Uyurken beslenen bebeği uyanıkken beslemeye alıştırabilen var mı?

Minnosumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.940
1.805
133
34
Merhaba sevgili anneler benim oğlum beslenme reddi bar 2 buçuk aydır ne meme ne mama içmiyor sütüm kalmadı zaten mama ile gidiyoruz ama asla gözü açık içmiyor sadece uykuda içiyor reflümüz var ilaç tedavisi başladık bir buçuk aydır kullanıyoruz eskisi gibi ağlama krizleri kalmadı şükür ama yime mama içmiyor gözü açıkken.artık huy edindi gibi ben bunu nasıl döndürebilirim ya yaşayan aşabilen var mı bu durumu? Ek gıdaya geçirecek doktorumuz ama kaşığı da sevmiyor su veriyorum bazen onu da itiyor yani böyle uyanıkken beslenmeyi bilmiyor bence o yüzden alışması lazım ama hiç ağzına koymuyor bile biberonu 7-8 saat aç kaldığı da oldu (kendim aç bırakmadım uykuda bile içmediği dönemler oldu) yok yani maalesef aşamadık

Merhabalar. Benim kızım 3 aylıkken meme reddi yaptı, ne yaptıysam olmadı, bende uyurken emzirmeye başladım. 1 buçuk yaşına kadar uykusunda emdi asla geri döndüremedim.

Merhabalar. Benim kızım 3 aylıkken meme reddi yaptı, ne yaptıysam olmadı, bende uyurken emzirmeye başladım. 1 buçuk yaşına kadar uykusunda emdi asla geri döndüremedim.
Mama da mı almadı? Benimde önce meme reddetti sonra mama şuan herşeye tepkili

biz de 2 ay nerdeyse uykuda besledik sonra sonra gündüzleri denediğimizde içmeye başladı. ha bu arada mamayı da değiştirmiştik bir de başlığı da.

biz de 2 ay nerdeyse uykuda besledik sonra sonra gündüzleri denediğimizde içmeye başladı. ha bu arada mamayı da değiştirmiştik bir de başlığı da.
Ay kaç aylıkken öyle yaptın kaçıncı ayda geçti ay inşallah bizim de geçer ya çok yoruldum artık gücüm yok uyutmak da aşırı zor saatlerce uyutup yedirmek ile uğraşıyorum .bizim de geçsin artık ya herşeyi denedim bende herşeyi başlıklar biberonlar mamalar neler neler yok olmadı 2 buçuk aylıkken başladı şuan 4 buçuk aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…