UYURKEN BİLİNCİM AÇIK OLUYOR..

AfetiDevran34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
1.051
En iyi cevaplar
1
1
18
Merhaba.Ben uyurken bile bilincim açık oluyor ve etrafımda konuşulan herşeyi duyuyorum.
Hatta bazen anneme duyduklarımı söylediğimde sen uyuyordun nerden biliyorsun diyor ama ben duyuyorum
Ayrıca uyurken bile düşünüyorum yani uyurken bile stres yapıyorum bu neden olabilir
Bir insan uyurken bile rahat etmez mi edemiyorum saplantılı biriyim gece gündüz düşünüyorum beynim boşalmıyor bir türlü.

Merhaba.Ben uyurken bile bilincim açık oluyor ve etrafımda konuşulan herşeyi duyuyorum.
Hatta bazen anneme duyduklarımı söylediğimde sen uyuyordun nerden biliyorsun diyor ama ben duyuyorum
Ayrıca uyurken bile düşünüyorum yani uyurken bile stres yapıyorum bu neden olabilir
Bir insan uyurken bile rahat etmez mi edemiyorum saplantılı biriyim gece gündüz düşünüyorum beynim boşalmıyor bir türlü.
Uyurken dil öğrenin 😬

Benim sabahları öyle oluyordu. Konuşulanları, haberleri vs duyuyorum. Rüyamda da görüyordum. Uykum hafifti o aralar. Şimdi zar zor kalkıyorum. Sebebini sorgulamadım ben. Bana normal geliyor.

Siz ortam sessizken de tam uyku haline giremiyor musunuz?

Gençken bende böyleydim 🤯
Sanki beynim uyurken bi yandanda herşeyi kayıt altına alırdı ve çok hafifti biri sessizce yürüse dahi uyanırdım
Çocuktan sonra ağırlaştı ama daha değişik bi hal aldı hem bu sefer hem düşünebiliyorum hemde uyuyabiliyorum bazı saatler derinleşiyo sanırsam o aradada rüya falan görürüm kafam bi milyon uyanırım
Bu bi hastalıksa bilmek isterim

benim ara ara olur o gün kafayı fazla taktıysam birşeye yada çok stresliysem eğer derin uykuya geçmekte sorun yaşıyorum sabaha kadar bilincim açık bir şekilde uyku ile uyanıklık arasında kalıyorum ve bu çok yorucu oluyor. bundan 6-7 sene önce çok daha fazla yaşıyordum bunu çünkü sürekli beni üzen strese sokan şeyler vardı hayatımda onlardan uzaklaştım ve bioenerji almaya başladım şimdi senede bir iki yaşıyorum bunu ama hala arada bioenerjiye devam ediyorum.

E gündüz insanlar uyanıkken, onlar muhabbet ederken, onların yanında uyuyosunuz heralde. Derin dalmamissiniz duymussunuz, ben bı anormallik göremedim.
Hayır bildiğiniz gece odamda uyuyorum annemlerin sesi geliyor biraz ve ben hepsini duyuyorum
Yani en ufak bir hareketliliğin bile duyup hissediyorum
Ayrıca uyurken bişeyleri de stres yapıp düşünüyorum aklımda kuruyorum sürekli

benim ara ara olur o gün kafayı fazla taktıysam birşeye yada çok stresliysem eğer derin uykuya geçmekte sorun yaşıyorum sabaha kadar bilincim açık bir şekilde uyku ile uyanıklık arasında kalıyorum ve bu çok yorucu oluyor. bundan 6-7 sene önce çok daha fazla yaşıyordum bunu çünkü sürekli beni üzen strese sokan şeyler vardı hayatımda onlardan uzaklaştım ve bioenerji almaya başladım şimdi senede bir iki yaşıyorum bunu ama hala arada bioenerjiye devam ediyorum.
Bende deniycem cidden çok kötü derin dalamamak insanı yoruyo

Gençken bende böyleydim 🤯
Sanki beynim uyurken bi yandanda herşeyi kayıt altına alırdı ve çok hafifti biri sessizce yürüse dahi uyanırdım
Çocuktan sonra ağırlaştı ama daha değişik bi hal aldı hem bu sefer hem düşünebiliyorum hemde uyuyabiliyorum bazı saatler derinleşiyo sanırsam o aradada rüya falan görürüm kafam bi milyon uyanırım
Bu bi hastalıksa bilmek isterim
Evet tamda böyleyim hem herşeyi duyuyorum hemde düşünüyorum birşeyleri

Benim sabahları öyle oluyordu. Konuşulanları, haberleri vs duyuyorum. Rüyamda da görüyordum. Uykum hafifti o aralar. Şimdi zar zor kalkıyorum. Sebebini sorgulamadım ben. Bana normal geliyor.

Siz ortam sessizken de tam uyku haline giremiyor musunuz?
Evet ortam sessizkende tam dalamıyorum sürekli birşeyleri düşünüyorum uyurken stres yapıyorum
Gece bile düşünceliyim

Yaklaşık 13-14 yaşından beri bu durumu yaşıyorum. Yıllardır uyanık, ama gözüm kapalı bir şekilde uyku zamanlarını geçiriyorum.

Derin uyku haline ancak uyku ilaçlarıyla geçebiliyorum ama ilaç içince bile 1-2 saatte bir mutlaka uyanıyorum, sadece çok fazla düşünemeden geri dalıyorum.

Psikiyatrist melatonin hormonunun dengesi bozulmuş ve vücudun bu düzene alışmış, öncelikle onu düzeltelim dedi, iki aydır bir antidepresan ve uyku ilacı kullanıyorum.

Bir doktora danışmanızda fayda var.

Back
X