Uyuşturucu kullanmam için ısrar eden arakadaş

mervecaglarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
287
216
23
37
Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..

Gittiğimde esrar ve metamfetamin adında uyuşturucu içtiğini gördüm "-bunları neden iciyorsun kendine neden bunu yapıyorsun?" dedim. "-Senin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?" dedi. Tamam dedim bişey demiyorum sonra "-sende iç iyi gelir" dedi hayır dedim yarim saat 1 saat aralıklarla bikac defa daha ısrar etti.

"-Şuan bana öldürücü metamfetamin adında bir uyuşturucu kullanmam için ısrar ediyorsun farkında mısın? dedim "-iyi be ne b... yersen ye" dedi. Bende çıktım gittim. Iyiligimi düşündüğünü sandığım beni anladığını düşündüğüm bi arkadaşım o vardı oda böyle yaptı.

bu bir itiraf ve suç ihbarıdır,farkında mısınız?

yaşınız gerçekten 33 mü

O kisi arkadasiniz degil dusmaniniz ve bir suclu.

O arkadaş değil. Yerinizde plsam ihbar ederim daha da görüşmem

Uyuşturucu bulundurmak ve başkası için temin etmek suçtur. Sizin arkadaşınızın güzel bir şikayete ihtiyacı var, zehir tacirlerinin toplumumuzda yeri yok! konunuzu online ihbarda bildiriyorum bilginiz olsun.
Kafenin ip adresi ile bağlanıyorum ihbar etsenizde bulunmam bulunsamda isim vermem boşuna uğraşirsiniz

Deli misiniz, bu insan dostunuz falan değil sizi zorla batağa çekmeye çalışıyor

Gerçekten 33 yaşında msıınız, arkadaşınızı ergen sandım. Ne yazsam bilemedim.

Her yerden engelleyin mutlaka, zaten babanız hasta bir de batağa saplanıp iyice rezil olmayın

Ya iyi de ben birilerini ihbar etmek için yazmadım ki moralim bozuldu yazdim.. zaten polistede dosyası var kızın buyüzden ne yapabilirim ki?
Ama böyle bir suçu ihbar etmiş oldunuz, yapacak birşey yok. İnfazı falan yanar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…