Uyuşturucu kullanmam için ısrar eden arakadaş

çok akıllıca bir şey yapmışsınız. uzak durun . kendide çok pişman olur.

Hem dosyası var diyorsunuz hem yeni öğrenmiş gibi şaşırıyorsunuz, hiç inandırıcı değilsiniz.
2008 yılında içicilikten infaz aldığını söylemişti. Ben kullandığını biliyordum sadece ot içtiğini söylemişti ama hep kafede buluştuğumuz icin içtiğini görmedim. Dün kendi mekanına gidince gördüm ve bu şekilde içmem için ısrar etmesi şaşırttı tabiki neticede arkadaşım bana zarar vermeye çalışmasına şaşırmış olmam normal değil mi?

çok akıllıca bir şey yapmışsınız. uzak durun . kendide çok pişman olur.
Cahillik yaşını geçtim bu yaştan sonra iç bak dene çok güzel lafiyla uyuşturucuya alışacak kadar mal değilim ama buna teşvikine cok şaşırdım ve üzüldüm..

Inanip inanmamak sizin tercihiniz neticede buna alisanlar birilerinin teşviki ile alışıyor yani bu şekilde davranan insanlar varken bunu burda okumuş olmak mi size inandırıcı gelmedi? Ayrıca ben bu konuda tedavi için yardımcı olmaya çalıştım başladı yine babanne nasihatları dedi. Ben böyle mutluyum bunu zararlı bişey olarak görmüyorum dedi.

Yoo burada okumuş olmak inandırıcı gelmedi değil, sizin tavrınız ve tarzınız inandırıcı gelmedi.. herneyse ben zaten yine de yorumumu yaptım siz de elinizden geleni yaptıysanız herkesin kendi tercihi deyip geçeceksiniz. Ama mesafenizi de koruyacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…