- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- 18
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
-
Kulak tıkacı alın eczaneden onun icinde mis gibi uyuyun :)
Bak sen onu yatağa sabitle, kökten çözüm. Gülmek istemiyorum ya bir saatten sonra benim beyin yanıyor sanırım.Sizden harika fikirler çıkıyor. Abim benim beynimi yaktı artık, düşünemiyorum.Balkona gider diye de aslında artık uyuyamıyorum, internetten baktım şimdi kaç kişi atlamış uyurgezerken. Kontrol halinde olmak lazımmış her gece
Ay tövbestafurullah. Aman tersine gitme, uyandırma tehlikeli. Ama çok ürkütücü. Ters ters masamla konuşsa ben çığlığı basarım herhalde.
Bak sen onu yatağa sabitle, kökten çözüm. Gülmek istemiyorum ya bir saatten sonra benim beyin yanıyor sanırım.
Yatağa nasıl sabitleyeceğim?Tuvalete çok sık çıkıyor
Gerçekten de çok ürkütücü. Şimdi internetten baktım da uyurgezerken cinayet işleyen tecavüz eden bile varmış. Bu kadarını bilmiyordum hiç..Evdekilerinde uykusu öyle ağırdır ki bağırsam duymuyorlar o derece. Artık masamla veya duvarla konuşmasına da alıştım, ama yine de tırsmıyor değilim
Ben oracıkta düşer bayılırdım sanırımGerçekten de çok ürkütücü. Şimdi internetten baktım da uyurgezerken cinayet işleyen tecavüz eden bile varmış. Bu kadarını bilmiyordum hiç..Evdekilerinde uykusu öyle ağırdır ki bağırsam duymuyorlar o derece. Artık masamla veya duvarla konuşmasına da alıştım, ama yine de tırsmıyor değilim
Ah canım aynen ya da odasına şu çocukların kullandığından alınTuvalet ile yatak mesafesini ölçün.
O ölçüde bir zincir yaptırın.
Abiniz uyuduktan sonra ayağından yatağına zincirleyin.
Yani tabi ki oyledir de böyle de sizin psikolojiniz alt ust olacak. Diger aile bireyleri de ayni ozeni göstersinSizden harika fikirler çıkıyor. Abim benim beynimi yaktı artık, düşünemiyorum.Balkona gider diye de aslında artık uyuyamıyorum, internetten baktım şimdi kaç kişi atlamış uyurgezerken. Kontrol halinde olmak lazımmış her gece
Tuvalet ile yatak mesafesini ölçün.
Ah canım aynen ya da odasına şu çocukların kullandığından alın
Pardon da ne o öyle hayvan mı ki zincire bağlıyorsunuz?Tuvalet ile yatak mesafesini ölçün.
Aynen yoksa her türlü sorun. Sana da yazık konu sahibi.Valla gülüyoruz da, konu sahibi, ciddi bir problem uyurgezerlik.
İnternette okuyup okuyup korkunuzu beslemeyin; anneniz, babanız, siz birlik olun, bastırın.
İlla tedavi edilmeli yani.
Pardon da ne o öyle hayvan mı ki zincire bağlıyorsunuz?
UyurgezerPardon da ne o öyle hayvan mı ki zincire bağlıyorsunuz?
Esprili yorumlar yapılırken kavgaya girer gibi bir tavır icinde olmanız nicin peki? Her yorumumuz altina bakin bu şaka mi yazmamiz gerekiyor. Ustelik konu sahibi aynı esprituel yaklaşımda karşılık vermişkenPardon da ne o öyle hayvan mı ki zincire bağlıyorsunuz?
Yani tabi ki oyledir de böyle de sizin psikolojiniz alt ust olacak. Diger aile bireyleri de ayni ozeni göstersin
Kusura bakmayin yerinize cevap vermiş bulundum amaCanım ben hayvanlarımı da zincire bağlamam.
Siz niye yükseldiniz pardon?
Kuduz köpekse veya rahatsızlık verebilecek bir hayvansa önlem alınır, zincire bağlanabilir. Nitekim kurbanlık hayvanların da kaçabilme ihtimaline karşı zincire bağlama yöntemi vardır, burada mühim olan hayvana eziyet verilmeyecek şekilde bağlanması. Ama bir insan ile zincire bağlama sözcüklerini aynı cümlede kullanmış olmanız hiç de hoş değil.Canım ben hayvanlarımı da zincire bağlamam.
Siz niye yükseldiniz pardon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?