığı basarım herhalde.

Gerçekten de çok ürkütücü. Şimdi internetten baktım da uyurgezerken cinayet işleyen tecavüz eden bile varmış. Bu kadarını bilmiyordum hiç..Evdekilerinde uykusu öyle ağırdır ki bağırsam duymuyorlar o derece. Artık masamla veya duvarla konuşmasına da alıştım, ama yine de tırsmıyor değilim

Ben oracıkta düşer bayılırdım sanırım
Korku kelimesinden bile korkan bir kapasite mevcut, üzerinize afiyet

Şaka bir yana cidden çoookkk önemli bir sorun, her yönden tehlikeli. Annenize, babanıza, abinize hepsini anlatın. Camdan atlama, pencereden atlama, olası zararlar, yaralama, cinayet... Abartın da abartın. İlerde karısına da yazık. Bir adam neden tedavi olmak istemez bu durumda.

Yani tabi ki oyledir de böyle de sizin psikolojiniz alt ust olacak. Diger aile bireyleri de ayni ozeni göstersin

Tuvalet ile yatak mesafesini ölçün.
O ölçüde bir zincir yaptırın.
Abiniz uyuduktan sonra ayağından yatağına zincirleyin.

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Tuvalet ile benim odam yanyana ve benim odam onun odasına çok yakın. Her türlü benim odama yine girer. Ama vallahi çok güzel ve yaratıcı bir fikir bu

Ah canım aynen ya da odasına şu çocukların kullandığından alın

Valla gülüyoruz da, konu sahibi, ciddi bir problem uyurgezerlik.
İnternette okuyup okuyup korkunuzu beslemeyin; anneniz, babanız, siz birlik olun, bastırın.
İlla tedavi edilmeli yani.

Valla gülüyoruz da, konu sahibi, ciddi bir problem uyurgezerlik.
İnternette okuyup okuyup korkunuzu beslemeyin; anneniz, babanız, siz birlik olun, bastırın.
İlla tedavi edilmeli yani.
Aynen yoksa her türlü sorun. Sana da yazık konu sahibi.
Konu sahibine sahip çıkalım

Pardon da ne o öyle hayvan mı ki zincire bağlıyorsunuz?
Esprili yorumlar yapılırken kavgaya girer gibi bir tavır icinde olmanız nicin peki? Her yorumumuz altina bakin bu şaka mi yazmamiz gerekiyor. Ustelik konu sahibi aynı esprituel yaklaşımda karşılık vermişken

Yani tabi ki oyledir de böyle de sizin psikolojiniz alt ust olacak. Diger aile bireyleri de ayni ozeni göstersin

Diğerlerine asla gitmiyor. Her geldiğinde "abi neden ben" diyorumo saçma saçma şeyleri anlatmaya devam ediyor. Geçen gün diş macunu ve elma istedi mesela. Ailemde elinden geleni yapıyor bin kez konuştuk hiç abartmıyorum, doktora gitmeyi asla kabul etmiyor. Yorgunluktan uykusuzluktan oluyor diyor..

Canım ben hayvanlarımı da zincire bağlamam.
Siz niye yükseldiniz pardon?
Kuduz köpekse veya rahatsızlık verebilecek bir hayvansa önlem alınır, zincire bağlanabilir. Nitekim kurbanlık hayvanların da kaçabilme ihtimaline karşı zincire bağlama yöntemi vardır, burada mühim olan hayvana eziyet verilmeyecek şekilde bağlanması. Ama bir insan ile zincire bağlama sözcüklerini aynı cümlede kullanmış olmanız hiç de hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…